Zakład bez ryzyka do 110 zł
Bonus od depozytu do 400 zł
Zapraszam do dyskusji
i podawania swoich typów z analizami
Chyba sobie żartujesz z tym kursem Nieee 3,5 żart jakiśValencia - Man. Utd.
Ostatnia kolejka fazy grupowej Ligi Mistrzów. Można powiedzieć, że poza hajsem oraz ambicjami mecz nie za dużo znaczący w tabeli. Owszem goście mogą jeszcze zająć 1 miejsce, jednakże musieliby liczyć na potknięcie Juventusu w Szwajcarii, co według mnie się nie stanie. Manchester w weekend gra trudny mecz z Evertonem, a Valencia spotka się z Eibarem. Myślę, iż nie będzie tu szaleńczego tempa. Śmiem stwierdzić, że w tym spotkaniu śmierdziałoby underem nawet, gdyby ten mecz mógł znacząco wpłynąć na ostateczny układ tabeli. Valencia w tym sezonie jest bardzo underowa, w lidze na 15 spotkań zaledwie 2! overy 2.5, a w 5 kolejkach LM jedynie 1!. W 1 spotkaniu na Old Trafford padł wynik bezbramkowy. Biorę under 2.5 w tym spotkaniu, a dla osób mniej przekonanych myślę, że fajnie wygląda under 3,5 w połączeniu ze zwycięstwem Juventusu.
under 2.5
@1.86 fortuna
under 3.5
Juve
@1.87 fortuna
Przeczytaj jeszcze raz... under 3.5 i wygrana Juve...Chyba sobie żartujesz z tym kursem Nieee 3,5 żart jakiś
Mam calkowicie odmienne zdanie na temat tego spotkania, tam sie gra o duza kase to nie mecz o beczke miodu,czesi u siebie sa zawsze piekielnie mocni, wlosi tez cos ukasza, dla mnie over 2.5 zdecydowane value po 1.80Pilzno-Roma
under 2,5
2.05 STS
Ostatnia kolejka, wszystko wiadomo, kto nie ma o co, temu się nie zechce. Pilzno zagra żeby nie przegrać, choćby musiało dogonić 0:1 a Romie się nie zechce i może przegrają, żeby wygrać sobie u buków. Wszystkie te opcje łączy ten typ.
Juve i United. Juve nie wygrywajac przy wygranej MU spada na druga pozycje.Tak zerkam w tabelki i czy oprócz meczu w Kijowie, gdzieś dziś gra się o coś (realnie, nie na zasadzie "jak się zdarzy cud w innym meczu, to..."