Nie masz konta w Fuksiarz, nic straconego - załóż je wchodząc na fuksiarz.pl lub klikając w baner i odbierz Cashback 50% do 500 zł bez obrotu na start!
Nic mi nie wiadomo o absencji Boruca, Jędza po Jadze będzie pauzował z dwa miesiące. Dziś się okazało, że nie zagra Mladenovic, ale to żadna strata, bo ostatnio grał straszny piach. Spartak też ze sporymi problemami kadrowymi, więc wynik jest otwarty. Też sądzę, że mogą tutaj być kartki, ale jak już grać wyższe linie, to tylko przy liczących się czerwonych kartkach...Z tego co się orientuje to nie zagra Boruc i Jędrzejczyk
Zgadzam się w 100 procentach nie widzę żadnego argumentu za Legia. W ekstraklasie i pucharze Polski strach postawić na nich jakiekolwiek pieniądze a co dopiero w Lidze Europy. Poprzednie mecze ze Spartakiem i Leicester grała całkiem inna legia ich dzisiejsze morale i forma to dno.Legia - Spartak
Typ: Spartak
@ 2,50 ETOTO
My Polacy, to mamy tak, że jak nasi grają to... wietrzymy szanse, mamy nadzieję, przewidujemy różne scenariusze.
Ja na chwilę robię się Norwegiem albo jakimś tam Hiszpanem i patrzę na kurs 2,50 na Spartak i co widzę?
Promocja! Wielka promocja!
Legia w obecnej formie jest w stanie zlecieć do drugiej ligi. W naszej "potężnej ekstraklasie" ciągle w dziób i w dziób. BA! W Pucharze Polski z Motorem Lublin dostaje bramkę na dzień dobry, a z III ligowym Świt Skolwin męczą się 1:0.
A teraz przyjeżdża Spartak i... no..., no...
Pierwsze 2 mecze: ten ze Spartakiem i Leicester to był jakiś wielki fuks. Jakaś niebywała przychylność niebios. Taka prawda.
Ze Spartakiem wiecznie obijana bramka i jedna udana akcja na 0:1 w końcówce.
Leicester do przychylności niebios dołożył swoje lekceważące podejście - wyszli bez Madisona, Barnes'a, i Vardy'ego
Co było dalej, gdy przychylność niebios się skończyła już wiemy.
Teraz trzeba korzystać z przychylności bukmacherów i brać 2,50
jak bedzie klarowna sytuacja to ja czy ty trafimy do bramki takze spokojniew Spartaku wątpliwość wzbudza, to, kto ma zdobywać bramki jak podobno atak osłabiony (3 graczy) .
Pisałem rano, żeby mod to usunął, jakby co. I usunął... moją prośbęDyscyplina: Piłka Nożna - Liga Europy
Godzina: 18:45
Spotkanie: Legia - Spartak
Typ: Legia
Kurs: 2.87
Bukmacher: Fortuna
Analiza:
W tym wypadku forma, sklady, absencje nie maja nic do rzeczy i wynik bedzie taki jaki sie zalatwi. Jakos Legia w tym samym skladzie potrafila wygrac na wyjezdzie ze Spartakiem, z Leicesterm u siebie, kilka lat temu w meczu ostatniej kolejki ze Sportingiem o stawke, ogolnie z ruskimi Legii sie dobrze dogadywalo. Pamietne 3-2 z 0-2 po golu Janusza Gola, ogolnie z zespolami rosyjskimi sa sukcesy.
Sa osoby laczace klub i w razie czego wynik zawsze mozna zalatwic, a pilkarze na boisku sa pionkami. Czerczesow najlepszym przykladem.
Legia napewno ma dojscia do oficjeli Spartaka, sa liczne kontakty i jak bedzie trzeba wynik sie zalatwi.
Rozpetana kampania medialna o pladze kontuzji w Legii wydaje sie tylko potwierdzac, ze moze byc cos krecone.
Spartak jesli to nie jest Liga Mistrzow ogolnie ma gdzies puchary, najchetniej sie wyklada na pierwszej przeszkodzie, teraz nabili 6 z 7 punktow na Napoli, ktore im puscilo. Leicester tez chcial im puscic, a nie zdolali wygrac.
Nawet nie zakladajac zakulisowych podchodow Legia wygrala w Moskwie to dlaczego ma nie dzis u siebie na sportowo? Do tego pamietacie mecze ze Slavia czy inne, wszyscy zakladali ze beda baty a tu jajco. Legia wygrala.
Ten sam schemat trabimy jaka to zla sytuacja, kontuzje w Legii a oni myk przechodza dalej.
Zakladam, ze dzis tez tak bedzie.
Spartak przegrywajac bedzie chcial w ogole wyrzucic sie z pucharow, wiec beda celowac w 4 miejsce, a tam Napoli nie moze u siebie przegrac z Leicesterem zeby tak bylo.
Niestety dla obu z tych druzyn) conajmniej jedna z tych druzyn Napoli lub Leicester przejda dalej (a obie beda w trojce)
Ogolnie dzis bedzie sie toczyla zazarta walka o 4 miejsce, zakladam ze zespolem, ktory bedzie sie chcial kompletnie wyautowac bezie Spartak. Wystarczy im przegrac dzis i punkt Napoli i maja wymarzone 4 miejsce
Legia nie pogardzi dalsza gra, gdziekolwiek, chocby w Conference
Legia - Spartak 1-0 2-1
Bo wynik był załatwiony tylko że w drugiej połowie ten koleś z L co podbiegł do zawodnika przy rożnym, to mu dał sygnał że jednak odkręcone i maja nie strzelać Spartakowi tych 2 bramek, sprawdzone info od CzerczesowaWklejam tutaj dla przyszłych pokoleń najlepszą analizę jaką wyczytałem na tym forum. Typy dnia, jakby kto pytał:
Pisałem rano, żeby mod to usunął, jakby co. I usunął... moją prośbę