>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

6. kolejka fazy grupowej Ligi Mistrzów [10.12.2024 - 11.12.2024]

Status
Zamknięty.
L 2,2M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
BVB - FC Barcelona, powyżej 5.5 spalonych @1.55 Superbet

Bardzo ciekawe starcie, w którym szanse rozkładają się 50/50 lub ewentualnie 45/55, chociaż trudno powiedzieć w jakiej formie będzie Barcelona, bo ostatnio po prostu nie zachwycała. W tym meczu biorę pod lupę spalone - jest to dość loteryjna sprawa, ale w meczach Barcelony przewija się ich naprawdę sporo i oczywiście są mecze, gdzie np. rywale Barcelony mają dwucyfrową ilość spalonych przy 0 spalonych Barcy, a są też takie, gdzie rywal ma tylko jednego spalonego... a Barca np. 4 ,wszystko zależy od taktyki, ale też od dyscypliny defensywy - w teorii BVB powinno dużo atakować, tak wiec jest realna szansa, że Barca spróbuje ponabijać trochę spalonych, no i to samo w drugą stronę. Można zaatakować też próg 6.5 po kursie @2.00

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +141
zbinky 42,8K

zbinky

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Liga Mistrzów
Godzina: 21:00
Spotkanie: Arsenal - Monaco
Typ: Monaco strzeli gola
Kurs 1,92
Bukmacher: Fortuna

Analiza:
Nie mam zielonego pojęcia skąd taki wysoki kurs na trafienie gości. Monaco od dobrych kilku spotkań aplikuje przeciwnikom co najmniej dwa gole. Rozumiem, że Arsenal jest faworytem, ale nie mają jakiejś super szczelnej obrony, w dodatku Ben White od kilku spotkań leczy kontuzję i na pewno nie wystąpi w dzisiejszym spotkaniu.
Moim zdaniem super promocja.

Otrzymane punkty reputacji: +480
PoseidonGen 0

PoseidonGen

Użytkownik
Mecz: Borussia Dortmund (3.45) vs FC Barcelona (2.05)
Borussia Dortmund wygra 3-2
Bukmacher: 20Bet

Analiza:
Myślę, że Borussia Dortmund i Barcelona rozegrają dziś ekscytujący mecz w Lidze Mistrzów. Dortmund w tym sezonie nie jest zbyt konsekwentny. Mają problemy w obronie z powodu kontuzji i wierzę, że może to utrudnić im grę. Jednak ich stadion domowy, Signal Iduna Park, daje im dużą przewagę dzięki silnemu wsparciu kibiców.
Jeśli chodzi o Barcelonę, prowadzą w La Liga, ale wyglądają na zmęczonych po wielu rozegranych meczach. Myślę, że ich kontuzje, takie jak Marc-Andre ter Stegena i Ansu Fatiego, są problemem, chociaż powrót Ronalda Araujo to dobra wiadomość. Ich obrona także nie jest wystarczająco silna, szczególnie w meczach wyjazdowych. Możemy spodziewać się meczu z wieloma bramkami. Dortmund może wygrać (3-2) dzięki swojej silnej przewadze na własnym stadionie.

H 131,5K

hasbaart

Typer
Lille - Sturm
Jakiś czas temu przy okazji meczu z Realem podawałem statystyki kartek Lille u siebie

Lille na 5 meczy granych u siebie w tym sezonie (Liga + Puchary) tylko raz nie zaliczyło 2żk i było to w 2 kolejce u siebie z Angers. Jeśli liczyć też poprzedni sezon to w 10 meczach tylko w 2 nie zrobili 2żk.
Od tego czasu Lille zagrało 6 meczy u siebie i w tym momencie jest:

11 meczy i 3 mecze bez overa kartek w tym sezonie przy czym zdarzyło się to w ostatnio meczu ligowym z Brest i ostatnim meczy Ligi Mistrzów z Juventusem. Przełamanie na dwóch frontach więc patrząc na mój typ liczę, że to nie jest jakoś dłuższy trend 😉

A okazja ku temu bardzo dobra bo przeciwnikiem będzie drużyna Sturmu Graz a sędzią jeden z moich ulubionych sędziów od żółtych kartek - Bułgar Kabakov

W tym sezonie w LM jakoś nie szalał mocno z kartkami
Young Boys - Aston Villa 5żk
Celtic - Brugge 4żk

Ale mecze albo typowego faworyta z kopciuszkiem, albo Celtic tam zazwyczaj mało kartek.
Jednak już w Lidze Europejskiej pan Kabakov pokazywał na co go stać.
Roma - Athletic 6żk
Lazio - Porto 9żk

Wystarczy dać mu możliwość. Czy sedziujac ten mecz otrzymał wlaśnie taką możliwość? Wydaje mi się, że tak...

