>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

6. Kolejka fazy grupowej Ligi Europejskiej 14.12.2011, Środa

Status
Zamknięty.
wasek1 135

wasek1

Użytkownik
@mag.
Twente zagra składem najlepszym z rezerwowych. Tzn. najlepsi z 18 powołanej na to spotkanie. Adrianse nie chce odpuszczać tego spotkania. A co do Wisły. Moskal zapowiedział że nie będą spoglądać na wynik Fulham, nawet w przerwie. Nie interesuje ich to, mają grać swoje, bez względu na inny mecz.

jake_02 35

jake_02

Użytkownik
A Schalke ma grac takim skladem: Hildebrand – Uchida, Höwedes, Metzelder, Escudero – Höger, Moritz – Jurado, Baumjohann, Draxler – Marica sklaniam sie ku X2. Ci zawodnicy beda chcieli wygrac mecz a Jurado, Draxler, Howedes i Uchida to sa dobre chopy.
Nie jestem do końca przekonany co do takiej prognozy. W niemczech Schalke wygrało 3:1, jednak dzisiaj z tamtego składu zabraknie w składzie Fahrmana, Fuchsa (strzelca dwóch bramek), Matipa, Holtbiego, Farfana, Raula i Huuntelara.

Dodatkowo inne czynniki wpływają na niekorzyść Schalke (czesiowo wspominałem o nich wczesniej). Mając zapewnione pierwsze mniejsce w grupie Schalke mysli już o prestiżowym meczu z Werderem Brema w nastepnej kolejce. Dodatkowo druzyne poprowadzi w tym meczu trener asystent. Istnieje też duzo obaw co do wystepu Hildebranda.

sparta 309

sparta

Użytkownik
W Lazio nie zobaczymy natomiast:
Marchetti (B 13/0)
Andre Dias (O 9/0)
Scaloni (O 3/0)
Konko (O 13/0)
Stankevicius (O 8/0)
Matuzalem (P 8/0)
Mauri (P 2/0)
Brocchi (P 11/0)
w kadrze jest jeszcze Bavia (O 7/1), ale znalazłem informacje że nabawił się urazu.
W związku z problemami zdrowotnymi bramkarzy, zagra dziś nominalnie czwarty bramkarz Carrizo a jego zmiennikiem bedzie 17-letni Scarfagna
sytuacja Lazio wygląda więc tak: czwarty bramkarz - w obronie zostają Diakite (9/0) i Radu (10/0), oraz w zgłoszonym składzie jest jeszcze Crescenzi (0/0) i Cavanda (0/0) i to wszystko jeśli chodzi o obronców. Pomoc: wypada Brocci i Matuzalem, ale wciąż w obwodzie pozostają: Hernanes (14/3) Gonzalez (9/0), Ledesma (14/0), Lulić (14/2) i Cana (6/1). no i ofensywna siła ognia jest czyli Cisse, Klose, Sculli i Rocchi.
eksperymentalnie wyglada to w obronie i na bramce, reszta juz jak nalezy

cien-27585 209

cien-27585

Użytkownik
Dobrym typem wydaje się Salzburg. Gospodarze bez szans na awans , ostatni mecz grali 1 grudnia z Bilbao, w lidze nie grali od 26 listopada bo na Słowacji jest już przerwa zimowa. Salzburg niezła forma , ograli u siebie PSG czym pokazali, że do ostatniej kolejki będą walczyć o awans. Jeśli wygrają awansują na 100% bez względu na rozmiary ewentualnego zwycięstwa Francuzów. W pierwszym meczu pewne 3-0 dla Austriaków , myślę, że dziś będzie podobnie i goście pewnie wygrają.
Slovan Bratislava - Red Bull Salzburg 2 @ 1,70 Tobet ✅
Red Bull Salzburg over 1,5 @ 1,72 Tobet ✅

Otrzymane punkty reputacji: +3
jurasicbart 167

jurasicbart

Użytkownik
Liga Europejska
Besiktas-Stoke FC 3:1 ✅
Besiktas -1,5
kurs 3,1

Bet365

Druzyna Stoke pojechala na mecz bez kilku podstawowych zawodnikow skladzie.Trener na oficjalnej stronie klubu potwierdzil ze da dzis szanse wielu nowym zawodnikom ktorzy do tej pory nie mieli zbyt wielu szans na gre. Poza tym maja teraz przed soba ciezki okres bo graja sporo waznych spotkan ligowych przez swieta. Stoke ma zapewniony awans do dalszej fazy rozgrywek, ten mecz zdecyduje kto wyjdzie z pierwszego miejsca, ja stawiam na Turasow tym bardziej ze u siebie.
Polecam
Dla bardziej przezornych
besiktas (-1 )
2,45
bet365
zwy. Besiktas
1.70
bet365

Otrzymane punkty reputacji: +3
bo86bo 18,3K

bo86bo

Użytkownik
Dysycyplina: Piłka nożna, LE
Spotkanie: Besiktas-Stoke
Typ: Goście nie strzelą
Kurs: 2.42
Bukmacher: Tobet

Analiza:
Besiktas musi przynajmniej zremisować aby awansować, dlatego granie na Turasów moim zdaniem to ryzyko, aczkolwiek może być różnie.

Stoke awans ma zapewniony, Tony Pulis nie zabierał ze sobą większości swoich gwiazd, gdyż przed Stoke ważny mecz za 3 dni w lidze z Wolves a potem czeka na nich City. Po tym jak Stoke zapewniło sobie awans, pewnie skoncentrują się na niezwykle istotnym na Wyspach okresie świąteczno-noworocznym kiedy to gra się co 3-4 dni :wink:

Do tego dowiedziałem się,że zawodnicy Stoke mieli problemy w Turcji - lot zaplanowany na 4 godziny, skończył się po 7 godzinach, mieli problem z samolotem i drużyna była w Stambule dopiero około godziny 22.30 :wink:

Ze strony sympatyków Stoke dowiedziałem się tylko tyle,że podstawowi gracze zostali w domu a Tony Pulis zabrał ze sobą młodzież.

Typ ryzykowany ale równie ryzykowny jest fakt,że Besiktas wygra, obie ekipy mogą podzielić się punktami i cieszyć się z awansu.

Besiktas u siebie przegrał ostatnio w październiku, od tamtej porażki 3 razy zremisowali i 3 razy wygrali. Ostatni mecz rozegrali w poniedziałek i zremisowali 1-1, więc wątpię aby im chciało się forsować tempo i gonić wynik jak wystarczy dowieźć 0-0 :wink:

Besiktas nie dało wbić sobie bramek ekipie z Galatasaray i Kijowa, może i osłabionej ofensywie Stoke, też uda się sztuka niezdobycia bramki :wink:

Jako ciekawostkę dodam,że sędziować ten mecz będzie 4 Polaków z Panem Borskim na czele, z sędzią który lubi sięgać po kartki ale w stronę kartek w tym meczu bym nie szedł :wink:

Powodzenia!

nowaq69 21

nowaq69

Użytkownik
wie ktoś może co się stało że tak spadł kurs na Zurich aż do 2.25? zagrałem na nich wczoraj i jeszcze było 3.00 i to nie oni byli faworytem tego meczu, przez moment nawet zakład był wycofany na Tobet
E: Bwin i betclick również wycofały zakłady

raper 26

raper

Użytkownik
Jaki mecz wg was wydaje się najpewniejszy PSG Athletic ? Lazio - Sporting czy może Slovan - Salzburg? Bo wg mnie Lazio.... Sporting kompletnie odpuścił juniorki i rezerwa to nie mowie ze wygrany mecz, ale znaczne ułatwienie dla Lazio, które gra bez koksow u siebie i ma braki kadrowe ale 3pkt musza byc...
Lazio - Sporting 1,63 Betfair ✅✅✅

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Maccabi DNB - S04 @ 1.48 ⛔ 0:3
Schalke to kolejny klub jak np. Twente który olewa ostatnią kolejke UEFA, bo czemu nie?, a przecież nie tak bez problemu awansowali do fazy grupowej bo w fazach kwalifikacyjnych patrzeli z góry na klub z Helsinek który był bliski awansu.
Do Izraela nie wybiera się legenda Königsblau czyli ich trener Stevens z powodu problemów zdrowotnych matki, paru czołowych graczy, a jeśli jakieś poważniejsze nazwisko jest w kadrze będzie siedzieć na ławce bo Eickhorn deleguje dzisiaj na murawe np. Hildebranda który rozegrał w ostatnich trzech latach 38 oficjalnych spotkań, jak na wschodzącą gwiazde jeszcze pare lat temu, wiadomo co to za wynik, inni którzy często nie graja, a dzisiaj wyjda to np. Marica, Baumjohann, Matip czy Moritz.
Maccabi musi wygrać to spotkanie bo za plecami czają się Steaua i AEK Larnaca więc nie ma tutaj owijania w bawełne, trzeba pokonać rezerwy S04 i po problemie, jest się w fazie pucharowej.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom