>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

6. kolejka fazy ligowej Ligi Europy w sezonie 2025/2026 [11.12.2025]

stanley-63 1,8M

stanley-63

Typer
Dyscyplina ; Piłka nożna / Liga Europy
Godzina : 21:00
Spotkanie : Panathinaikos : FS Viktoria Pilzno
Typ : FC Viktoria Pilzno over 1.5 gola
Kurs : 3.35
Bukmacher : Superbet

Miałem okazję oglądać Viktorię w meczu na Stadio Olimpico (Rzym) kiedy to sprawili niespodziankę i ograli Romę 2:1 , wszystkie statystyki meczu były zdecydowanie na korzyść Romy ale Viktoria była niezwykle skuteczna bo oddali dwa celne strzały na bramkę i oba wylądowały w sieci , ogólnie mecz ważny bo obie mają po 9 pkt i sąsiadują w tabeli jednak Viktoria ma lepszy bilans bramkowy 6:2 przy 9:7 Panathinaikosu i jak widać Panathinaikos sporo traci , u siebie dwa mecze i wygrana z Sturm Graz 2:1 i porażka z Go Ahead 2:1 natomiast Viktoria na wyjazdach dwa mecze czyli wspomniana wygran z Romą i remis z Ferencvaros 1:1 ale tutaj było blisko 3 pkt bo Ferencvaros bramkę na 1:1 zdobył w doliczonym czasie gry ale dobrze to już było dziś liczę że Czesi ponownie mogą sprawić niespodziankę i pokonać rywala ale pójdę w dwie bramki Viktorii licząc na dobrą skuteczność a sam kurs również bardzo kusi , zobaczymy co się urodzi !

L 3,5M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Spotkanie: Celta Vigo - Bologna
Bukmacher: Superbet
Typ: Bologna przedział goli 1-3
Kurs: 1.45

Dwie ekipy, które lubią grać w piłkę, chociaż Celta jest świeżo po wymagającym meczu z Realem Madryt, który sensacyjnie wygrała 2-0 po dość kuriozalnych okolicznościach. Bologna tez pokazała się z dobrej strony z Lazio, gdzie urwała punkt. Myślę, że czeka nas wyrównane starcie, w którym nie ma faworyta. Jednocześnie licze na minimum jednego gola gości, którzy są dobrze dysponowani i skuteczni w ostatnim czasie. Celta w defensywie nie wygląda zbyt pewnie.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2628
N 13,3K

najtmar

Użytkownik
Ferencvaros - Rangers
Powyżej 12.5 fauli gospodarzy@ 1.84
Fortuna

Gospodarze na dwie kolejki przed końcem zajmują wysokie, szóste miejsce w tabeli LE z dużymi szansami na ominięcie w play-offach 1/16 finału. Powinno im zależeć. Madziarzy w tym sezonie popełniali w LE (oraz w eliminacjach do Ligi Mistrzów) odpowiednio fauli: 17,13,13,16,21,21,20,15,14,15,6.
Tylko raz, 22.07.2025, w pierwszym meczu eliminacji z dziejszym rywalem Legii Warszawa, Noahem, nie przekroczyli tej linii. Liczę dziś na podtrzymanie tej passy.

Do tego dorzucam do dubla
Obydwie drużyny powyżej 9.5 fauli@ 1.54
Superbet

Szkoci mają ostatnią szansę aby powalczyć o awans
W tym sezonie popełniali w LE (oraz eliminacji do Ligi Mistrzów) odpowiednio fauli: 20,11,10,13,13,6,11,11,10,13,10.
Tylko raz nie przekroczyli potrzebnej linii, 27.08.2025 w wyjazdowym meczu ostatniej rundy kwalifikacyjnej do LM w Brugii, przegranym 6:0.
Liczę na ich zadziorność i ambicję.

FC Steaua Bukareszt - Feyenoord
Powyżej 12,5 fauli gospodarzy@ 1.80
Edit: Zabrakło jednego faulu gospodarzy
Fortuna

Rumuni i Holendrzy są sąsiadami w tabeli, zajmują odpowiednio 31 i 30 miejsce gromadząc po trzy oczka, a więc mamy typowy mecz o 6 punktów i ostatnia szansa na załapanie się do Play-offów.
Gospodarze popełniali w tym sezonie w LE (oraz eliminacjach do Ligi Mistrzów oraz Ligi Europy) odpowiednio fauli: 15,15,18,11,14,10,10,13,15,9,18,11,11.

Do tego dorzucam do dubla
Obydwie drużyny powyżej 10.5 fauli@ 1.73 Edit: Goście tylko 6 fauli w tym meczu
Suberbet

Zespół Feyenoordu popełnił w tym sezonie w LE (oraz kwalifikacjach do Ligi Mistrzów) odpowiednio fauli: 11,22,18,17,15,14,16.
Jak już wspomniałem, goście też mają o co grać i jeśli im zależy, powinni się trochę „pokopać".

Ostatnia edycja:
lukanio87 18,4K

lukanio87

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna | Liga Europy
Godzina: 21:00
Spotkanie: Celtic Glasgow - AS Roma
Typ: Liczba fauli: Roma Powyżej 11,5
Kurs: 1,65
Bukmacher: Betclic
Analiza:

Jako kibic Romy, obserwujący i analizujący każdy mecz z osobna muszę szczerze przyznać, że typ Liczba fauli: Roma Powyżej 11,5 wpisuje się idealnie w DNA i taktykę, do której zdążyłem przywyknąć na przestrzeni ostatnich tygodni i miesięcy. Intensywność, agresywny pressing w środku pola i gotowość do ostrej walki podopiecznych Gaspa to aspekty, które muszą generować i generują dość duże liczby fauli. Statystyki z ostatnich spotkań są nieubłagane, średnia to 14.4 fauli/mecz, przekraczająca linię 11.5 we wszystkich 5 ostatnich meczach. Jeśli sięgniemy nieco dalej i cofniemy się do meczu w Glasgow przeciwko Rangersom w 4 kolejce LE mamy do czynienia z AŻ 17 faulami po stronie graczy ze Stadio Olimpico. Ze względu na aktualną sytuację w tabeli i kolejny mecz Ligi Europy na wyjeździe poziom presji będzie ogromny, szczególnie, że ostatnie wyniki drużyny nie napawają dumą, a to spowoduje, że drużyna będzie walczyć. Zobaczmy tylko na Manciniego – ten chłopak zawsze gra na granicy, a jego 11 fauli w samej Lidze Europy (2.2 na mecz!) mówi dużo. Biorąc pod uwagę, że Celtic ma szybkich graczy, których trzeba powstrzymać taktycznie, nie mam wątpliwości, że sędzia będzie zmuszony często gwizdać przeciwko nam, przekraczając magiczną liczbę 11,5. Daje Roma!

S 136,9K

sol

Użytkownik
Dzisiaj króciutko:

Nice - Braga

Nice u siebie w lidze:
1765470095557.png
kopiuj/wklej to samo jest w Europie, nie śledzę ich to nie wiem co tam się wyprawia, no ale to jest gorzej niż dramat, w zasadzie jak Wolverhampton, w LE w teorii mogą 9 pkt zdobyć, w teorii, realnie nawet jakby 6 pkt klepnęli to i tak im to nic nie da, trzeba cokolwiek w lidze zacząć kopać, bo zaraz to zrobi się walka o utrzymanie. Braga trochę tych pkt ma, ale Portugalia raczej lubi LE, poza tym grają po tym z Santą Clarą u siebie, można dzisiaj win zrobić i w zasadzie klepnąć awans, a później fajrant i możliwość rozegrania 2 kolejek rezerwami, gdyby grali u siebie to bym pewnie do Bociana leciał, żeby to przyłożyć, na wyjeździe zawsze trochę strach, że im się nagle odechce, no ale Francuzi z 2. strony ostatnio ze wszystkimi po minimum 2 bramki tracili, może coś dzisiaj strzelą, moooże zremisują, ale widząc taki kurs na 2 bramki Bragi to nie mogę przejść obojętnie

Braga over 1.5 @2.05 sts
=====
Midtjylland - Genk

FCM, rewelacja jak na razie LE, awans w zasadzie pewny, ale, ale grają u siebie, a już setki razy pisałem jak to wygląda w Europie w przypadku Danii/Norwegii. Przecież tu będzie ogień, do tego oglądałem ich mecz z Romą, 1. połowa niby dramat, zacząłem drzeć kupony, Roma za bardzo zownowała, a finalnie wywieźli z Rzymu bramkę i 6 rożnych, grając co tu dużo mówić przeciętnie. Dzisiaj kibice z racami, słabszy rywal, do tego w 2 ostatnich meczach Genku padło 10 bramek, Belgowie z rożnymi to bardziej u siebie, ale kilka sztuk powinni dorzucić, chociaż tu liczę głownie na gospodarzy, w każdym razie powinien być fajny mecz, dodam jeszcze, że w FCM kontuzji doznał podobno najlepszy snajper, ale to lepiej, będzie bardziej wyrównane, a proponuję tak:

over 2.5 + over 7.5 rr @2.02 sts
over 2.5 + over 8.5 rr @2.30 sts
=====
Ludogorets - PAOK

Nie ogarniam tych kursów, gospo średnia prawie 4 na mecz, goście średnia ponad 3 na mecz, bramek oczywiście, spadki na PAOK win straszne, a oni tyle płacą na ich 2 bramki, no kurde gdzie tu jest haczyk ? Po punktach patrząc to Ludo pierwsze miejsce za strefą z awansem, trzeba wybrać czy LE czy liga, bo tam też trzeba gonić, no ale kurczę hajs hajs hajs, nie mogą wyjść u siebie w meczu LE, gdy jest możliwość awansu jeszcze i patrzeć w gwiazdy, w LE jest mniejsza kasa, ale na realia bułgarskie i tak dobra, może się cofną na autobus, ale strata 11 bramek w 5 meczach o czymś też świadczy, po przeciwnej stronie 10 bramek strzelonych w 5 meczach, wychodzi mi 2 bramki PAOKu, podobnie jak wyżej, jakby grali u siebie to też bym do Bociana dzwonił, ale wyjazd to trochę lżej, po prostu 2 stosunkowo bramkostrzelne drużyny, z imo mimo wszystko faworytem w postaci Greków, no takie kursiwo na 2 bramki gości to całuję rączki i biorę

PAOK over 1.5 @2.05
=====
Celtic - Roma

Kurde tutaj to bym poemat na 5 kartek a3 napisał, ale czasu nie ma, poza tym komu się chce to czytać, Celtic ostatnio z Feyenoordem oglądałem, więcej szczęścia niż rozumu, ale 3 pkt są, dzięki temu są realne szanse na dalszą grę w LE, poza meczem z Feye to Celtic szczerze mówiąc średnio grał, żeby nie powiedzieć słabo, ale u siebie ? w Europie? jak przyjeżdża topowy rywal ? ah aż zazdroszczę kibicom którzy tam będą live, po prostu w takich meczach są w stanie strzelić każdemu, a rożne u nich to raczej formalność. Z drugiej strony bezkompromisowa Roma, która no potrafi grać ofensywnie trzeba przyznać, przy szaleńczych atakach gospodarzy będzie mnóstwo przestrzeni do gry, rożne też potrafią, może nie dwucyfrowo, ale takiej linii i tak nie gram, no po prostu żywy, ofensywny mecz powinien być. Można jeszcze kombinować typu "obydwie po x rożnych", ale na razie wrzucę to co zagrałem rano:

over 1.5 + over 7.5 @1.60 sts
over 1.5 + over 8.5 @1.83 sts
over 2.5 + over 7.5 @2.30 fortuna

Powodzenia all

//
A jeszcze miałem w głowie over 1.5 Feyenordu, tam było chyba coś koło @1.55, bo paradoksalnie te 2 wyjazdy, dzisiejszy i z Ajaxem w niedzielę, mogą im wyjść na dobre, bo po ostatnich wyczynach na swoim stadionie mogliby zostać krótko mówiąc wybuczeni, także mają imo świetną okazję, żeby powalczyć na wyjeździe i wrócić do domu z tarczą, ale ostatecznie odpuściłem, zobaczymy może live

=====
No i zapomniałbym o taśmie zabójcy

Braga strzeli, PAOK strzeli, FCM-Genk over 2. Roma strzeli @2.25 sts

//w Danii sporo sytuacji z obydwu stron i oczywiście musiało braknąć 1 bramek, słabo

Załączniki

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2034
Do góry Bottom