Jak już wspomniałem Lille u siebie tylko w meczu z Juve miało jedna kartkę 13-6 w faulach więc domyślam się, że w bosniak Pejlto miał możliwość pokazania drugiej gdyż Juve strzeliło gola z karnego. Jednak nie wiedziałem meczu więc nie będę wyrokował.

Generalnie w meczach LM
W Bologna 7żk (4z Lille)
Z Juve - 2żk (1żk Lille)
W Atletico - 5żk (2żk Lille)
Z Realem - 7żk (2żk Lille)
W Sportingu - 7żk + czk (5żk + czk Lille)

Z drugiej strony mamy Sturm, który LM nie zawojuje ale po ostatni zwycięstwie z Gironą u siebie może będzie próbowała uzbierać parę pkt na pewno nie będzie ułatwiał...

Z Gironą 2żk (1żk Sturm)
W Dortmundzie 2żk (1żk Sturm)
Ze Sportingiem 2żk Sturm
Z Brugge 6żk (5żk Sturm)
W Brest 9żk (5żk Sturm)
Liczę że Sturm tym razem tanio skóry nie sprzeda 😉 Więc do wyboru:

Over 4,5 kartek - 1,60
Over 4,5żk - 1,78
Lille over 1,5 kartki - 1,52
Sturm over 2,5żk - 1,58
Obie drużyny over 1,5 kartki - 1,95

BetBuilder
Over 4,5 kartek + Lille over 1,5 kartek + Sturm over 2,5 kartek - 2,25

Benfica - Bologna

W meczach Benfiki mozemy zobaczyć sporo kartek

Mecze w tym sezonie
Z Guimaraes 4żk (3żk Benfica)
W Arouca 5żk (3żk Benfica)
W Monaco 8żk + czk (3żk Benfica)
Z Porto 8żk (2żk Benfica)
W Bayernie 3żk (2żk Benfica)
W Farense 1żk
Z RioAve 2żk (1żk Benfica)
Z Feyenoordem 3żk (2żk Benfica)
Z Atletico 5żk (1żk Benfica)
Z Gil Vincente 3żk (1żk Benfica)
W Boavista 2żk
W Crvena Zvezda 5żk (3żk Benfica)
Z Santa Clara 4żk (1żk Benfica)
W Moreirense 9żk (5żk Benfica)
Z Estrella 7żk (4żk Benfica)
W Famalicao 7żk (4żk Benfica)

W Lidze Mistrzów Benfica tylko w meczu z Atletico zobaczyła poniżej 2żk. Patrząc na mecze ligowe w większości nawet wysokich zwycięstw Przynajmniej jedną kartkę w meczach u siebie zobaczyli. Gdy w meczach nie szło kartek przybywało co jest dobrym prognostykiem przed dzisiejszym meczem bo Bolognia pomimo, że ma na koncie 1pkt nie zostawała zgniatana w tych swoich meczach w LM. Wiadomo było, że będą płacić frycowe, że po wielkim sukcesie odeszli piłkarze, przebudowany został zespół i raczej LM nie podbija ale na ten moment wstydu nie ma.

Z Szachtarem 0:0 - 6żk (2żk Bologna)
W Liverpool 2:0 - 6żk (2żk Bologna)
W Aston Villa 2:0 - 5żk (2żk Bologna)
Z Monaco 0:1 - 5żk (3żk Bologna)
Z Lille 1:2 - 7żk (3żk Bologna)

Nie da się tu nie zauważyć, że stawiają twarde warunki nawet najlepszym co za tym idzie pojawiają się kartki. Myślę, że dziś w Benfice bedzie podobnie.

Sędziuje Rumun Petrescu. Nie szaleniec kartkowy ale też nie wzbrania się przed kartkami...

