Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Śląsk Wrocław - Legia Warszawa
Śląsk Wrocław wygra przynajmniej jedna połowę - 2,18
Fortuna
Mecz dla mnie 50/50 pomimo różnicy, aż 7 punktów w tabeli i pomimo tego, że lider będzie podejmował 15 drużynę w tabeli. Aczkolwiek Śląsk ma jeden mecz zaległy. Dodatkowo Wrocławianie mają cały tydzień odpoczynku, gdzie mogą zresetować głowy po meczu z Koroną i St.Gallen. Ten pierwszy mecz w lidze, no czerwona kartka w 59minucie i gol Korony w 87, ale Śląsk pokazał charakter i w 93 wyrównał. Tak samo wierzyłem w nich w meczu eliminacji ligi konferencji i postawili się Szwajcarom. Gdyby nie tragiczny poziom sędziowania to kto wie jakby się to skończyło, ale mogą być dumni bo pokazali charakter i widać w tym zalążek czegoś lepszego. Bo pomimo sytuacji w lidze, to myślę, że są bardzo szybko wywindować się na czołowe pozycje. Legia w środku tygodnia będzie grać w eliminacjach i raczej to będzie łatwe spotkanie, ale jednak swoje będzie trzeba wybiegać, zaliczkę przed rewanżem zrobić. Legia od początku w mega gazie to im trzeba przyznać. Dziesięć bramek już strzelonych w pięciu meczach. Na pewno zależy im na zdobyciu mistrza, bo już na pewno presja rośnie ze strony kibiców, aczkolwiek ja idę w stronę przełamania się gospodarzy i czas na 3 pkt w lidze.
Inne typy:
Śląsk Wrocław(zaliczka) - 3,20
Śląsk Wrocław(1.poł. lub mecz) - 2,62
Śląsk Wrocław over 0,5 - 1,38
Śląsk Wrocław over 1,5 - 2,94
Fortuna