>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

6. kolejka fazy grupowej Ligi Mistrzów - 08.12.2010 (środa)

Status
Zamknięty.
luque 3,6K

luque

Użytkownik
ciezko cos w miare dobrego wytypowac , moje propozycje:
Arsenal - Partizan 1 (handicap 0-1)
Kanonierzy musza to wygrac i mysle ze zaaplikuja rywalowi przynajmniej 2 gole.

Marsylia - Chelsea 1x / Under 2,5
W tym meczu nikt sie przemeczac nie bedzie remis prawdopodobny.
Marsylia ma max 2 a Chelsea ma juz zapewnione 1 wiec pewnie zagraja sobie rezerwy.
Bayern - Basel X2
Bayern napewno da odpoczac swojej waskiej kadrze a Basel sproboje powalczyc o 3 miejsce gwarantujace udzial w LE.

Shahtar - Sporting Braga X do polowy
X do polowy wydaje sie w miare realny bo Braga napewno bedzie sie bala kontr Shahtaru z kolei moze warto tez zastanowic sie nad X2 lub Under 3,5.

Msk Zylina - Spartak 1 / Pierwsza Bramka - Zylina
Niewiem jak to jest z awansem Spartaka ale chyba nie maja juz szans na awans bo maja gorszy bilans z Marsylia.
Ciezko postawic tu jakis typ byc moze Zylina sproboje zagrac dla swoich kibicow i zdobyc komplet ptk.Spartak juz skonczyl sezon wiec nie powinnismy spodzieac sie najlepszych grajkow.

Real Madryt - Auxerre X2
Krolewscy maja awans i 1 miejsce w kieszeni wiec w pierwszej 11 zagraja pewnie tacy zawodnicy jak M.Diarra ,Dudek czy Morata.Auxerre z kolei zeby walczyc o LE musi wygrac ten mecz i liczyc na porazke Ajaxu.Mysle ze Auxerre zdobedzie tu 1ptk.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Milan - Ajax 1,97 0:2 ⛔
Ajax gra ostatnio taką padakę, że aż szkoda patrzeć na ten zespół w porównaniu do poprzedniego sezonu. Jak przyjdzie im grać z kimś z górnej półki to dostają równe lanie. W lidze to sobie mogą powalczyć z jakimś Vitesse, ale LM to inna bajka. Chociaż z drugiej strony Ajax ma szanse na LE przy wygraniu tego meczu. Ale czy oni traktują poważnie tą całą Ligę Europejską ? Trudno powiedzieć. Według mnie tu Milan nie będzie robił jakiś cyrków i nie położy się na boisku by dać Ajaxowi pograć w LE. Milan wychodzi tak czy siak z II miejsca.
Ajax do tego gra na wyjeździe z genialnie spisującym się w tym sezonie Milanem. Jak dla mnie 1 jest jak najbardziej do zagrania. Nawet nie wiem czy handi nie wejdzie w tym meczu.
Real Madrid - Auxerre 1,50 4:0 ✅
Mecz podwyższonego ryzyka. Real wyjdzie II składem i fani Dudka w końcu będą go mogli zobaczyć w bramce. Do tego trener Realu JM nie będzie na tym meczu z wiadomych powodów. Myślę, że Real tego meczu nie przegra na własnym stadionie mając jeszcze w pamięci mecz Barcelony. II skład będzie się spinał, żeby grać w I składzie. Auxerre ma szanse jeszcze na III miejsce i grę w LE, ale czy oni traktują to poważnie ? Wątpię, żeby galaktyczni w tym meczu się podłożyli bo Oser chce grać w pucharach ???? .
MSK Zilina - Spartak Moscow 2,35 1:2 ✅
Szkoda trochę tej Ziliny widząc jej bilans bramkowy ???? 2:17 po 5 meczach. Zilina w tym meczu o nic nie gra, co najwyżej o prestiż i historyczny punkt w LM. Sytuacja Spartaka jest podobna. I tak czy siak wychodzą z III miejsca bo mają gorszy bilans od OM. Więc grają sobie ostatni mecz w tym sezonie. Liga w Rosji się skończyła, więc myślę że w tym meczu nie odpuszczą i powalczą o te 3 punkty.
Mecz o nic więc nie ma co szaleć ze stawką.
Marseille - Chelsea NO BET
Typowy mecz No Bet. Bo o nic, oba zespoły dobrze wiedzą z którego miejsca wychodzą. Chelsea z I, Francuzi z II. Trudno tu coś w ogóle wytypować, czy to over, czy to jakieś 1x2. Chociaż dla lubiących ryzyko polecałbym Chelsea na przełamanie. W lidze krajowej im się nie wiedzie ostatnio, a kolejny mecz bez zwycięstwa byłby poważnym sygnałem alarmowym. Ja osobiście bym odpuścił ten mecz.
Shakhtar Donetsk - Sporting Braga 1,70, albo remis 3,50 2:0 ✅
Mecz o stawkę. Teoretycznie Braga ma jeszcze szanse na II miejsce, ale to tylko teoretycznie bo chyba musieliby wygrać z 0:15 i licząc na wpadkę Arsenalu u siebie z Partizanem. Czyli dla Bragi mecz o nic, do tego ciężki wyjazd na Ukrainę, gdzie zespoły z czołówki lubią gubić punkty. Shakhtar w tym meczu musi wygrać, albo zremisować, liczę na to że wygrają i wychodzą z I miejsca w grupie, mając w 1/8 teoretycznie łatwiejszego przeciwnika, więc opłaca im się w tym meczu zagrać na 100%, bo w razie porażki Arsenal ma lepszy bilans bramkowy i to oni by wyszli z I miejsca. 1 jak najbardziej do zagrania.
Arsenal - Partizan 1,10 3:1 ✅
W tym meczu jakiś cudów bym się nie spodziewał. Pewne zwycięstwo Arsenalu, bo teoretycznie w razie porażki Arsenalu i remisie, albo wygranej Bragii to oni sobie będą mogli zagrać w LE. Bilans bramkowy Partizanu dla przypomnienia 1:10, 0 punktów.
Bayern München - FC Basel 1,70, albo remis 3,70 ???? 3:1 ✅
Patrząc na punkty w tabeli, można stwierdzić, że w tej grupie jest jeszcze wszystko możliwe, ale patrząc na bilans bramkowy wszystko staje się jasne. Bayern nawet przy porażce i wygranej Romy wychodzi z 1 miejsca bo mają lepszy bilans. Chociaż Basel ma jeszcze tutaj szanse na II miejsce, ale musieliby liczyć na porażkę Romy co jest wątpliwe. Teoretycznie remis daje 100% 1 miejsce dla Bayernu i 100% III miejsce dla Szwajcarów. Dla lubiących ryzyko polecałbym remis.
CFR Cluj - AS Roma 1,70, albo remis 3,20. 1:1 ✅
Roma raczej szans na 1 miejsce nie ma z powodu gorszego bilansu bramkowego. Cluj na III miejsce też nie ma szans z powodu gorszego bilansu bramkowego. Tak szczerze to obie drużyny usatysfakcjonowałby remis. Roma przy remisie na 100% wychodzi z II miejsca bez oglądania się na wynik w Niemczech. Cluj remis w LM na pewno by zadowolił. Więc czy to nie fix na remis ? ????

luque 3,6K

luque

Użytkownik
Milan - Ajax nie szalabym tutaj z handicapem bo Milan nie wyjdzie w najlepszym skladzie , Ibry nie bedzie bo marudzi ze musi grac w kazdym meczu , Robinho moze zagra ale czy sam na szpicy czy z jakims mlodzikiem.Ajax moze wywalczyc remis

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Milan - Ajax nie szalabym tutaj z handicapem bo Milan nie wyjdzie w najlepszym skladzie , Ibry nie bedzie bo marudzi ze musi grac w kazdym meczu , Robinho moze zagra ale czy sam na szpicy czy z jakims mlodzikiem.Ajax moze wywalczyc remis
To, że ktoś wychodzi II składem nie znaczy, że musi być gorszy. Wczoraj miałeś doskonały tego przykład, jak Liverpool bez Torresika czy J.Cole wygrał 3:0 z Aston Villą.
Ajax w ostatnich 8 spotkaniach wygrał tylko 2 razy. Do tego odszedł od nich trener, nie wygląda to za specjalnie.
Przypominam, że na AAA prawie by przegrali ten mecz gdyby Robinho nie spudłował na pustą bramkę. Do tego Stekelenburg ratował Ajax w tym meczu nie raz.
Zresztą statystyki mówią same za siebie. Niby Ajax to taka ofensywna drużyna z Holandii, a w meczu z Milanem u siebie wyglądało to tak:
Strzały niecelne: Ajax 3 - 4 Milan
Strzały celne: Ajax 3 - 6 Milan
Bukmacherzy wystawili kuszące kursy na czystą 1 jak i na handi. Warto spróbować przy takiej formie Ajaxu jak i Mialnu.

luque 3,6K

luque

Użytkownik
w sumie moze tak ale bez Ibry to niewiem nie mam az takiej pewnosci z handi
jak sam pisales Robinho zmarnowal sete na pusta.

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Real myślę że warto postawić, według mnie nawet jak wyjdą słabszym składem to i tak możliwości mają większe niż ekipa z Francji, do tego Real jak każdy pamięta przegrał z Barceloną i teraz muszą się rehabilitować, Real u siebie z takiej klasy rywalem po kursie 1,5;1,4 to według mnie promocja. Reszta spotkań raczej rozstrzygnięta ;&gt; Arsenal nie jest warty stawiania, wiec to tyle, niema sensy kombinować na siłę bo pewne jest że drużyny które już mają awans nie będą cisnąć, a i te co już nie mają szans na promocje będą chciały ładnie zakończyć tegoroczną przygodę :].

marcol 1

marcol

Użytkownik
Spotkanie: Arsenal v Partizan
Typ: Arsenal over 2.5
Kurs: 1.61
Bukmacher: Sportingbet
Analiza:
Arsenal ten mecz musi wygrać i liczyć na potknięcie Shakhteru jeżeli nie chce trafić na mocnych rywali. Arsenal ostatnio wygrał z Evertonem i 2 trafieniami popisał się Nasri. Zwycięzca tego meczu jest jeden i jest nim drużyna z Londynu. Uważam, że zagrają ładny futbol i strzelą 3 bramki. Nastawienie w drużynie jest dobre, więc nie powinno być problemów. Arsenal musi wrócić na dobry tor i zacząć strzelać sporo bramek tak jak to było na początku sezonu. Myślę, że ten mecz może być przełamaniem formy strzeleckiej. Mój przypuszczalny wynik: 3-1.

A co do meczu Barca - Rubin to podskoczył w Sportingbet kurs, że Obie strzelą. 2.05 bardzo warty ryzyka, ale jak dla mnie nie takiego dużego ryzyka. Barca pogra młodymi, Pep wie jak wprowadzać młodych i wykorzystuje to przy każdej nadarzającej się okazji i taka jest dzisiaj. Młodzi są zdolni i będą chcieli się pokazać i zapewne coś Barca ustrzeli. Rubin to motywacja od początku. Oglądałem te 2 mecze i w bardzo mnie zdziwili tym jak potrafią grać z Barceloną. Barca na prawdę miała z nimi spore problemy. Jak dla mnie warto grać, bo kurs ładny.

radek1555 0

radek1555

Użytkownik
Luque Barcelona też nie wyszła &quot;Najlepszym składem&quot; i wygrała z Rubinem więc proszę nie pisz już więcej tego typu postów, chodzi mi dokładnie o Real. Królewscy to nie jakaś 2 ligowa drużyna, że mają opisaną 11 i nikt z ławki nie jest godnym zmiennikiem kolegi z boiska, Real ma wygraną w kieszeni w 99,9 %.

Real Madrid - AJ Auxerre @1,45 1 ✅

Buk:bet-at-home

pirelli 739

pirelli

Forum VIP

AC Milan - Ajax Amsterdam

Już dzisiaj na San Siro, Milan rozegra ostatni mecz fazy grupowej Ligi Mistrzów. Gościem w Mediolanie będzie drużyna Ajaxu Amsterdam. Pierwszy mecz pomiędzy tymi dwoma drużynami zakończył się remisem 1:1.
Sytuacja Ajaxu w grupie G jest nadal niepewna. Co prawda Holendrzy zajmują obecnie 3 miejsce w tabeli i mają jeden punkt przewagi nad czwartym Auxerre, ale Francuzi też na pewno tanio dzisiaj skóry nie oddadzą na Santiago Bernabeu, gdzie Real również ma zapewniony awans i to z 1 miejsca.
Dla Rossonerich mecz ten jest praktycznie bez znaczenia, gdyż poprzednie, wygrane spotkanie z Auxerre zapewniło im awans do 1/8 finału. Milan gra więc o przysłowiową &#39;pietruszkę&#39;. Dlatego też trener Milanu zapowiedział, że pozwoli niektórym piłkarzom odpocząć. W kadrzę zabrakło Abbiatiego, Nesty, nie zagra również Zambrotta oraz Gattuso, którzy są zagrożenie zawieszeniem. Z powodu kontuzji dzisiejszego wieczoru nie zobaczymy również Pato, Inzaghiego i Oddo.

Kadra Milanu:
Bramkarze: Amelia, Roma;
Obrońcy: Abate, Antonini, Bonera, Jankulovski, Papasthatopoulos, Thiago Silva, Yepes;
Pomocnicy: Ambrosini, Boateng, Flamini, Merkel, Pirlo, Seedorf, Strasser;
Napastnicy: Ibrahimovic, Robinho, Ronaldinho, Verdi
W ataku na grę od początku awizowani są brazylijczycy Robinho oraz Ronaldinho, Ibra ma rozpocząć na ławce.

Sytuacja Ajaxu nie jest kolorowa gdyż w miniony poniedziałek, odszedł ich dotychczasowy trener - Martin Jol. Tymczasowym szkoleniowcem Ajaxu został Frank De Boer. Na pewno Ajax wyjdzie najsilniejszym możliwym składem i spróbuje ten mecz wygrać by ostatecznie zakwalifikować się do Ligi Europejskiej.
Drużyna z Amsterdamu, mimo ostatnio słabszej dyspozycji, dzisiaj będzie zmobilizowana, De Boer zapowiada bardzo ofensywne ustawienie, prawdopodobnie z 3 napastnikami!! Gdyż nie mają nic do stracenia.
Oto słowa bramkarza Ajaxu w jednym z wywiadów:
&quot;Liga Europejska jest dla nas priorytetem w tym momencie, dlatego bardzo chcemy zwyciężyć w Mediolanie&quot; - stwierdził Maarten Stekelenburg.
Teoretycznie Milan mógłby odpuścic ten mecz, ale myśle, że tak się nie stanie. Ma zagrać Ronaldinho, który dostał od trenera dwa mecze na udowodnienie, że jest przydatny drużynie i może podpisać nowy kontrakt.
Uważam, że nawet pół rezerwowym składem Milan nie skompromituje się nie nie odda tanio skóry, Robinho, Boateng na pewno będą chcieli, pomóc przekonać trenera do umiejętności Ronaldinho i dzisiaj zagrają &#39;na niego&#39;.
Ajax nie odpuści również, jak zapowiada De Boer, może faktycznie zmiana trenera na coś się zda i Ajax zdoła wydostać się z kryzysu w najodpowiedniejszym momencie? Zobaczymy. Ale mam nadzieje, że padnie dzisiaj kilka goli. Ofensywny Ajax, często popełniający błędy w obronie oraz Mialn mam nadzieje napędzany dzisiaj przez brazylijsko-ghańskie trio!!
Moja propozycja:
Typ: over 2.5
Kurs:1.85

Buk:Tobet

Arsenal Londyn - Partizan Belgrad
O meczu na Emirates Stadium nie ma się co rozwodzić. Arsenal musi wygrać i wygra. Myślę, że wysoko. Trudno sobie wyobrazić, że Arsenal dzisiaj straci punkty z jedną najsłabszych ekip w LM.
Kursy na zwycięstwo Arsenalu jak wiadomo żałosne. Więc poszukajmy trochę bardziej ciekawych rozwiązań oraz możliwości zarobku.
Moje propozycję:
Typ: Czas 1 gola - 00:00-27:59
Kurs: 1.65
Typ: Liczba bramek w pierwszej połowie - over 1.5
Kurs: 1.85
Typ: over 3.5
Kurs: 1.85