W tym sezonie w LM
Aston Villa - Bayern 5żk
Man City - Feyenoord 2żk + Karny
LE
Man Utd - PAOK 3żk
Kwal LE
Besiktas Lugano 5żk
Liga Narodów
Belgia - Włochy 5żk
Słowenia- Austria 6żk + karny
2023/24
LM
Barca- Antwerpia (5:0) 1żk
Lens - PSV 7żk
LE
Feyenord - Roma 5żk
LK
Brugge - Molde 2żk
2022/23
LM
Pilzno - Barca 4żk + karny
LE
Roma - HJK 4żk + czerwona
Athletic - PSV 2żk
LK
Riga FS - Basaksehir 5żk + czerwona

Więc do wyboru co lepiej Wam pasuje
Over 3,5 kartek - 1,43
Over 4,5 kartek - 1,85
Over 3,5żk - 1,52
Over 4,5żk - 2,05
Benfia over 1,5 kartek - 1,58
Obie drużyny over 1,5 kartek - 1,76

Betbulider
Over 3,5 kartek + Benfica over 1,5 kartek + Bologna over 1,5 kartek - 2,00

Otrzymane punkty reputacji: +533
Psychosocial 1,2M

Psychosocial

Ekspert - Irlandzka Piłka
Członek Załogi
Arsenal-Monaco TYP 1/BTS kurs 2,80 4/10 g.21,00 3:0 BOX

PS: Mój ulubiony bet jeżeli chodzi o wyższe kursy (wczoraj z powodzeniem wszedł kurs 2,90 we Walii, post w odpowiednim dziale). Abstrahując ja jak zwykle krótko jeżeli chodzi o popularne ligi. Kanonierzy mocno osłabieni w liniach defensywnych a Monaco bramki na wyjeździe strzelać potrafi znakomicie. Inna sprawa że Arsenal nie jest jeszcze niczego pewien więc powinien wygrać to spotkanie ale jest duże prawdopodobieństwo że straci gola.

Pzdr/Psycho.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +971
zibi16 1,6M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Atletico Madryt - Slovan Bratyslava 3:1 (2:0)

Slovan obok YB Bern to najsłabsza drużyna w tegorocznej lidze mistrzów. Oczywiście na swoim koncie mają 5 porażek gdzie przegrywali wyraźnie każdy mecz, może tylko ostatni mecz z Milanem był troszkę zaskakując ponieważ przegrali tylko 2:3 ale i w tym meczu byli drużyną zdecydowanie słabszą.
Atletico Madryt po 2óch porażkach z rzędu w lidze mistrzów dopisali na swoje konto 2 zwycięstwa, na wyjeździe z PSG i u siebie ze Spartą Praga. Dziś zwycięstwo to obowiązek ale to zwycięstwo dla nich jest bardzo ważne ponieważ z 16 miejsca mogą wejść do top 8 i myślę, że będzie im zależeć na jak najwyższym zwycięstwie ponieważ sporo drużyn może mieć tyle samo punktów i gole na sam koniec będą ważne.

Mój typ może nie jest zbyt ambitny ale uważam, że Atletico strzeli co najmniej po 1 bramce w obu połowach.

Atletico strzeli w obu połowach 1,45 Fortuna

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2376
lukas88 582,1K

lukas88

Forum VIP
Atletico Madryt- Slovan Bratysława
Typ: BTS
Kurs: 2,50

Fortuna

Granie w tym spotkaniu miliarda bramek Atletico czy handicapów po śmiesznych kursach w mojej ocenie mija się z celem. Ja pobieram bardzo syty kurs na gola obu drużyn bo o gola Atletico przy obecnej formie można być raczej spokojnym, a i Slovan tez potrafi skontrować, gdyż nie mają za bardzo nic do stracenia, sa outsiderem LM i każda bramka to już dla nich jakiś mały sukces. Atletico nie jest już tak mocne w defensywie jak kilka sezonów temu, tracą sporo bramek, w LM po 5 kolejkach 9 straconych, w lidze po 8 meczach na własnym terenie 6 straconych bramek. Po takim kursie żal nie spróbować.

Poza ty pograne:
Atletico + under 4,5 @ 1,82 Fortuna

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2870
M 8,8K

makalele007

Użytkownik
Atletico Madryt- Slovan Bratysława
Typ: BTS
Kurs: 2,50
Fortuna

Granie w tym spotkaniu miliarda bramek Atletico czy handicapów po śmiesznych kursach w mojej ocenie mija się z celem. Ja pobieram bardzo syty kurs na gola obu drużyn bo o gola Atletico przy obecnej formie można być raczej spokojnym, a i Slovan tez potrafi skontrować, gdyż nie mają za bardzo nic do stracenia, sa outsiderem LM i każda bramka to już dla nich jakiś mały sukces. Atletico nie jest już tak mocne w defensywie jak kilka sezonów temu, tracą sporo bramek, w LM po 5 kolejkach 9 straconych, w lidze po 8 meczach na własnym terenie 6 straconych bramek. Po takim kursie żal nie spróbować.

Poza ty pograne:
Atletico + under 4,5 @ 1,82 Fortuna
trochę słabe to porównanie ze atletico sporo traci tylko z jakimi przeciwnikami a jakim przeciwnikiem jest slovan skoro taki celtic im pikuje 5 bramek czy zagrzeb 4. Sparta jest poziom wyżej moim zdaniem a nie strzelili im ani jednej a stracili 6

Otrzymane punkty reputacji: +139
maarcin14 1,3M

maarcin14

Użytkownik
Spotkanie: Feyenoord - Sparta Praga
Typ: Handicap Sparta Praga +1,5
Kurs: 1.85
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Witam, trwa 6 kolejka Ligi Mistrzów, o 21 zagrają Feyenoord ze Spartą Praga. Dużym faworytem są gospodarze, ale liczę na podjęcie walki przez Spartę i typuję handi w ich stronę +1,5. Trzeba przyznać, że Feyenoord notuje bardzo mało spodziewane wyniki w LM. U siebie przegrywali 1:3 z Salzburgiem i 0:4 z Leverkusen, by na wyjazdach pokonać Gironę 3:2, Benficę 3:1 i zremisować z City 3:3 mimo przegrywania 0:3 w 55 minucie. Od tego meczu Feyenoord zagrał 2 mecze w lidze holenderskiej, i zremisował 1:1 z Fortuną Sittard i pokonał 3:2 Waalwijk. Sparta w Lidze mistrzów zaliczyła 2 bardzo bolesne porażki, 0:5 z Manchesterem CIty oraz 0:6 z Atletico Madryt, ale mimo to wcześniej zdobyli 4 punkty i ciągle się liczą w walce baraże, Feyenoord to mocna drużyna, ale jednak słabsza od tamtych ekip i według mnie stać Spartę by poszukać tu punktów, od meczu z Atletico Sparta zagrała 3 mecze ligowe i zdobyła w nich 7 punktów, typuję handi na gości +1,5.

lukas88 582,1K

lukas88

Forum VIP
Spotkanie: Borussia Dortmund- Barcelona
Typ: Lewandowski + Gittens strzelą gola
Kurs: 6,50
Bukmacher: Superbet
Analiza:

Ciekawie zapowiada się spotkanie na Signa Iduna Park, gdzie BVB podejmie Barcelonę. Kursy na BTS czy overy niskie to trzeba próbować poszukać czegoś bardziej wartego ryzyka. Idę w gola Lewego który wraca na stare śmieci i jest jak na razie liderem strzelców Barcelony zarówno w LM jak i w La Liga. Drugiego strzelca typuje jako Gittensa, który również ostatnio w wybornej formie w dodatku przy kiepskiej dyspozycji bramkarza Barcelony w ostatnim czasie liczę że BVB kilka razy ukłuje Dumę Katalonii. Przy takim kursie warto zainwestować kilka złotówek.​

Ostatnia edycja:
lukas88 582,1K

lukas88

Forum VIP
Spotkanie: Juventus- Manchester City
Typ: City lub remis + obie strzelą
Kurs: 2,20
Bukmacher: Superbet
Analiza:

Podobnie jak we wczorajszym meczu Realu idę dziś w bezpieczną stronę gości podparta remisem oraz gola obu drużyn. City ostatnio w sporym dołku, seria kilku ważnych porażek które mocno oddaliły zespół od Mistrza Anglii. Juve też jakoś nie zachwyca ale na własnym terenie potrafią być groźni, lecz czy na tyle aby pokonać City? Nie sądzę, nie potrafili pokonać Stutgartu, w lidze też maja swoje problemy z dużo słabszymi rywalami. Uważam że dziś wynik może oscylować wokół remisu z lekkim wskazaniem na gości, do tego przy dziurawej defensywie obu zespołów gole również powinny padać po obu stronach.​

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom