Celtic - Salzburg
Jak w masełko???? Pełna dominacja.
Typ: Salzburg i Dabbur strzeli (Musi wystąpić od początku)
Kurs: 4,50
Bukmacher:
Unibet
Analiza:
Witam serdecznie! Niekwestionowany lider grupy "B", ekipa z Salzburga. 5 wygranych. Nic nie musi, ale może pomóc swojej imienniczce z Lipska. Lipsk gra z Rosenborgiem i powinien spokojnie to wygrać. Jeżeli Salzburg zwycięży w Glasgow, to obie ekipy ze "stajni" Red Bulla awansują dalej. Taka moja czutka. W pierwszym meczu tych drużyn, przygniatająca przewaga austriaków , wynik 3:1 i dublet najlepszego strzelca tej edycji
LE Munasa Dabbura. Mam nadzieję, że przeczucie mnie nie myli.
Ludogorec - Zurich
Gol Świerczoka i dominacja Bułgarów. Okazje bramkowe 18:5, rożne 10:3. Tylko remis.
Ludogorec @2
Unibet.
Pożegnalny mecz bułgarów w
LE. Bilans niezbyt imponujący. 3 remisy i 2 porażki. Szwajcarzy od 4 kolejki pewni awansu, co pokazali w poprzedniej kolejce, przegrywając u siebie z Larnaką. Myślę, że nie będą wysilać się także w Bułgarii. Stawiam na gospodarzy.
Trnava - Fenerbahce
Słowacy bardziej aktywni. Zasłużone.
Trnava @3
Unibet.
Analogicznie jak wyżej. Turcy na drugim miejscu, pewni awansu i bez szans na pierwsze. Sytuacja w lidze tragiczna. Nie będą się wysilać. Słowacy do tej pory 4 punkty zdobyte na Anderlechcie. Stawiam na gospodarzy.
Celtic z Salzburgiem o stawkę. Dwa pozostałe mecze, po prostu muszą się odbyć.
Korci mnie jeszcze Larnaka z Leverkusen @ 4,25 , ale w tym przypadku poczekam na składy. Aptekarze w lidze nie błyszczą, a w niedzielę trudny wyjazd do Frankfurtu. Ciekawe, czy Herrlich wystawi rezerwy?
Skład rotowany a i tak wycieczka na Cypr w grudniu ... bezcenna