Oraz kilka typów na strzelców bramek:
Andrey Arshavin ~ 2.40
Samir Nasri ~ 2.30
Marouane Chamakh ~ 1.95

Buk&#39;s: Tobet
Nicklas Bendtner oraz Robin van Persie myślę, że usiądą na ławce, podobnie jak w meczu derbowym z Fulham. Dlatego tutaj mniejsze prawdopodobieństwo bramki.

Bayern Monachium - FC Basel
Nie sądze, żeby Roma przegrała swój mecz w Rumunii, ale mecz może się róznie ułożyć. Bayern ma coś do udowodnienia, po porażce z Schalke. Dzis nie muszą wygrać, ale jak sami piłkarze mówią - chcą wygrać!! Basel od początku pewnie zaatakuję, jeśli strzelą bramkę zagrają spokojnie i będą czekać na wiadomości z Rumunii. W przypadku, gdy Rzymianie będą kontrolować grę i wygrywać, Szwajcarzy mogą już odpuścić. Wszystko zależy jak ułożą się oba mecze. Można ciekawie dzisiaj pograć na &#39;live&#39; w trakcie obu meczy, w zależności jak będzie sie sytuacja przedstawiać;p
a tak na sucho to może?
Typ: over 2.5
Kurs:1.65

CFR Cluj - AS Roma

Też tutaj nie się co rozpisywać. Giallorossi jadą do Cluj po jeden punkt. Nie patrząc na wynik drugiego spotkania, Totti i spółka muszą ugrać remis, aby awansować do kolejnej rundy.
Jak wiadomo granie na X2 niezbyt opłacalne.
Niepokojące jest, że Rzymianie bardzo słabo radzą sobie na wyjazdach w tym sezonie, we wszystkich meczach rozegranych w tym seoznie zespół Ranieriego zaliczył dwa wyjazdowe zwycięstwa, trzy remisy i sześć porażek (2-3-6). Przeraża dodatkowo bilans bramkowy w oficjalnych meczach na obcym terenie, który wynosi: 12-23!! To daje średnio ~ 2.1 traconych bramek na wyjeździe!!
&quot;W ostatnich meczach Romy powrócił właśnie problem z defensywą. Najpierw para Mexes-Burdisso pozwoliła Mario Gomezowi na zdobycie dwóch bramek. Następnie z pomocą kolegów trzy bramki padły w meczu, w którym wystąpiła para Mexes-Juan. W ostatnim spotkaniu powrócił duet Mexes-Burdisso, a Giallorossi stracili po raz kolejny dwa gole. Pierwsza bramka padła po błędzie J. Sergio, druga po błędzie Burdisso. Warto również wspomnieć, że w szczególności w meczu z Palermo nijak defensorom nie pomógł środek pola. To właśnie w tym miejscu na boisku, zespół stracił sporo do rywali w ostatnich meczach z Palermo i Chievo&quot; (5 straconych bramek !!)
źródło: http://www.asroma.pl/
Jak wiadomo po zwolnieniu Sorina Cartu, trenerem Cjul został Alin Minteuan, pod którego dowództwem Cluj jeszcze nie przegrało. Rumuński zespół ugrał pod jego batutą cztery oczka w dwóch meczach ligowych.
Moja propozycja: Typ: Cjul strzeli
Kurs: 1.55

Typ: Roma over 1.5 gola
Kurs: 1.72

Myślę, że to właśnie Rumunii dzisiaj zmobilizują Romę do strzelenia bramek i w konsekwencji awansu.
Polceam for all;-)

Otrzymane punkty reputacji: +4
djkruko 89,8K

djkruko

Mistrz Czterech Skoczni
Milan dziś rezerwowo z Ibrą i Ronaldhinho na ławce, Amelia w bramce, bez Zambrotty, Gattuso, Pato, Nesty, i Inzaghiego.
Prawdopodobnie na ławce mogą jeszcze zostać ale to nie jest już takie pewne Pirlo, Seedorf, Boateng, Thiago Silva.
Fajnie wygląda kursik połowa/koniec na Ajax/Ajax 7.50 w Bwinie, Ajax ma nową miotłę Frank De Boer, kiedyś w barcelonie tak samo tymczasowym trenerem został niejaki Guardiola
Po za tym zeby nie ogladac sie na Auxerre trzeba grać swoje i szybko zdobyc gola.
Real bez 9 podstawowych zawodników, ale za to z Ronaldo który musi uważać na siebie bo jak dostanie kartkę to nie zagra w 1/8 w pierwszym meczu
Po za tym jestem kibicem realu ale myśle że dziś mogą nawet przegrac
Auxerre za wygraną ma kurs 10.0 w Pinnacle, a porywach jakby prowadził po pierwszej połowie 1:0 i wygrał kurs:19.00 na bet365

los.blancos 61

los.blancos

Użytkownik
Pełna lista powołanych na mecz z Auxerre:
Bramkarze: Dudek i Adán
Obrońcy: Arbeloa, Albiol, Mateos, Carvalho, Pepe, Garay i Marcelo
Pomocnicy: Diarra, Granero, Özil, Lass i Pedro León
Napastnicy: Morata, Sarabia, Benzema oraz Cristiano Ronaldo.
Kontuzjowani: Higuaín, Kaká, Gago, Canales, Khedira i Di María
Zawieszeni: Alonso i Ramos
Nieobecni decyzją trenera: Casillas.
A jaki mecz dzisiaj na Polsacie będzie? Real czy Arsenal? Bo chyba pierwsza myśl była, Real ale potem zmienili na Arsenal. Nie mylę się ?? :]

jarni 113

jarni

Użytkownik
Ludzie to ostatnia kolejka obstawiajcie overy, dajcie spokój sobie z jakimiś kursami na ajax czy auxerre. Wczoraj było to samo jak niektórzy sprytni obstawili 2 czy x2 Rubin. Zobaczcie sobie wczorajsze wyniki, wyniki rok temu czy 2 lata temu, ponad 75% overów 2,5. Benfice na pewno wczoraj bardziej zależało na wygranej niż Schalke a nikt się nie podstawił, a dziś milan miałby przegrać albo mourinho miałby oddać mecz.

B 94

bart7890

Użytkownik
Czyżby Jurzy Dudek zagrał dzisiaj w Lidze Mistrzów, szkoda, że nie dam rady obejrzeć, bo chętnie zobaczyłbym jak spisze się nasz rodak, chociaż nie zdziwie się jak Mourinho postawi na młodego Adana.

Co do dzisiejszego typowania to nie szalejcie za bardzo, małe stawki, bo prawie wszyscy grają o tak zwaną pietruszkę, więc i wyniki zapewne będą zaskakujące, a potem lamentowania waszego nie zabraknie... jedynie co dzisiaj warte uwagi to mocniejsze przyłożenie w Arsenal Londyn!

O 8

ok_computer

Użytkownik
Myślę, że Real dzisiaj wygra, a nawet handicap jest całkiem możliwy. U siebie stracił w tym sezonie tylko 3 bramki, z tym że w lidze mistrzów ani jednej. Więc wątpię aby Auxerre coś ugrało. Do wygrania tego meczu potrzebny jest im tylko Ozil i Benzema, a ich w składzie nie zabraknie. Kolejny argument to fatalna forma Auxerre ostatnio (nie wygrali od miesiąca). Zapewne jedyne co im zostało to pójście na całość i otworzenie się przed przeciwnikiem, bo wiedzą, że remis im raczej nie wystarczy do LE. Czysta 1 albo handicap to jedyne opcje, bo z bramkami to różnie bywa.

kanonier0392 239

kanonier0392

Forum VIP
Arsenal Londyn - Partizan Belgrad
Arsenal strzeli gola z rzutu karnego - 4,50 Expekt ✅
Na Emirates Stadium Arsenal rozegra swój ostatni mecz fazy grupowej Ligi Mistrzów, następnie 1/8, innego scenariusza nie potrafię sobie wyobrazić. Partizan w dotychczasowych pięciu spotkaniach nie zdobył nawet punktu, wyjazd do Londynu to dla nich na pewno spore przeżycie, ale wątpię żeby pokrzyżowali plany &quot;Kanonierom&quot;. Arsenal na swoje życzenie musi starać się o awans, na dobrą sprawę powinni zapieczętować sobie wyjście z grupy już dawno. Dwie wyjazdowe porażki sprawiły jednak, że Braga zrównała się punktami z Londyńczykami. Kursy na zwycięstwo Arsenalu, nawet różnicą kilku bramek są bardzo mizerne, nic dziwnego, jest to dla nich bardzo ważny pojedynek. Szybki Walcott, niezwykle zwinny Nasri, sprytny Chamakh. Defensorzy Partizana mogą sobie z nimi nie poradzić. Dla znajdującego się w wybornej formie Nasriego rajd pomiędzy kilkoma defensorami to ostatnio żaden problem. Myślę, że goście będą się gubić, w tym upatruję sporą szansę na rzut karny, których o dziwo Londyńczycy wykonywali w ostatnich miesiącach dość dużo. Myślę, że po tak wysokim kursie warto spróbować, ryzyko może się opłacić.

los.blancos 61

los.blancos

Użytkownik
Co do składów z linku podanego przez Alexa123.
W Arsenalu nie zagra Kościelny gdyż doznał wstrząsu mózgu w ostatnim ligowym meczu.
W Realu podobno ma wystąpić Ronaldo ale jak będzie naprawdę ciężko powiedzieć.

jagr 10,9K

jagr

Użytkownik
Myślę, że Real dzisiaj wygra, a nawet handicap jest całkiem możliwy. U siebie stracił w tym sezonie tylko 3 bramki, z tym że w lidze mistrzów ani jednej. Więc wątpię aby Auxerre coś ugrało. Do wygrania tego meczu potrzebny jest im tylko Ozil i Benzema, a ich w składzie nie zabraknie. Kolejny argument to fatalna forma Auxerre ostatnio (nie wygrali od miesiąca). Zapewne jedyne co im zostało to pójście na całość i otworzenie się przed przeciwnikiem, bo wiedzą, że remis im raczej nie wystarczy do LE. Czysta 1 albo handicap to jedyne opcje, bo z bramkami to różnie bywa.
Tak fajnie ale warto dodac do tego że w bramce stanie Jerzy Dudek a on piłki nie widział od 13 miesięcy.

Myśle że Na Rome warto będzie stawiac,jesli wygrają to nie będą musieli się patrzyc na mecz w Monachium.
Na Arsenal raczej bym stawiał (1,5)bramki do przerwy po kursi 1,65,Arsenal to bardzo bramko strzelny zespół w Lidze Mistrzów u siebie a Kanonierzy muszą mecz wygrać.Jesli zremisują to odpadną.
Schaktar Może i z pewnoscią będą chcieli zapieczętowac sobie awans do kolejnej fazy LM do tego z pierwszego miejsca żeby tego dokonać muszą pokonac u siebie nie obliczalny zespół Bragi wg mnie wygrają.

matesarninho 74

matesarninho

Użytkownik
Spotkanie: Szachtar Donieck (-1 AH) - Sporting Braga
Typ: 1 ( w przypadku wygranej jedną bramka zwrot pieniędzy)
Kurs: 1,80
Bukmacher: bet365
Spotkanie ostatniej kolejki w fazie grupowej w grupie H. Szachtar aby awansować z pierwszego miejsca musi zremisować ale wydaje mi się że zagrają na luzie i będąc w obecnej formie nie trudno im będzie poradzić sobie z fatalnie spisującą się w meczach wyjazdowych Bragą. Goście grają przyzwoicie ale tylko na swoim terenie, dziś jadą na daleką Ukrainę gdzie będzie panować niższa temperatura niż ta do której są przyzwyczajeni i to też może mieć wpływ na ich gorszą postawę w tym meczu. Liczyłbym tutaj na łatwe zwycięstwo gospodarzy i to może nawet kilkoma bramkami.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom