powinno wygrać Vitesse, kilka zmian pewnie w składzie będzie, ale Nice wyjdzie kompletnie rezerwowym składem, no i będą chcieli wygrać dla kibiców. Crvena Zvezda - Koln mega ciężki mecz, ale jak miałbym coś grać to raczej w strony Crveny, ewentualnie jakiś over kartkowyco myślicie o Vitese, ludzie rzucili się na ten mecz, bo w Fortunie kurs spadł z 2,55 do 2,30 a w Milenium z 2.53 do 2,30. Chyba, że manipulują kursami xD a tak na poważnie, wydaje mi się że Vitese powinno wygrać, mimo że gra o pietruszkę. Ale sam nwm...
ktoś wcześniej pisał o Jugolach, że mają szansę wygrać. FC Koln jest całe połamane... No i Crvena musi wygrać, więc nie będą się oszczędzać i nie patrzcie na rezultat bramkowy. Tym bardziej, że Serbowie Cordoba, Mere, Heintz Hoger, Zoller, Hector, Bittencourt - ci zwłaszcza. Maroh może też nie zagrać. U Zvezdy jedyny który strzelił dwie bramki.
Patrząc na tabelę ligi duńskiej nie wydaje mi się, żeby w tej chwili Kopenhaga przejmowała się utrzymaniem dobrego rankingu, bo im Liga Mistrzów nie grozi:Kopenhaga jesli chce utrzymac dobry ranking do losowan w grze o lige mistrzow powinna rowniez w LE walczyc o dobry rezultat.
W Nikozji na GSP Stadiumna jakim obiekcie dzisiejszy mecz Apollon ? Bo niby grają u siebie ale nie na swoim stadionie.
W sumie zapewne dziś pójdzie większość graczy w stronę Crveny. W ydaje mi sie ze Serbowie maja wgłowach tylko ten mecz i dadzą z siebie100% bo wiadomo jak dla drużyn balkanskich ważne i prestiżowe są rozgrywki europejskie. Druga sprawa tak jak pytałes w ostatnim meczu Kolonia w moim przekonaniu rozegrała bardo słaby mecz przeciwko Londynczykom , nie dość ze Arsenal miał 4 razy więcej sytuacji do szczelenia , grał w bardzo eksperymentalnym składzie ( poraz pierwszy zagrali w takim składzie w oficjalnym spotkaniu) wiec prży braku zgrania ,ZWIĘKSZA ilością sytuacji można stwierdzić że to raczej na własne życzenie przegrał Arsenal a nie wygrala Kolonia bo była drużyna lepsza. A oglądając kolonie można stwierdzić jedno obrona gra taki piach ze dramat i to zarówno w pucharach jak i w lidze ze w roli faworyta widzę drużynę z Serbii.Ktoś widział ostatni mecz Koln vs Arsenal ? Koln coś grało w tym meczu czy tylko dzięki temu karnemu wygrali ?Zastanawiam się nad Crvena Zvezda bo Koln gra straszny piach w lidze ale w UEFA dalej walczą o awans i ten mecz będzie decydował. Jest sens grać ?