>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

6. kolejka Eredivisie/7. kol. Jupiler Pro League (17-19.09.2010r.)

Status
Zamknięty.
ajax 2K

ajax

Forum VIP
De Graafschap - Heerenveen
Bardzo ciekawie zapowiada się dzisiejsze spotkanie pomiędzy De Graafschap a Heerenveen. Mamy dziś piątek, czyli dzień kiedy w Eredivisie punkty zbierają underdogi :razz: A tak na poważnie, to nawet jeżeli była by sobota to i tak dopatrywałbym się punktów u drużyny domowej. De Graafschap zremisowało tydzień temu z ADO (2:2). Niebiesko-białe pasy były zdecydowanie słabszą drużyną, ale dwukrotnie swój kunszt pokazał Bargas. Argentyńczyk jest w znakomitej formie i wydaję mi się, że dziś ponownie może coś ustrzelić. W Heerenveen nie zobaczymy dziś najlepszego strzelca, Beerensa (kontuzja). Jego miejsce zajmie Tarik Elyounoussi. Spodziewam się dziś pierwszego kompletu punktów drużyny De Graafschap i oto co dziś zagram:
@ De Graafschap - Heerenveen 1 (3.15) ✅
@ De Graafschap - Heerenveen 1 DNB (2.24) ✅
@ De Graafschap - Heerenveen 1X (1.62) ✅
@ Bargas strzeli bramkę (3.20) ⛔
Edit: Ajajaj. Ładne kursiwa złapane :cool:

ajax 2K

ajax

Forum VIP
Króciutko i na temat, ponieważ dopiero wróciłem do domu po ciężkiej nocy :razz:
Feyenoord - Ajax
Tutaj musi dziś paść dwójka. Kursy w okolicach 1.70 więc można nawet uderzyć mocniej na tego singla. Do tego ciekawymi opcjami są też Suarez strzeli bramkę i handi -1 na Ajax.
Moje propozycje:
@ Feyenoord - Ajax 2 (1.67) ✅
@ Feyenoord - Ajax (-1) 2 (2.70) ⛔
@ Suarez strzeli bramkę (2.20) ⛔
@ Czerwona kartka? Tak. (4.00 to tak za mniejszą stawkę, ale spore prawdopodobieństwo, że któryś z piłkarzy ją zobaczy) ⛔
Jakby ktoś chciał analizę i co mnie tak bardzo przekonuje by stawiać dziś na Ajax to tutaj moja zapowiedź:
http://www.ajax-amsterdam.pl/aktualnoci/46-glowny-/285-de-klassieker-

remo91 57

remo91

Użytkownik
ten anderlecht to jedno wielkie nieporozumienie, oglądałem mecz z lierese od 80 minuty
i mając przewagę zawodnika nie potrafili wygrać z beniaminkiem a nawet stracili gola beznadziejna drużyna

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom