>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

6 KOLEJKA 14.10 - 15.10.2006r

Status
Zamknięty.
beau 1

beau

Forum VIP
[center:00358b2066]14-10-06
CF Getafe - Real Madrid
Atletico Madrid - Recreativo Huelva
15-10-06
RC Celta de Vigo - CF Valencia
Gimnastic de Tarragona - Athletic Bilbao
UD Levante - RCD Mallorca
Real Sociedad - Real Zaragoza
CA Osasuna - Racing De Santander
CF Villarreal - RCD Espanyol Barcelona
FC Barcelona - FC Sevilla
Betis Sevilla - Deportivo La Coruna
[/center:00358b2066]

Analizujcie i podawajcie swoje typy dotyczące tej kolejki a zwłaszcza meczu FC Barcelona - FC Sevilla.Suche typy bez analiz będą usuwane :34tger5y: Proszę również umieszczać kursy, a także bukmachera.

remik47 0

remik47

Użytkownik
Uważam ze dzisiaj obydwa zespoły z Madrytu wygrają swoje spotkania. Atletico jestem w 100% przekonany po ich ostatnich wynikach i remisie z Realem. Na własnym stadionie pokażą na co ich stać. -kurs 1,45 Jeśli chodzi o Real to powinni wygrać chociaż nie wykluczam remisu ponieważ Getafe to coraz bardziej doświadczona drużyna no i będą mieli 12 zawodnika na trybunach. Najbezpieczniej X2

mooserix 0

mooserix

Użytkownik
FC Barcelona - FC Sevilla Mój typ: 2 @ 4,35 =&gt; Profesjonał
Ten mecz to będzie rewanż za Superpuchar Europy. Większość z was zapewne pamięta jak Sevilla rozniosła Barce i teraz oni będą chcieli odpłacić się tym samym. To może być ich zbawienie albo przekleństwo. Czasami jak ktoś za bardzo chce to mu nie wychodzi i taka sytuacja może mieć dziś miejsce. Dodatkowym magnesem na sprawdzenie swojego szczęścia jest fakt, że jestem Madridistą więc w każdym meczu jestem przeciw katalończykom. Poza tym fajnny kurs, a 2 jest możliwa.

rdudek 0

rdudek

Użytkownik
nie wiadomo jak to będzie z obroną Realu, która jest delikatnie mówiąc w rozsypce. Na pewnoi nie zagrają Ramos (czerwona kartka) Salgado i Cicinho (kontuzje), niepewny jest występ Cannavaro, a sami przyznacie, że skład defensywy: Meija-Pavon-R. Bravo-R. Carlos nie napawa optymizmem :roll:. Z drugiej strony aprawdę solidnie wygląda linia ataku w tym sezonie, do odrodzonego Van the Mana powol iz formą dołącza Raul, który w ostatnich dwóch eczach strzelił 3 bramki (inna sprawa, czy utrzyma obecną dyspozycję), w odwodzie są jeszcze Robinho, Cassano i Ronaldo (być może zagra w ataku z van Nistelrooyem). Szkoda, że w szeregach Blancos zabraknie Reyesa, który wg. mnie jest najbardziej trafionym zakupem tego lata. Zamiast niego zagra najprawdopodobniej Beckham. Jesli Królewscy zagrają rozsądnie w tyłach (wiele będzie zależało od pary DMC Diarra i Emerson, którzy większą uwaga będą musieli poświęcić obronie) to powinnni wywieźć z terenu lokalnego przeciwnika 3pkt, gdyz RvN w polu karnym będzie czuwał ???? .

5h4d0wm4n 0

5h4d0wm4n

Użytkownik
Getafe - Real M. typ: 2 - kurs 1.73 (Milenium)

Odległość miejsc między tymi zespołami w lidze może nie jest zbyt wielka ponieważ to tylko 4 miejsca, Real znajduje się na 4, a Getafe na 8.
W ostatnich 2 sezonach oba zespoły spotkały sie 4 krotnie, 2 razy wygrał Real 0-1 i 0-2, co najlepsze były to spotkania wyjazdowe Realu, wiec moga powtórzyć swoj wyczyn, w pozostałych spotkaniach padł remis 1-1 oraz 2-1 wygralo Getafe.

Bilans z tego sezonu:
Real 3 - zywciestwa 2 - remisy 0 - porażek bramki 8/2
Getafe 2 - zwyciestwa 1 - remis 2 - porażki bramki 3/3

Jak widac zespol gosci spisuje sie znacznie lepiej niz gospodarze. Oraz za goscmi przemawia fakt iz maja bardzo bramko strzelnych napastnikow np RvN czy Raul.

mooserix 0

mooserix

Użytkownik
CF Getafe - Real Madrid Mój typ: 2 @ 1,75
Jak to ładnie ujeła moja ulubiona stronka o Królewskich ten mecz to &quot;Derby Obszaru Metropolitalnego Madrytu&quot; ???? Getafe to co prawda odrębne miasto, z własnymi władzami i burmistrzem, ale jednocześnie stanowiące część czegoś, co po hiszpańsku nazywa się Area metropolitana de Madrid (Obszar Metropolitalny Madrytu). Dodatkowo w dzisiejszym meczu w Getafe nie zagrają Daniel González Güiza, Davida Sousy i Vivara Dorado (który jest kapitanem drużyny). W Realu natomiast nie zagrają Ramos (za czerwień) oraz Salgado, Cicinho i Reyes. Niepewny natomiast jest występ Cannavaro. U Królewskich występuje problem bogactwa w ataku, ale który manager nie chciał by mieć takich problemów? Troszke gorzej wygląda formacja obronna którą prawdopodobnie będą tworzyć Meija - Bravo - Helguera (albo Pavon) - Carlos, ale mają przed sobą dwóch DM (Diarre i Emersona) i z tyłu znakomitego Casillasa więc nic poważnego nie powinno się im stać.

Przewidywane składy (plik ściągnięty z realmadryt.pl):

mooserix 0

mooserix

Użytkownik
Nasuneła mi się jeszcze prośba do założyciela tematu. Jakbyś mógł to zmień kolor tematu bo żółty tak dziwnie wygląda.

Edit: Thx teraz dużo lepiej.

B 0

bialy52

Użytkownik
CF Villarreal - RCD Espanyol Barcelona
typ: 1
kurs: 1,60
firma: STS
Analiza: Villarreal jest jedna z lepszych hiszpańskich druzyn.Ale w tym sezonie zajmuje dopiero 10 miesjce z 7pkt! No ale Espanyol jest dopiero 15!! Gwiazdy Villarealu (Riquelme, Forlan, Nihat, Pires, Senna) powinny sobie poradzic na własnym boisku!!Zwycięzy Villarealk chocby minimalnie ale zainkasuje 3pkt!!

RC Celta de Vigo - CF Valencia
typ: 2
kurs: 2,00
firma: STS
Valencia zajmuje 3 miejsce w tabeli a Celta dopiero 14!! David Villa jest jednym z najskuteczniejszych napastników tej ligi!! Mimo tego ze Valencia gra na wyjezdzie powinna wygrac!! Kolnstelecja gwiazd Valencii (Villa, Joaquin, Canizares, Ayala, Marchena, Vincente, Baraja.....) zdecydowanie wygra ten mecz!!!

pozdro

beau 1

beau

Forum VIP
[center:187096cbb0]CF Getafe - Real Madrid 1-0
Atletico Madrid - Recreativo Huelva 2-1
RC Celta de Vigo - CF Valencia 3-2
Gimnastic de Tarragona - Athletic Bilbao 2-3
UD Levante - RCD Mallorca 0-1
Real Sociedad - Real Zaragoza 1-3
CA Osasuna - Racing De Santander 0-1
CF Villarreal - RCD Espanyol Barcelona 0-0