>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

6. kolejka fazy grupowej Ligi Europy [11.12.2024 - 12.12.2024]

Status
Zamknięty.
ibis 1,5M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Zrzut ekranu 2024-12-2 o 20.23.42.png

Nie masz konta w Fuksiarz, nic straconego - załóż je wchodząc na fuksiarz.pl lub klikając w baner i odbierz 50% do 1000 zł. Zwrot w gotówce bez obrotu + 2 Freebety!1000x200.png

stanley-63 1,3M

stanley-63

Typer
Dyscyplina: Piłka nożna, Liga Europy
Godzina: 16:30
Spotkanie: Fenerbahce : Athletic Bilbao
Typ: obie drużyny otrzymają po powyżej 1.5 kartki
Kurs: 1.65
Bukmacher: Superbet

3 kolejki do zakończenia fazy ligowej w LE i wszystko się może jeszcze przydarzyć , Fenerbahce niestety nie mieści się w gronie TOP 6 ale też nie brakuje im wiele bo mają 8 pkt a Rangersi ze Szkocji mają tych pkt 10 tak więc wszystko w głowach i nogach Fenerbahce , inaczej wygląda sprawa u gości bo ci po 5 kolejkach mają 13 pkt i dużo lepsza sytuacja jabkby tego było mało to w 5 meczach stracili zaledwie 2 gole ale nie o gole mi chodzi ale o karteczki bo tutaj spodziewam się dosyć ostrej gry i sporo fauli , zagladając do już rozegranych spotkań obu drużyn to uzbierali już trochę kartoników i tak Fenerbahce aż 22 żółtka no i moja ulubiona czerwień czyli około mnóstwo z kolei Athletico 12 żółtek z czego w dwóch meczach wyjazdowych aż 8 i trudno nie liczyć na to że dziś na gorącym Tureckim terenie nie złapią dwóch kartoników , sędzią jest z Bośni i Hercegowiny Irfan Peljto , w tym sezonie dwa mecze w Lidze Mistrzów i 9 żółtek i 3 karne ogólnie w Lidze Europy sędziował 14 meczy i 56 żółtek 4 czerwone i 5 razy wapno , liczę że w tym meczu obie drużyny zarobią u pana Irfana Peljto po przynajmniej dwie żółte .

Otrzymane punkty reputacji: +1731
stanley-63 1,3M

stanley-63

Typer
Godzina: 18:45
Spotkanie: Malmo : Galatasaray
Typ: Galatasaray over 1.5 gola
Kurs: 1.74

Zacznijmy od gospodarzy a ci po 5 kolejkach z jedną wygraną i 4 porażkami a na dodatek 4 bramki zdobyte i aż 10 straconych , fakt że są jeszcze 3 kolejki a do TOP 24 brakuje im 2 oczek ale i tak widać że w tym sezonie w LE idzie im jak po gruzie , Galata z kolei z 11 pkt i bez porażki i trudno uwierzyć aby przeszła koło tego meczu obojętnie , w lidze również przewaodą stawce z 6 pkt przeewagą nad Fenerbahce i jeszcze bez porażki po 14 meczach , acha i jeszcze są najskuteczniejsi i strzelili 38 bramek , liczę że dziś goście rónież będa chcieli zgarnąć pełną pulę i pokonać gospodarzy a że tym kompletnie nie idzie i są już praktycznie na wakacjach bo Alsvenskan już zakończyło sezon a Malmo z tytułem mistrza i tak ma zagwarantowaną grę w Europie .

Otrzymane punkty reputacji: +1680
maarcin14 1,3M

maarcin14

Użytkownik
Spotkanie: Malmo - Galatasaray
Typ: Galatasaray DNB
Kurs: 1.54
Bukmacher: Fortuna

Witam, w Lidze Europy o 18:45 zagrają Malmo oraz Galatasaray, w tym spotkaniu typuję wygraną gości, w przypadku remisu mamy zwrot. Galatasaray jest w bardzo dobrej formie, ma serię 17 meczów bez porażki licząc wszystkie rozgrywki, ostatnia porażka miała miejsce 27 sierpnia w eliminacjach do Ligi Mistrzów z Young Boys, kiedy to ulegli u siebie 0:1. Od tamtej pory w lidze tureckiej 12 wygranych i 2 remisy oraz w Lidze Europy 3 wygrane i 2 remisy. Galatasaray strzela dużo goli, tworzy sobie bardzo dużo sytuacji, oddaje mnóstwo strzałów. Malmo w Lidze Europy 1 wygrana i 4 porażki i bilans bramkowy 4:10, ciężko mi uwierzyć by mogli by zaszkodzić rozpędzonemu Galatasaray. Typuję gości DNB. Powodzenia !

PoseidonGen 0

PoseidonGen

Użytkownik
Godzina:
21:00
Spotkanie: Rangers (3.51) vs Tottenham (2.03)!
Moja prognoza: Najbardziej prawdopodobnym wynikiem jest remis 2-2 (3.95)
Bukmacher: 20Bet

Analiza:

Tottenham nie wygrało w swoich ostatnich 4 meczach, a z tak wieloma kontuzjami w obronie nie jestem pewien, czy poradzą sobie z obecną formą Rangersów. Rangersi wygrali 4 mecze z rzędu, w tym imponujące 4-1 z Niceą, więc ich pewność siebie musi być na 100%. Mimo że brakuje im kilku kluczowych zawodników, tłum na Ibrox może zrobić ogromną różnicę. Wydaje mi się, że obie drużyny strzelą gole, a może remis 2-2 jest najbardziej prawdopodobnym wynikiem, ale szczerze mówiąc, trudno to przewidzieć na pewno.

Ostatnia edycja:
successful 2,7M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Slavia - Anderlecht
Typ: Anderlecht (handicap +1.5 gola)
@1.56 Fortuna

Anderlecht jest dość często określany, jako drużyna nieprzewidywalna, potrafiąca grać jak równy z równym z lepszymi od siebie i jednoczenie niejednokrotnie gubiąca punkty w meczach ze sporo słabszymi. Jedno jest pewne - prezentują obecnie dobrą formę, bo od końca października nie przegrali ani jednego meczu, a rozegrali ich dotąd dziewięć. Slavia oceniana jest przez bukmacherów jako mocny faworyt i przyznam, że nie podzielam takiej opinii. W ostatnich sześciu meczach Belgowie strzelili 19 goli. Slavia wprawdzie dominuje czeską ligę, ale w przeciwieństwie do Anderlechtu nie mają dobrych notowań w fazie ligowej Ligi Europy i obecnie plasują się na 26. miejscu, z jednym zwycięstwem nad słabymi Bułgarami. W mojej ocenie nie wygra przewagą dwóch bramek.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1845
Psychosocial 1,2M

Psychosocial

Ekspert - Irlandzka Piłka
Członek Załogi
Bodo Glimt-Besiktas TYP BTS kurs 1,55 6/10 g.21.00 2:1 WIN

PS: Dwie ultra ofensywne ekipy a przynajmniej zazwyczaj tak ustawiane przez trenerów.

Pzdr/Psycho.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2929
ac1899 60,3K

ac1899

Użytkownik
Porto vs Midtjylland
Typ: Porto wygra + over 3,5 rzutów rożnych
Kurs: 1,55
Superbet

Mecz pomiędzy obecnie trzecią w krajowej lidze drużyną, FC Porto, a zajmującą drugą pozycję w lidze duńskiej Midtjylland. Kiedy jednak spojrzymy w tabele Ligi Europy, ich sytuacja nie wygląda tak kolorowo, bo mierzą się ze sobą zespoły, odpowiednio, 23 oraz 20. Mimo niższej pozycji w tabeli, faworytem tego meczu jest drużyna gospodarzy, która na swoim stadionie w tym sezonie jest niemal bezbłędna. We wszystkich rozgrywkach grali jak do tej pory 10 meczów domowy, z czego wygrali 9, a jeden zremisowali, tracąc bramkę w doliczonym czasie gry, przeciwko Manchesterowi United. Warto dodać do tego fakt, że w każdym meczu strzelali oni przynajmniej dwie bramki. Ja jednak dzisiaj zadowolę się każdą wygraną, nawet skromnym 1:0. Duńczycy na wyjazdach prezentują się mizernie i dopiero na początku grudnia przerwali serię 5 porażek z rzędu. Dotychczas rozegrali oni 16 meczów wyjazdowych, licząc wszystkie rozgrywki i w 13 z tych meczów tracili gola. Widać zatem, że obrona nie jest najszczelniejsza. Tutaj warto dodać, że jeden z tych trzech meczów był rozegrany w ramach rozgrywek LE, przeciwko Maccabi Tel Aviv, lecz w tamtym spotkaniu można mówić o szczęściu Duńczyków, bo Maccabi stworzyło sobie dużo dogodnych sytuacji do strzelenia gola, ale zawiodła skuteczność. Porto to mocna drużyna, która zapewne może liczyć się niemal do końca w grze o chociażby finał LE i dzisiaj powinni zrobić krok naprzód, bo na pewno myślą o tym, żeby jeszcze załapać się do czołowej ósemki tabeli. Przy stracie 5 punktów do 8 miejsca, nie mogą pozwalać sobie na wpadki, a taką byłaby na pewno strata punktów w dzisiejszym meczu.
Do tego dokładam niską linię rożnych dla Portugalczyków, czyli over 3,5 cornera, co sprawia, że kurs jest świetny do jakiegoś dubla. Średnia wywalczonym rzutów rożnych na swoim stadionie w lidze to 7,57. Jeśli chodzi o samą LE, średnia wszystkich meczów to 6,0, a na w meczach domowych 5,50. Myślę, że spokojnie powinni nabić 4 cornery.​

p-z. 223,4K

p-z.

Użytkownik
Spotkanie: Viktoria Plzen - Manchester United
Typ: Powyżej 1,5 kartek w 1 połowie - Tak
Kurs: 2.55

Mecz walki się szykuje i nawet nie mam zamiaru tutaj nikogo faworyzować, bo faworyta tak naprawdę nie ma, tu się może wszystko stać, ale mimo, że sędzia jakoś nie sprzyja kartkom, bo ostatnie jego 2 mecze w lidze europy to w sumie 6 kartek czyli 3 na mecz, ale coś mi mówi, że od początku spotkania będzie zacięta walka, stąd mój typ na co najmniej 2 kartki już w 1 połowie. Oba zespoły po tyle samo punktów, podobny bilans bramkowy, bez porażek, a grupie pozostały 2 mecze do rozegarnia (wliczając ten mecz, to 3) i jeśli któraś z drużyn chce być w pierwszej 8 tabeli, to musi być tu walka o 3 pkt. W składzie Czerwonych diabłów: Martinez, który ostatnio nie imponuję formę i często popełnia błędy, Malacia gość nie jest w rytmie meczowym po tak długiej kontuzji, elektryczny Casemiro, który potrafi popełnić głupi błąd i złapać kartkę (Bruno Fernandes czasami się też do tego grona zalicza), a wiecznie demotywujący zespół Rasford nie wraca się do obrony, więc myślę, że może być ciekawie. Gospodarze, o gospodarzach za wiele nie wiem, bo ligi czeskiej nie śledzę, ale już sam fakt gry u siebie powoduje, że na pewno tego spotkania nie myślą przegrać i też nastawiają się na walkę. Typ polecam.

lukas88 583,3K

lukas88

Forum VIP
Godzina:
Spotkanie: Rangers - Tottenham
Typ: Tottengam wygra + obie strzelą
Kurs: 3,10

Bukmacher: SUPERBET

Link do analizy:

Analiza:

Ważny mecz dla obu drużyn bo znajdują się w tabeli obok siebie i nieco im brakuje aby wskoczyć na miejsce premiowane bezpośrednim awansem do 1/8. Tottenham ostatnio gra bardzo w kratkę, potrafili ogolić City w Manchesterze, by potem nie wygrać żadnego z 4 kolejnych spotkań. Rangersi to nieco inna półka, w Szkocji godnego rywala mają tylko jednego w postaci Celticu a reszta stawki mocno odstaje. Zespół z Londynu dziś w solidnym zestawieniu bo w pierwszym składzie Son, Maddison, Werner czy Jonson. Do tego na ławce Kulusevski i Solanke.
Tottenham na pewno stać na kilka bramek w Glasgow, z kolei Rangersi u siebie też coś powinni ukłuć, zatem pobieram BTS + 2.

lukas88 583,3K

lukas88

Forum VIP
Godzina:
Spotkanie: Ajax- Lazio
Typ: obie strzelą + over 2,5
Kurs: 1,94
Bukmacher: Fortuna

Spotykają się dwie bramkostrzelne drużyny, zarówno Ajax jak i Lazio w ostatnim czasie w wysokiej formie strzeleckiej i sporymi problemami w defensywie. Ajax ostatnie 5 mecz to bilans bramek 7-7 z kolei Lazio 8-4. Ajax ma z przodu solidnych atakujących w postaci Brobbeya, Traore czy Berghuisa. Rzymianie z kolei dysponuja Castellanosem, Pedro czy Dią. W mojej ocenie zobaczymy ciekawy pojedynek z wieloma bramkami gdyż obie drużyny więcej uwagi przykładają do ataku niż wiż defensywy.

Za drobne próbujemy:
BTS w obu połowach @ 10,50 Fortuna

Otrzymane punkty reputacji: +347
zibi16 1,6M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Elfsborg - Karabach 1:0 (2:4 rożnych)

Dziś kilka bardzo ciekawych spotkań ale ja zajmę się spotkaniem troszkę mniej "interesującym".
Obie drużyny zajmują miejsce w dolnej części tabeli z dorobkiem odpowiednio 4 i 3 punktów dlatego dla obu drużyn bardzo ważne spotkanie.
Elfsborg gra bardzo ambitnie potrafili strzelać bramki Galatasaray, Alkmaar czy nawet wygrać z Romą.

W tym meczu wchodzę w obie strzelą i co najmniej 8 rożnych. Obie drużyny bardzo często nabijają sporo rożnych i tutaj raczej nie będziemy oglądać spokojnego meczu tylko walki o 3 punkty. Obie drużyny mają potencjał aby strzelić po golu ale obrona nie jest ich najlepszą stroną, 11 i 13 bramek straconych w 5 meczach mówi samo za siebie.

obie strzelą + powyżej 7,5 rzutów rożnych 1,83 Fortuna

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom