>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

6. Kolejka Bundesligi 28-30.09.2012

Status
Zamknięty.
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Borussia Mönchengladbach +1,5 HA 1,85 bet365
Nie spodziewam się w tym meczu jakiegoś pogromu ze strony gospodarzy. Tylko raz w tym sezonie w Bundeslidze wygrali przynajmniej 2 bramkami. W obronie wygląda to wszystko dość kulawo, nawet Ajax w LM miał sporo okazji do zdobycia bramek.
A skoro już mowa o LM to ekipa z Dortmundu ma za parę dni bardzo ciężki wyjazd na Manchester City, więc wątpię by dziś gospodarze grali na 110% i wbili po kilka bramek nie tracąc żadnej.

memfisek 97

memfisek

Użytkownik
Dortmund + Leverkusen @ 2.07 Unibet
Co tu do analizowania, Dortmund w ostatnich dwóch meczach przegrał i zremisował. Tracą oni już 7 punktów do jak narazie niepokonanego Bayernu. Borussia w ofensywie spisuje się naprawdę dobrze, natomiast obrona gra fatalnie, mam nadzieję że trener Klopp zwracał na to uwagę na treningach i dzisiaj będzie widać wyraźną poprawę. Monchengladbach, przeciwnik Borussi po 5 spotkaniach tylko 6 punktów, liczyłem że po dobrych transferach zespół utrzyma formę z zeszłego sezonu, ale to już nie ta sama drużyna.
Leverkusen gra natomiast u siebie z beniaminkiem Furth. Furth trzecie miejsce od końca, może ma chęci ale gra jakoś się im nie lepi. Na wyjeździe jeszcze nie wygrali i na BayArena przyjadą na stracenie. Tacy zawodnicy jak Schurrle, Kießling czy Lars Bender powinni zapewnić Aptekarzom trzy punkty. Zwłaszcza, że morale zespołu są dobre po środowym zwycięstwie na wyjeździe nad Augsburgiem.

Otrzymane punkty reputacji: +5
levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Werder-Bayern: Werder nie strzeli @2,95 Unibet✅✅żadnego zagrożenia ze strony Werderu od 1 do 92 minuty:grin:

Historia ostatnich spotkań tych drużyn nie bardzo przemawia za moim typem:eek:statnie 5 meczy to zawsze BTS i overy meczowe. Ale to jest historia-Werder miał w swoim składzie lepszych jakościowo zawodników ofensywnych,natomiast w barwach Bayernu biegał taki &quot;specjalista&quot; od obrony jak Van Buyten;). W tym sezonie zwłaszcza Bayern prezentuje się moim zdaniem bardzo dobrze w obronie. Wielu puka się w głowę widząc Dante w podstawowej 11-tce,ale do tej pory to przynosi bardzo dobre rezultaty-ledwie 2 stracone bramki w 5 meczach ligowych(jedynie Fortuna ma podobny bilans w mocno overowej jak na razie Bundeslidze).Do tego świetny w odbiorze Gustavo,wspierany prze Schweinsteigera-to powoduje że rywale Bawarczyków nie stwarzają sobie zbyt wielu okazji bramkowych. Oczywiście Werder to Werder i na jakimś spontanie może im coś wpadnie.Ja tu nie widzę jednak racjonalnych przesłanek ku temu,dlatego polecam ten zakład.Kurs w Unibecie kosmiczny,u innych waha się od 2,25-2,50.

valverde 9,9K

valverde

Użytkownik
http://www.betexplorer.com/soccer/germany/bundesliga/nextmatch.php?matchid=1366291Hoffenheim - Augsburg 1 @ 1.81
Po słabym początku sezonu gospodarze złapali doskonałą formę. W swojej kadrze dysponują kilkoma naprawdę niezłymi piłkarzami. Z kolei goście słabo zaczęli sezon, nie mają w swojej drużynie żadnych wyróżniających się zawodników i zdają się potwierdzać, że drugi sezon w najwyższej klasie rozgrywkowej jest zawsze trudniejszy niż pierwszy.
Werder - Bayern 2 @ 1.55
Werder jest w przebudowie. Nowi obrońcy, nowi pomocnicy, ta drużyna dopiero się zgrywa. Z kolei Bayern nie dość, że ma o wiele mocniejsza kadrę to znajduje się obecnie w optymalnej formie. Nie wiedzę żadnych szans dla Bremeńczyków, pomimo że w przeszłości na swoim stadionie potrafili się postawić wyżej notowanym rywalom.
Oba typy zagrałem w Pinnacle @ 2.81

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Werder-Bayern: Werder nie strzeli @2,95 Unibet
Fifty-fifty, strzeli, nie strzeli. Przecież nie wygrają 34 spotkań ligowych pod rząd, a jeśli przegrają tak, czy owak będzie to niespodzianka. Moim zdaniem jeśli dziś chcemy grać na Bayern to tylko przy dobrych kursach na ich zwycięstwo. Bo w miarę upływu czasu zaczną remisować, a nawet przegrywać i będzie skucha, sęk w tym że trudno powiedzieć kiedy to nastąpi.

Ale to jest historia-Werder miał w swoim składzie lepszych jakościowo zawodników ofensywnych,natomiast w barwach Bayernu biegał taki &quot;specjalista&quot; od obrony jak Van Buyten
Swego czasu van Buyten to był bardzo dobry zawodnik, jeden z lepszych ofensywnie stoperów w BL, więc nie mieszał bym go z błotem za słabszy sezon, czy tam dwa. To taka dygresja z mojej strony :].

ll9 149

ll9

Użytkownik
⚽ 29.09 15:30 - Werder Bremen - Bayern München - Over 2,5 - 1.44 ⛔ Wynik: 0-2

Buk: Betsafe

Opis:

... Werder Bremen - Bayern München ...

To co charakteryzuje niemiecką Bundesligę to jej niesłabnący, a wręcz przeciwnie rosnący, poziom sportowy i w każdej kolejce mecze, które spokojnie można określić mianem szlagieru. W szóstej kolejce również dojdzie do bardzo ciekawych pojedynków, m.in. Hamburga z Hannoverem czy też Werderu Brema z Bayernem Monachium. Ja osobiście skupię się na meczu, który rozegrany zostanie dzisiaj na Weserstadion w Bremie. Podopieczni trenera Thomasa Schaafa zajmujący obecnie siódme miejsce w ligowej tabeli podejmować będą lidera, niepokonaną do tej pory ekipę Bayernu Monachium. Zielono-biali po dość słabym początku wreszcie zaczęli kompletować punkty dzięki ostatniemu wyjazdowemu zwycięstwu z Freiburgiem i nieco pechowym remisie na własnym obiekcie z VfB Stuttgart. Trener Schaaf poza obrońcą Assanim Lukimyia ma do dyspozycji wszystkich pozostałych swoich zawodników, a dla jednego z nich dzisiejszy mecz może mieć nieco większe znaczenie. Chodzi o napastnika Nilsa Petersena wypożyczonego właśnie z drużyny z Allianz Arena. 24-letni napastnik liczy na występ od pierwszej minuty i na to, że jego drużyna jako pierwsza urwie dziś punkty ekipie Juupa Heynckesa. Bawarczycy natomiast z kompletem punktów i imponującym bilansem bramkowym nie trafili jeszcze na drużynę, która mogłaby ich powstrzymać. W ostatnim meczu pewnie pokonali Vfl Wolfsburg 3-0, a dziś będą starali się wywieźć z Bremy kolejne trzy punkty. W odniesieniu kolejnego zwycięstwa nie będzie mógł pomóc Arjen Robben oraz nadal kontuzjowani Mario Gomez i David Alaba. Zdobywanie bramek znów będzie należało do Mario Mandžukicia, który niesamowicie wkomponował się w drużynę vice-mistrza Niemiec i Claudio Pizzaro, byłego zawodnika Werderu. Paragwajczyk przez niemieckie media awizowany jest nawet do występu w pierwszej jedenastce. Dobry betem na to spotkanie wydaję mi się liczba bramek. W meczach obu drużyn pada dużo goli. Linię 2,5 Bayern jest w stanie pokryć sam, natomiast Werder poza bramkami strzelanymi sporo też ich traci, więc nie pozostaje mi nic innego jak liczyć na dobre widowisko okraszone odpowiednią liczbą bramek.
Przewidywane składy:
Werder: Mielitz - Gebre Selassie, Prödl, Sokratis, Fritz - Junuzovic - Arnautovic, de Bruyne, Hunt, Elia - Petersen
Bayern: Neuer - Lahm, Boateng, Dante, Badstuber - Luiz Gustavo, Schweinsteiger - Müller, Kroos, Ribery - Mandžukić (Pizarro)

Dodatkowo:
Drużyna gości - Over 1,5 - 1.49 ✅
Obie drużyny strzelą - TAK - 1.58 ⛔
Over 3,5 - 2.17 ⛔
Mario Mandžukić strzeli bramkę? - TAK - 1.86 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +7
P 907

pawel-1

Użytkownik
Borussia Dortmund - Borussia M&#39;gladbach BTS @ 1.90 Bet365 ⛔

Ekipa Favre spisuje się w tym sezonie poniżej oczekiwań. W poprzednim sezonie rozbudzili apetyty tak mocno jak chyba tylko mogli i... usiedli. Rozczarowują przede wszystkim nowi zawodnicy odpowiedzialni za ofensywę - de Jong i Xhaka. BVB wygląda jednak tak biednie w obronie, że Gladbach ma szansę coś wykręcić. Hermann w niezłej dyspozycji czy Arango ze świetnie ułożoną stopą mogą zagwarantować tu gola swojej drużynie. Dramatycznie spisuje się ostatnio przede wszystkim para Hummels - Subotić. Niemcowi chyba dobrze by zrobiła chwilowa przygoda z ławką rezerwowych bo na jego grę ciężko się patrzy. O gola dla BVB jestem raczej spokojny. W ofensywie Klopp ma wręcz kłopot bogactwa. I chyba dzisiaj będzie to musiał wykorzystać bo już w środę piekielnie trudny mecz na Etihad Stadium. Zakładając, że BVB chce w tym sezonie pokazać się gdzieś dalej niż w fazie grupowej Ligi Mistrzów to musi próbować ugrać coś a Anglii. Będą się trochę oszczędzać? Sądzę, że tak. I na koniec mała dygresja - z Bayernem w tej formie mistrza i tak już przegrali(tak zdaję sobie sprawę, że za nami 6 kolejek). Over 2.5 @ 1.61 Bet365 i BTS @ 1.90 Bet365? Ok, mi pasuje.

chicharito14 49

chicharito14

Użytkownik
Myślę że dzisiaj warto jest zagrać na Eintracht. To naprawdę bardzo dobrze poukładana drużyna, grają szybką piłkę z dużą ilością podań. Dobrze wyszkoleni technicznie, szybcy, waleczni. Z BVB grali jak równy z równym, i gdyby nie katastrofalny błąd Andersona prawdopodobnie wygrali by to spotkanie. Prócz remisu z Borussią zdobyli komplet punktów. Wiadomo, że nie będą prezentowali tak wysokiej formy w każdym meczu, ale nie sądzę żeby już dzisiaj nastąpił jej spadek. Freiburg to ekipa środka tabeli, ale myślę że jednak bliżej im to tej dolnej cześci, niż europejskich pucharów. Goście jednak trochę lepsi u siebie niż na wyjazdach. Utrzymując formę z poprzednich tygodni Eintracht powinien bezproblemu ograć Freiburg. Ja pograłem po kursie 1,75 w Tobet.

rafu 247

rafu

Użytkownik
Tez polecam zagrac Franfurt. Druzyna poukladana (jedynie defensywa kuleje), i ze slabym Freiburgiem na wlasnym stadionie powinni sobie poradzic bez problemu. Ze wzgledu na to, ze Frankfurt jest druzyna grajaca ofensywny futbol, proponuje tez inny typ:
Franfkurt - Freiburg gole gospodarzy: 2 lub wiecej @1.55 betclic✅✅
oraz
Frankfurt - Freiburg typ:1 @1.70 betclic✅✅

Edit: Troche strachu bylo ale jednak Frankfurt w drugiej polowie dal rade.

chelseaa 10

chelseaa

Użytkownik
Okej, Frankfurt to dobry typ ale ja akurat chce pokazać wam inny, też interesujący typ
Wolfsburg-Mainz
Wilki już dziś maja okazje na zakończenie złej passy 4 meczy bez zwyciestwa.
Mainz 1 wygrana (2:0 Ausburg) 1 remis i aż 3 porażki, podobnie ekipa gospodarzy lecz z jednym remisiem wiecej. Bezpośrednio ekipy mieżyły sie już 10 razy, prowadzi Wolfsburg (5) , padły 3 remisy i 2 razy była górą ekipa gości.
Ostatnie dwa mecze tych ekip to remisy, statystyki są wyrównane, jedynie do typu skłania atut własnego boiska i zła passa która musi sie wkońcu skończyc. Dlaczego nie teraz? Rywal nie wymagający aż tak bardzo ( no słabszych nie bedzie ! ), jeśli chcą powalczyc o środek tabeli to najwyższy czas wygrywac.
Kurs też skłania na bah&#39;u 2,25 - idealnie na singla.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
W 6 poprzednich konfrontacjach: Wolfsburg - Mainz 05 , każdorazowo był wynik over 2.5; 5z6 tych meczy to wynik over 3.5; ponadto tylko w jednym meczu nie było over 1.5 bramki w HT, oraz tylko w jednym meczu nie było BTSa w FT :

03.12.11 Wolfsburg - Mainz 05 2:2 (2:1) =
28.08.10 Wolfsburg - Mainz 05 3:4 (3:1) -
31.10.09 Wolfsburg - Mainz 05 3:3 (2:2) =
07.04.07 Wolfsburg - Mainz 05 3:2 (1:1) +
03.05.06 Wolfsburg - Mainz 05 0:3 (0:1) -
30.10.04 Wolfsburg - Mainz 05 4:3 (2:2) +

Typy:
over 2.5 TAK 8/10 bet365 kurs 1.8 ⛔
over 3.5 TAK 4/10 bet365 kurs 2.37 ⛔

BTS? TAK 10/10 bet365 kurs 1.57 ⛔
over 1.5 gola w HT? TAK 8/10 bet365 kurs 2.37 ✅

.

K 246

krysti24

Użytkownik
Na dzisiaj tylko jedna propozycja z mojej strony:
Wolfsburg - Mainz
Krótko i na temat. Obie ekipy trzeba powiedzieć, że są średniakami BL. Choć w przypadku Wilków miało to wyglądać całkiem inaczej, kadra jest dobra, potencjał jest duży, miała być walka o puchary .. Jednak w Wolfsburgu znów nie ma drużyny, jest jedynie zlepek pojedynczych zawodników. Jeśli chodzi o drużynę z Moguncji, to można powiedzieć, że tworzą oni monolit, jednak powiedzmy sobie szczerze, trener Tuchel nie dysponuje wirtuozami futbolu i stara się jak może, aby wycisnąć z swoich graczy to co najlepsze. Jedni i drudzy w poprzedniej kolejce dostali lanie: Wolfsburg w Monachium (0:3), a Mainz w Gelsenkirchen (również 0:3). Obydwie drużyny będą chciały zrehabilitować się za poprzednie porażki, a trzeba powiedzieć, że zarówno Wilki jak i Mainz nie są stabilnymi zespołami, są to zespoły bardzo chimeryczne. Dlatego też dzisiaj dobrą opcją w tym spotkaniu wydaje mi się opcja BTS.
Wolfsburg - Mainz typ: BTS (1.58) Fortuna

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom