Skład Legii ciężko przewidzieć na każdy mecz, taka skromna odpowiedź na posta powyżej
Teraz skupiam się na meczu słynnego w naszym kraju bach, bach Qarabag :grin:
Jutro podejmą u siebie Inter Mediolan, który jeszcze kilka sezonów temu zaliczany był do jednych z najsilniejszych drużyn Europy. Dzisiaj jest to średniak zarówno w Europie jak i u siebie w lidze (co raz słabszej moim skromnym zdaniem). Gram jutro na Azerów. Dlaczego? Ano dlatego, że Inter ma już pewny awans, ostatnio porażka w lidze z bardzo przeciętnym Udinese u siebie i najważniejszy powód to kadra na jutrzejszy mecz:
Bramkarze: 30 Carrizo, 46 Berni, 95 Costa;
Obrońcy: 6 Andreolli, 14 Campagnaro, 15 Vidic, 25 Mbaye, 33 D'Ambrosio, 54 Donkor, 94 Yao, 24 Sciacca, 93 Dimarco;
Pomocnicy: 20 Obi, 44 Krhin, 90 M'Vila, 96 Palazzi;
Napastnicy: 7 Osvaldo, 97 Bonazzoli, 92 Baldini
Pomoc bardzo skromna i słabiutka, w ataku jedynie Osvaldo kojarzę, w obronie jak zagra Vidic to jestem spokojny o bramki dla Azerów. Azerowie walczą o awans i na remis nie mogą sobie pozwolić,żeby nie patrzeć na drugi mecz w tej grupie, sytuacja jest wymarzona.
Zastanawiam się nad czystym winem gospodarzem po
2,1 lub over 1,5 gospodarze 2,38.
Drugim meczem, który jestem zdecydowany obstawić to Steaua (chociaż podobno nie mogą wykorzystywać tej nazwy,barw itp itd, bo przegrali proces bodaj z wojskiem:razz ???? ale mniejsza o to. Drużyna przyjezdna z Kijowa pewny awans ,12pkt na koncie, drużyna z Rumunii 7pkt i tracą 2 pkt do drugiego Aalborgu, który ma wyjazd w Portugalii. Jest szansa, że nie wywiozą z Portugalii kompletu pomimo, że Rio Ave nie ma już szans. Dlaczego ?Ano dlatego, że grają fatalnie na wyjazdach w europejskich pucharach.
Dynamo o nic już nie gra, Steaua u siebie z fanatycznymi kibicami, podejrzewam, że przegrany proces o nazwę i ogólne prawa do barw może spowodować dużą frekwencję i ogólną mobilizacje. Ostatnio Szukała w jakimś wywiadzie o tym mówił.
Wygrana gospodarzy 2,25
Jak będę miał czas jeszcze coś dopiszę na ten moment nic ciekawego nie widzę,ale zmęczony już jestem całym dniem i
LM
edyta: Katastrofa