>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

6. kolejka fazy grupowej Ligi Mistrzów - 08.12.2010 (środa)

Status
Zamknięty.
bwin_expert 0

bwin_expert

Użytkownik

W Lidze Mistrzów prawie wszystko jest już jasne. Według bukmacherów z bwin, największego na świecie notowanego na giełdzie dostawcy online gamingu, do rundy pucharowej LM awansują FC Kopenhaga, AS Roma i Arsenal Londyn.

Niewiadome pozostały jeszcze w grupach D, E i H, gdzie toczy się walka o drugie miejsca w tabeli premiowane awansem. W grupie D korespondencyjny pojedynek toczą FC Kopenhaga i Rubin Kazań, ale bukmacherzy więcej szans dają Duńczykom (którzy grają u siebie z Panathinaikosem) niż Rosjanom (musieliby dokonać niemożliwego i wygrać na wyjeździe z FC Barceloną). W grupie E do zmiany miejsc w tabeli potrzebny byłby chyba cud – druga w tabeli AS Roma musiałaby przegrać ze słabiutkim CFR Cluj, a trzeci FC Basel pokonać silny Bayern Monachium. Najciekawiej jest w grupie H, w której Arsenal Londyn i Sporting Braga mają tyle samo punktów. Co prawda nie grają ze sobą bezpośredniego meczu, co dodałoby pikanterii rywalizacji, ale i tak może być ciekawie. Według bukmacherów bwin pewniakiem jest Arsenal, który prawie na pewno poradzi sobie z Partizanem Belgrad (0 punktów do tej pory), a Sporting raczej nie wygra ze Szachtarem Donieck (12 punktów i pierwsze miejsce w tabeli).
Liga Mistrzów, grupa E, 8 grudnia 2010, godz. 20:45
CFR Cluj 5.25
X 3.50
AS Roma 1.65

FC Bayern Monachium 1.65
X 3.85
FC Basel 4.60

Liga Mistrzów, grupa H, 8 grudnia 2010, godz. 20:45
Szachtar Donieck 1.60
X 3.80
Sporting Braga 5.15

Arsenal Londyn 1.08
X 9.50
Partizan Belgrad 19.00

* kursy mogą ulec zmianie, zawsze aktualne na www.bwin.com

Założ zakład w Bwin!

pirelli 739

pirelli

Forum VIP
Tak na szybko i na gorąco polecam jeszcze na dzisiaj kilka typów.
Arsenal - Partizan
Typ:eek:ver 10,5 rzutu rożnego
Kurs:1.75

W Arsenalu od początku w ataku Van Persie i Chamakh z Nasrim i Arszawinem na skrzydłach ustawienie ultra ofensywne.
Typ: 1 gol do 28min
Kurs:1.65

AC Milan - Ajax Amsterdam
Widziałem skład Ajaxu, zagrają wysoko ustawionymi napastnikami, jak zapowiadał De Boer: Suarez-De Jong-Sulejmani.
Ajax strzeli ~ 1.45✅ [0:2]

nikefootball 779

nikefootball

Użytkownik
Po pojawieniu się składów spotkania widzę tak:
Real - Auxerre typ: 1
Każdy zawodnik w składzie Realu ma dziś szansę pokazania się. W szczególności wymieniałbym tu Benzemę który pod nieobecność Higuaina ma szansę pokazać swoją wartość. Chodzą pogłoski że może odejść latem także wszystko zależy od niego. W składzie ryzykownie Cristiano - chodzi tu głównie o żółtą kartkę, ale jest to jakiś znak że jednak będą chcieli postrzelać. Szansę do udowodnienia, że można na niego liczyć ma Pedro Leon. Do tego Auxerre nie wygrało od 4 spotkań (liga+LM)
Marseille - Chelsea typ: 2 DNB lub 2X
Chelsea w dobrym składzie. Widać że chcą się odbudować za wszelką cenę, nie ważne gdzie miałoby to miejsce. Oglądałem mecz Olympique&#39;u z Rennes. Według mnie stał na średnim poziomie. O dziwo gospodarze nie potrafili wstrzelić się w bramkę, marnowali dogodne sytuacje. Przy ofensywnie grającej Chelsea ich obrona może nie zadążyć, bo co jak co ale Drogba czy Malouda muszą sobie w końcu przypomnieć jak się strzela a jest do tego dobra okazja. Oszczędzać się raczej nie będą.
Milan - Ajax typ: BTS YES
&quot;Nowa miotła&quot; w Ajaxie zobowiązuje do walki. Ajax chyba w optymalnym składzie także nie odpuszczają. Mają trochę kłopoty ale bramki strzelają nadal. Przy ofensywnym Milanie czystego konta raczej nie utrzymają. Gospodarze bez Ibry ale jest dalej Robinho, Seedorf i Ronaldinho. Przy niekorzystnym wyniku widzę wejście Ibrahimovica na boisku także szansa na strzelenie jest w każdej chwili.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Milan vs Ajax over 2.5, 1.85 2/10 Tobet ⛔ 0:2 blisko było :|
Ajax dzisiaj na pewno powalczy. Zmiana trenera nie wpłynie dobrze na klub (choć mogę się mylić), ale to Milan dzisiaj zagrać ma w &#39;słabszym&#39; składzie. Bardziej stawiają na ligę teraz Mediolanczycy. W LM swoje już zrobili i w takim wypadku niewątpię w wynik overowy. Oba zespoły potrrafią nastrzelać - Milan ostatnio w lidze świetny mecz. A Ajax jak zwykle ze swoimi super snajperami również strzelić powinien. Typ bardzo mi się podoba szczególnie po takim kursie. Krótko i nie merytorycznie, ale mecz za chwile. polecam na LIVE ;)

djkruko 89,8K

djkruko

Mistrz Czterech Skoczni
Co do składów z linku podanego przez Alexa123.
W Arsenalu nie zagra Kościelny gdyż doznał wstrząsu mózgu w ostatnim ligowym meczu.
W Realu podobno ma wystąpić Ronaldo ale jak będzie naprawdę ciężko powiedzieć.
No nie ma jak wiadomości ala &quot;FAKT&quot;
Widocznie widziałem innego Kościelnego, może z jakiegoś kościoła Wenger do składu wrzucił

los.blancos 61

los.blancos

Użytkownik
djkruko nie moja wina że informacje podawane na stronie były nie do końca sprawdzone. Nie wiem czy oglądałeś mecz ale nawet komentatorzy Polsatu byli zaskoczeni jego obecnością na boisku. Pierwsza informacja była że doznał wstrząsu mózgu po zderzeniu w meczu ligowym, później okazało się jednak że było to tylko stłuczenie, a że Wenger na obronę nie miał za dużo ludzi to musiał go wystawić. Każdy się może pomylić.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom