>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

6 kolejka fazy grupowej - 16, 17 grudnia

Status
Zamknięty.
travism 190

travism

Forum VIP
Spotkanie: Lille - Slavia Praga
Typ: Lille(-1)
Kurs: 1.68
Buk: Unibet

Dzis dojdzie do decydujacego spotkania o awans OSC Lille. Slavia Praga juz dawno pogrzebała swoje szanse na awans do kolejnej fazy Ligi Europejskiej nie wygrywajac zadnego meczu. Gospodarze dzisiejszego spotkania znajduja sie w zdecydowanej zwyzce formy o czym moga swiadczyc ostatnie 4 spotkania w lidze, gdzie swoim rywalom zainkasowali aż 16 bramek tracąc tylko 4 w tym wszystkie 3 bramki stracone z silną ekipa Lyonu. Na własnym stadionie piłkarze Lille odniesli już 5 zwycięstw z rzedu i oprócz potyczki z Olympiquem wszystkie spotkania były pogromem wliczajac w to spotkanie Ligi Europejskiej wygrane z Genoą 3:0. Goście są w zdecydowanie gorszej formie, w lidze zajmują odległe 7 miejsce i w duzej mierze punkty zdobywają na własnym terenie. W Lidze Europejskiej Slavia zdołała wywieźć punkty ze &#39;&#39;Mestalla&#39;&#39; w czym pomogli im gospodarze tamtej potyczki rażąc nieskutecznością. W pierwszym meczu obu zespołów Lille wygrało zdecydowanie na obiekcie Slavii strzelając im az 5 bramek a tracąc tylko jedna. Mysle ze goscie beda bardziej oszczedzac sie na lige i nie beda zbytnio forsowac tempa. Jeżeli Lille nie chce sie oglądać na wynik drugiego spotkania w tej grupie musi to spotkanie wygrac, a patrzac po pierwszym pojedynku jadnobramkowe zwyciestwo nie bedzie ich interesowac. W ekipie gospodarzy bez wiekszych oslabien takze powinni sobie poradzic.
✅✅✅ 3:1

januask 48

januask

Użytkownik
Hapoel Tel Aviv vs HSV 1:0
typ: 1X
✅
kurs około 1.6
Decydujące spotkanie w grupie C Ligi Europejskiej.
Walka toczy się o pierwsze miejsce w grupie, które to teoretycznie gwarantuje słabszego przeciwnika w następnej rundzie.
Hapoel ma punkt straty do HSV i tylko zwycięstwo daje im awans na pierwszą lokatę. Pytanie tylko czy Izraelczyków stać na taki wynik? Według mnie jest to prawdopodobne, a już na pewno stać ich na równorzędną walkę i nie przegranie tego spotkania.
HSV jest tutaj faworytem, ale musimy brać pod uwagę kilka aspektów...jak chociażby podróż i zmiana klimatu, która na pewno pozytywnie na graczy z Niemiec nie wpłynie. Warto tez wspomnieć o tym że w niedziele HSV gra bardzo ważne spotkanie w Bundeslidze z Werderem, czy w tej sytuacji zagrają dziś na 100% o zwycięstwo(wiadomo że remis ich urządza).
Hapoel z pewnością na własnym stadionie postawi trudne warunki, a że zaskakiwać przeciwników potrafi pokazał już w wygranych spotkaniach z Celtickiem(2:1) i Rapidem (5:1). Pomimo faworyzowania przez bukmacherów niemieckiej drużyny ja proponuję typ na Hapoel z podpórką po całkiem niezłym kursie.

lalo 36

lalo

Forum VIP
...
Dziś podobnie jak wczoraj, nie mam za bardzo pomysłu ... Wczoraj 2/4 więc źle, dziś postaram się podać trzy propozycje wg. mnie najciekawsze, mam nadzieję że będzie lepiej niż wczoraj :cool:
Lille-Slavia
Tutaj podobnie jak kolega Travis liczę na pogrom ze strony drużyny Lille, aby awansować muszą zdobyć 3 pkt. i wtedy nie będą się patrzeć na Genoe. Wg. mnie z tym problemów nie będzie, forma Lille jest ostatnio bardzo dobra, w ostatnich czterech spotkaniach w każdym zdobywali zdobywali p[o cztery bramki, tracąc jedynie trzy i to na dodatek wszystkie z ekipą OL. Slavia jako jedyna drużyna z grupy B nie ma już szans na awans, w lidze też radzą sobie średnio, po 16 kolejkach zajmują 7 miejsce. Czy Slavia ma dzisiaj jakiekolwiek szanse z agresywnie nastawionymi zawodnikami Lille ? Szczerze mówiąc NIE, dzisiaj widze tylko jeden wynik: wysokie zwycięstwo gospodarzy. W pierwszym spotkaniu padł wynik 5:1 dla drużyny Obraniaka, dziś liczę że będzie podobnie, ba sądzę że goście nie strzelą nawet bramki ????
✅✅✅ 3:1
Genoa-Valencia
Pozostałe dwie drużyny z grupy B, Valencia jeżeli chce wyjść z grupy nie może tego spotkania przegrać, rzecz bardzo prosta... Jednaj tu nie tylko Nietoperze walczą o awans,Genoa jeżeli dziś zwycięży wychodzi z grupy, jeżeli zremisuje to przy odpowiednim wyniku Lille także ma szanse na awans, w tej grupie jest jeszcze dużo rozwiązań, jednak wrócmy do samego meczu w którym stawiam osobiście over 2.5, w tym meczu nastąpi taki moment że któraś drużyna będzie musiała się otworzyć, strata bramki, wiadomości z Francji itp. Obie drużyny mają potencjał strzelecki, Genoa strzelając chociażby dwie bramki Parmie, czy trzy Sampdorii a Valencia po dwie Realowi oraz Bilbao. Defensyw tutaj najmocniejszych nie mają, chociaż Włosi jak to Włosi z tego słyną, jednak Genoa gra trochę inna piłkę niż całe Włochy, mi osobiście się bardziej podoba, grają ofensywnie, widowiskowi, jednym zdaniem najlepiej z całej ligi włoskiej o Valenci chyba nie muszę mówić zawsze do przodu co pokazuje chociażby ostatni mecz przegrany 3:2 z Realem :] W LE na 5 meczy każdy drużyna miała 3 overy i 2 undery, także jak dla mnie tutaj dziś znów pada over ????
Genoa: Amelia – Papastathopoulos, Moretti, Biava, Rossi, Juric, Milanetto, Criscito, Mesto, Floccari, Palladino
Valencia: Moya – Miguel, Navarro, Ruano, Mathieu, Maduro, Baraja, Joaquin, Silva, Hernandez, Villa
✅✅✅ 1:2 Newy były ????
Steaua Buk.-Tw.Enschede
Dość długo zastanawiałem się nad tym meczem, grać na Twente po takim kursie czy nie ? Z jednej strony przy wygranej Sheriff Tiraspol Oni także muszą wygrać, z drugiej strony z pewnością ciężkie warunki w Rumuni jakie dziś będą czyt. opady śniegu, niska temperatura w granicach -5 stopni i po głębszej analizie stwierdziłem że zagram tutaj under 2.5, gospodarze nie mają już szans na awans, jedynie co może ich mobilizować na ten mecz to grać dla kibiców, Twente nawet przy porażce może awansować, jedynym warunkiem jest brak 3 pkt. Sheriff Tiraspolw w Fenerbahce a szczerze mówiąc im tam o zwycięstwo będzie ciężko, Twente słysząc te info może nie forsować tempa i przy ciężkich warunkach grać na remis. Nie umiem nic więcej powiedzieć, kieruję się moim nosem typerskim :]
✅✅✅ 1:1 podobnie jak wyżej ;pp
pozdROWienia ????
EDIT: No dzisiaj się udało ! ???? 3/3 i to mnie zadowala ????

simons 646

simons

Forum VIP
LAZIO - Levski Sofia x2 @ 2.50✅✅✅

&quot;Sparing&quot; miedzy 2ma druzynami, ktorych kibice zyja z soba jak najbardziej w zgodzie. Ballardini zapowiedzial ze zagraja mlodziki + ławka rezerwowych, sam powiedzial ze na pewno okazje zagrac beda mieli Perpetuini,Sevieri, Cavanda, Luciani, Makinwa i Eliseu.
Obie druzyny nie ma ja o co walczyc, wiec pewnie Sofia tez przyjedzie na &quot;lajtowy sparing&quot; a kurs 1.40 na Lazio, coprawda grajaca u siebie, ale z drugim skladem i mlodzikami na boisku i bez motywacji (odnosnie awansu w LE) chyba lekka przesada.

leon92mielonka 355

leon92mielonka

Użytkownik
17 grudnia 2009r
godzina 19:00​
⚽ Liga Europejska
Spotkanie: OSC Lille - Slavia Praga
Typy:Lille strzeli w obu połowach
Kurs: 2,00
Bukmacher: Unibet
Stawka: 8/10
Analiza:
Mecz, który wydaje się być jedynie formalnością. Naprzeciw siebie stają dwie drużyny. Gospodarz - Lille jeżeli wygra to zapewni sobie awans do kolejnej fazy rozgrywek Ligi Europejskiej, będzie miał nawet szanse na zajęcie pierwszego miejsca. Poza tym Francuzi są w niesamowitej formie. W 4 ostatnich meczach Ligue 1 zdobywali komplet punktów, co więcej w każdym wbijali rywalom aż 4 gole! Na pewno świadczy to o nieprawdopodobnym nastawieniu piłkarzy do każdego meczu. Naprzeciw tak świetnej drużyny stanie Slavia Praga. Ekipa z Czech nie ma już szans nic osiągnąć. Gra tylko dlatego, że musi. Poza tym stołeczni zakończyli już rundę jesienną w swojej rodzimej lidze. I to dawno, już ponad 2 tyg. temu. Na pewno piłkarzom brakuje ogrania. Przypuszczam, że żałują, że w tej chwili grają w LE. W innym przypadku dawno cieszyliby się już swoimi rodzinami i wolnym czasem.
W obu ekipach nie będzie raczej istotnych osłabień, jednak ciężko powiedzieć, jaki skład wystawi na ten mecz trener gości.
Nawet gdyby nie patrzeć na aktualną dyspozycję i sytuację obu klubów można stwierdzić, że Francuzi grają w silniejszej lidze, a Slavia nie potrafi grać na wyjeździe, co skutkuje dopiero 7. pozycją w Gambrinus Lidze, która nie należy przecież to silnych.
Lille jest w gazie, Lille wygrywa mecz za meczem, Lille wygrać musi, Lille po prostu powinno zmiażdżyć Slavię. Piłkarze gospodarzy na pewno będą chcieli szybko strzelić gola. Nie obawiam się jednak tego, że na tym poprzestaną. Widzimy, co robili w ostatnich meczach. Chyba, że w pierwszej połowie Lille strzeli już 4 gole. Ale wydaje mi się, że po takim kursie grzech nie zagrać.
Każdy wynik inny niż pewne zwycięstwo gospodarzy będzie zaskakujący

leon92mielonka 355

leon92mielonka

Użytkownik
17 grudnia 2009r
godzina 19:00​

⚽ Liga Europejska

Spotkanie: Dinamo Zagrzeb - FC Timisoara
Typ: Dinamo wygra do zera
Kurs: 2,00
Bukmacher: Sportingbet
Stawka: 6/10

Analiza:
Ostatni kolejka w grupie A będzie jedną z ciekawszych, bowiem wszystko jest jeszcze możliwe.

Sytuacja wygląda tak, że Ajax ma już zapewniony awans, a Timisoara na pewno przepustki do dalszych gier nie wywalczy. Jednak jest jeszcze jedno miejsce do obsadzenia. Do ostatnich minut będą o nie walczyć Anderlecht i Dinamo Zagrzeb. Remis w Amsterdamie da awans Belgom. Chorwaci, chcąc go wywalczyć, muszą wygrać na własnym obiekcie z ekipą z Rumunii.

Na pewno mobilizacja w klubie jest, trener ma do dyspozycji praktycznie wszystkich zawodników. Ostatnio, kiedy Dinamo wygrać musiało, po prostu to zrobiło. I to z samym Anderlechtem na ich obiekcie. Był to warunek przedłużenia szans na awans i się udało. Teraz gospodarze muszą pokazać, że było warto. Zwycięstwo z Timisoarą jest naprawdę prawdopodobne (wystarczy spojrzeć na kurs). Oba zespoły spotkały się już oczywiście w pierwszej rundzie. Wtedy padł wynik 3-0 dla Chorwatów. Jednak ja bym się tym nie sugerował, sam Milan Badelj (zdobywca jednej z bramek) stwierdził, że tamten mecz był najlepszym w sezonie Dinama. Teraz może być zupełnie inaczej. Mimo to jestem przekonany, że gospodarze zgarną 3 punkty. W teorii jedyne, o co trzeba się martwić, to czy goście nie strzelą?

Wydaje mi się, że nie. Powodów jest kilka. Po pierwsze Timisoara nie jest zbyt klasowym zespołem. Miałem okazję oglądać ich dwa spotkania i nie zachwyciła mnie gra Rumunów. Fakt, że zajmują dość wysokie, 4. miejsce w Lidze Rumuńskiej jest zasługą jedynie tego, że zespoły tam grające nie prezentują wysokiego poziomu. Poza tym trener sam stwierdził, że mecz ten nie ma już żadnego znaczenia dla klubu i być może da szansę kilku młodszym piłkarzom. Dla Rumunów liga w tym roku już się zakończyła. Piłkarze są już myślami na urlopach, mecz z Dinamo jest jedynie nieprzyjemną formalnością.
Prócz tego prognozy pogody nie wykluczają dzisiaj w Chorwacji śniegu. Trener gospodarzy zapewnił, że jego gracze trenowali w takich warunkach, czego nie można powiedzieć o przyjezdnych, bowiem do Rumunii śnieg jeszcze nie zawitał.

Mecz będzie nieco dziwny. Nie dość, że być może będzie rozgrywany w śniegu, to bez udziału publiczności, ponieważ na ekipę ze stolicy została nałożona kara.

Mam nadzieję, że goście nie dadzą rady strzelić gola w obliczu niekorzystnych warunków oraz braku motywacji. Dinamo też może mieć ciężko, spodziewam się wielu niewykorzystanych akcji, jednak wola walki będzie tak silna, że gospodarze powinni wygrać, nie tracąc przy tym gola.

travism 190

travism

Forum VIP
Spotkanie: Steaua Bukareszt - FC Twente
Typ: FC Twente
Kurs: 1.80
Bukmacher: Unibet

Dziś dojdzie do spotkania zespołów które w dzisiejszym meczu walcza o dwa zupełnie inne cele. Gospodarze pożegnali sie juz z awansem do dalszej fazy rozgrywek Ligi Europejskiej, zaś goście aby spokojnie awansowac i nie patrzec sie na wynik drugiego spotkania, musza ta potyczke wygrac, poznieważ remis nic im nie daje, a patrzac na forme Fenerbahce mozemy sie spodziewać jakiejś niespodzianki w Stambule. Oba zespoły w swojej lidze spisują sie dosc dobrze, Twente serią zwycięstw przewodzi w tabeli Holenderskiej Eredivisie, a Steaua w dosc wyrównanej w tym sezonie Ligi Rumuńskiej plasuje sie na 3 miejscu. W tej edycji Ligi Europejskiej gospodarze dzisiejszego meczu nie wygrali ani razu, a na własnym obiekcie zgarneli zaledwie 1 pkt. z Szerifem Tiraspol. Ekipa gości na wyjazdach zdołała zainkasować 3 pkt. i to nie z byle kim bo z liderem grupy Fenerbahce Stambuł. Z nieuprawnionych do gry Dwighta Tiendalliego i Wellingtona, a także zawieszonego za kartki Douglasa będzie musiał sobie radzić szkoleniowiec Twente Steve McClaren. Warto dosdac ze Steaua rozegrała dotychczas z Holenderskimi zespołami 3 spotkania i za kazdego wychodziła bez dorobku punktowego a nawet bramkowego tracąc w sumie 5 bramek. Mysle ze zawodnicy McClarena sa dosc zmotywowani przed dzisiajszym spotkaniem,a osłabienia nie wydają sie być bardzo dotkliwe dla zesppołu.
⛔⛔⛔ 1:1

kudlaty089 250

kudlaty089

Forum VIP
Dzisiaj dosyć pewnym typem wydaje się zakład na Lille z handicapem. Gospodarze wygrywając zapewnią sobie awans do kolejnej rundy. Tak więc mają o co dzisiaj grać. Są w naprawdę kapitalnej formie, w lidze wręcz demolują rywali w ostatnich spotkaniach. Przyjdzie im się dzisiaj zmierzyć z Czechami, którzy nie mają za sobą udanej jesieni. Nie mają już szans na awans do kolejnej rundy. W lidze też grają słabo, dopiero siódme miejsce po jesieni. Francuzi powinni dzisiaj odnieść przekonywujące zwycięstwo. Ciekawie wygląda sytuacja w grupie A, gdzie o awans rywalizują jeszcze Dinamo i Anderlecht. Chorwaci muszą wygrać swoje spotkanie i jednocześnie liczyć na zwycięstwo Holendrów. O ile wynik meczu w Amsterdamie trudno przewidzieć, o tyle w Zagrzebiu już dużo łatwiej. Słabo grający Rumuni + zdeterminowani gospodarze, to musi dać zwycięstwo Chorwatów. Bardzo ciekawe spotkanie czeka nas w Genui, gdzie gospodarze zagrają o awans z Valencią. Muszą to spotkanie wygrać, jednak ten mecz to dla mnie typowy no bet. Liczę na grad bramek, typuję over 2,5.

Moje typy:
Lille -1 1,58 ✅
Dinamo Zagrzeb 1,30 ⛔
Genua - Valencia over 2,5 1,70 ✅

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom