>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

6. Grand Prix Monako [26-29.05.2016]

Status
Zamknięty.
abraxas 3,2K

abraxas

Forum VIP
Grand Prix Monaco

26 maj- Czwartek
Trening 1 - 10:00
Trening 2 - 14:00
28 maj - Sobota
Trening 3 - 11:00
Kwalifikacje - 14:00
29 maj - Niedziela
Wyścig - 14:00
Informacje o torze:
Pełna nazwa: Grand Prix de Monaco
Długość okrążenia: 3.340 km
Liczba okrążeń: 78
Liczba zakrętów: 19
Dystans: 260.520 km

Dobór opon poszczególnych kierowców:

Przed nami najciekawszy wyścig sezonu (przynajmniej dla mnie ale więcej osób podziela moje zdanie). Przenosimy się na uliczny tor w Monte Carlo gdzie swojego czasu szalał Robert Kubica, piękne prowadzenie bolidu. Od trzech lat królem Monaco jest Nico Rosberg, Niemcowi przypadł do gustu jego domowy tor i jest tutaj na prawdę bardzo mocny.
Po pamiętliwym GP Hiszpanii Hamiltonowi znów będzie bardzo ciężko zwyciężyć z rozpędzonym Rosbergiem, jeśli Lewis znów będzie tak ryzykował chcąc wyprzedzać swojego partnera skończy się podobnie jak w Hiszpanii.
Rosberg to mocny kandydat do czwartego z rzędu zwycięstwa w GP Monaco @2,75 Bet365
Zapraszam do dyskusji oraz podawania typów!

bizziss 1,7K

bizziss

Użytkownik
Wyscig
Vettel top 6 @ 1,66 bet365✅

Nie sadzicie ze mamy fajny kurs na Sebastiana?Normalnie na top3 oscyluje ~1,40.Niby Redbulle mocne,ale ostatni wyścig pokazał niewydolność Ricciardo w wyprzedzeniu Vettela
Pzdr

prezes27 1,4K

prezes27

Użytkownik
Przestałem śledzić formułę odkąd zniknęła z anteny Polsatu. Stąd pytanie do ludzi, którzy siedzą w temacie. Bo zdziwiły mnie trochę kursy na zwycięzców kwalifikacji. Hamilton @2,4, Rosberg @3, Ricciardo @3 (kursy ze Sportingbet&#39;u). Mercedesy dalej są najlepsze, gdyby nie zderzenie Lewisa z Rosbergiem w ostatnim wyścigu, to wszystkie wyścigi padłyby ich łupem. Czy Daniel jest aż taki mocny na torze w Monaco, że jest ustawiany na równi z Rosbergiem? W pierwszym treningu stracił ponad pół sekundy do Mercedesów. Co prawda bolidy Red Bulla zawsze lepiej sobie radziły na torach, gdzie prędkość nie odgrywa aż tak wielkiego znaczenia, ale jakoś nie chcę mi się wierzyć, żeby Mercedes przegrał tutaj kwalifikacje. Co myślicie?

heros123 1K

heros123

Użytkownik
Przestałem śledzić formułę odkąd zniknęła z anteny Polsatu. Stąd pytanie do ludzi, którzy siedzą w temacie. Bo zdziwiły mnie trochę kursy na zwycięzców kwalifikacji. Hamilton @2,4, Rosberg @3, Ricciardo @3 (kursy ze Sportingbet&#39;u). Mercedesy dalej są najlepsze, gdyby nie zderzenie Lewisa z Rosbergiem w ostatnim wyścigu, to wszystkie wyścigi padłyby ich łupem. Czy Daniel jest aż taki mocny na torze w Monaco, że jest ustawiany na równi z Rosbergiem? W pierwszym treningu stracił ponad pół sekundy do Mercedesów. Co prawda bolidy Red Bulla zawsze lepiej sobie radziły na torach, gdzie prędkość nie odgrywa aż tak wielkiego znaczenia, ale jakoś nie chcę mi się wierzyć, żeby Mercedes przegrał tutaj kwalifikacje. Co myślicie?
Red Bull już od jakiegoś czasu mocno zbliża się do Mercedesa i gdyby nie to, że mają sporo słabszy silnik, to byliby na równi z Mercedesem lub nawet przed nimi. Jeśli chodzi o kwestie nadwozia, to mają prawdopodobnie najlepsze w całej stawce, więc tylko silnika im brakuje. Red Bull od dłuższego czasu mówił, że na torach gdzie silnik nie odgrywa pierwszej roli, będą blisko Srebrnych i to się sprawdza. Na torach w Monako czy na Węgrzech silnik nie jest aż taki ważny, więc oni w tych miejscach upatrują swoich szans. Dla mnie to nie jest żadne zaskoczenie, że oni w Monako jeżdżą tak dobrze. Jutro będą wielkie emocje w kwalifikacjach i jeśli chodzi o typowanie zwycięzcy, to na tym torze wg mnie jest 50 na 50, kto wygra. Red Bulle, a zwłaszcza Ricciardo, mają spore szanse na PP.

Otrzymane punkty reputacji: +5
RBR1one 558,8K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
moim zdaniem w kwalifikacjach mercedesy odpala i redbullom pozostanie sie bic o miejsca 3-4. i dlatego tutaj znalazlem takie typy na kwalifikacje (kursy z Betsson) Rosberg vs Ricciardo - 1 @ 1.75 Verstappen vs Vettel - 1 @ 1.55 Moim zdaniem uklad sil w Monaco wyglada nastepujaco Mercedes, Red Bull, Ferrari. Nico domowy wyscig mozna powiedziec wygrywa tutaj od ostatnich 3 lat. Kursy na Mercedesy moim zdaniem przesadzone, Red Bull az taki silny nie jest. Do tego dokladam Verstappena ktory powinien byc niesiony ostatnim zwyciestwem. Ferrari dosyc przecietnie na tym torze. Co myslicie Pany?

Otrzymane punkty reputacji: +5
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
GP Monaco, sobota kwalifikacje 14:00
Romain Grosjean - Esteban Gutierrez
Typ; Grosjean @ 1,40
⛔15-12
Kevin Magnussen - Jolyon Palmer
Typ; Magnussen @ 1,30
✅16-18
AKO @ 1,86 Betsafe

Jazda w Monaco to dla Grosjeana chleb powszedni, on jest typem kierowcy lubiącym takie tory, w Księstwie czuje się jak w domu.Przez poprzednie lata pokazywał niejednokrotnie, że spisuje się na torze dobrze, jeżeli ma dobry samochód, owszem jego jazda na limicie kończyła się tez dzwonami... Jeszcze w Lotusie gdy w parze z Maldonado jeździli to często w treningach szukając limity po prostu lądowali na barierze i kończyli jazdę. Nawet pamietam taki weekend gdzie Romek w dwóch czwartkowych sesjach notował czasy na top5, a przyszła 3 sesja - zalicza dzwon i mechanicy nie zdążyli nawet odbudować do końca samochodu przed kwalifikacjami i te były zmarnowane.
Zmierzam jednak do tego, że Romek czuje się tu dobrze i jest dobrym kierowcą, czasami ponarzeka przez radio ???? ale jest lepszy od Gutierreza.
5-0 w h2h kwalifikacyjnym z tego sezonu mówi wiele. W punktach w wyścigu także przepaść, kurs @1,40 w betsafe, w porównaniu z tym co dają inni (@1,25) uważam za dobry ruch i biorę.

Do dubla dokładam parę w Renault. Magnussen lepszy w 1 treningu o ok 0,7 sek, a w drugim mimo stracenia panowania nad bolidem przez podsterowność i przedwczesnym zakończeniu jazd także lepszy o ok 0,2 sek.

Kevin Magnussen (P17/P17): Najnowsza specyfikacja silnika z całą pewnością gwarantuje nam postęp, ale nadal musimy popracować nad ustawieniami, tak aby poprawić docisk. Szkoda, że zakończyłem sesję przed czasem. Poczułem podsterowność i po prostu wjechałem w ścianę – skręciłem kierownicę, ale w ogóle nie poczułem przyczepności. Dane pokazały, że nie jechałem wtedy szybciej, niż okrążenie wcześniej. To frustrujące. Na szczęście uszkodzeniu uległo wyłącznie przednie skrzydło.
Palmer zawodzi co tydzień mam wrażenie. W Monaco jeździ pierwszy raz, widać to, w dodatku skoro Renault nie prowadzi się najlepiej to jakoś Brytyjczyka nie widże przed Magnussenem. H2h w kwalach 4-1 dla Magnussena, przegrał tylko w Australii, choć w statystykach jest 3-2 bowiem w Bahrajnie mimo zajęcia wyższej pozycji wystartował z pit lane.

GP Monaco - kwalifikacje, sobota 14:00
Nico Rosberg - Daniel Ricciardo
Typ: Rosberg @ 1,95 Bwin
⛔2-1 Brawo Daniel!!

Uwielbiam Ricciardo, ale taki kurs na Nico w Monaco trzeba po prostu zagrać moim skromnym zdaniem.
Oglądałem oba czwartkowe treningi, Red Bulle na tym torze mocne, ale gdzie jest odpowiedź takiej przewagi Ricciardo w 2 treningu? Moim zdaniem w ogumieniu. Zwróćcie uwagę na grafikę, która wrzucał @Heros123, Ricciardo wyłącznie Ultramiękkie opony, Mercedesy korzystały też z Supermiękkich, nie jestem w stanie teraz powiedzieć jakie okrążenia wykonywali na Ultramiękkich, na ile ich bolidy były zatankowane, ale coś w tym może być.

@prezes27 słusznie się zastanawia nad formą Red Bulli, sam jestem ciekaw. Przed weekendem naiwnie sądziłem, że będą na nich jakieś fajne pary, a tutaj zestawieni z Mercedesami. W sumie Nico w tym sezonie jest pewny siebie, wierzę w niego. Poza tym @1,95 w bwin w porównaniu z innymi (@1,65-1,7) po prostu wypada zagrać.

GP Monaco, kwalifikacje, sobota 14:00
Mercedes- Ferrari
Typ: Mercedes @ 1,45 Bwin
✅✅2-4

Ferrari moim zdaniem nie jest w stanie zbliżyć się do pole position jutro, ale też z drugiej strony nie będą tak daleko jak podczas 2 treningu, kiedy to Vettel miał kilka spotkań (dosłownie) z barierami toru :p

Jedyna wada tego typu, że nie da się połączyć z niczym innym...

GP Monaco, kwalifikacje, sobota 14:00
Sergio Perez - Felipe Massa 1 @ 1,47 ✅✅8-14
Carlos Sainz - Romain Grosjean 1 @ 1,27✅ 7-15
Sebastian Vettel - Danił Kwiat 1 @ 1,23✅4-9
AKO @ 2,02 milenium po opodatkowaniu

Williamsy i Monaco to dwie różne sprzeczności. Bolid Williamsa po prostu na ten tor nie pasuje. Niestety buki też to wiedzą... przed weekendem jeszcze szukałem czegoś przeciwko Bottasowi lub Massie, niestety nie było żadnych par. Po treningach są już zestawiani odpowiednio i nikt w nich nie wierzy, nawet w kontekście walki o Q3!
Dwa poprzednie sezony.

Monaco 2014 kwalifikacje: Bottas P13, Massa P16
Monaco 2015 kwalifikacje: Massa P14, Bottas P17

W tym nie ma przypadku, widać to nawet po czwartkowych treningach.

Pereza uwielbiam jako kierowcę, jest niesamowcie utalentowany i przebojowy. Na tor w Monaco jego styl jazdy może się przydać.
Dla porównania wyniki Pereza w 2014 i 2015 to odpowiednio P10 i P7.
W czwartek też od Massy był znacznie szybszy.

W Romka wierzę w kontekście pary z Gutierrezem, ale w rywalizacji z Torro Rosso nie bardzo. Sainz w Barcelonie świetny weekend, tor w Monaco także leży Torro Rosso, widac po wynikach treningów gdzie wszystkie cztery bolidy spod znaku Red Bulla w czołówce. Sainz w Q3, a czy Romek tam będzie? Wątpię...

Vettel i Kwiat ???? znowu hehe, tym razem w kwalifikacjach. Za podsumowanie czwartku niech sam Seb się wypowie:

Sebastian Vettel (P3/P9): Z całą pewnością nie był to &quot;czysty&quot; dzień. Szło nam dość chaotycznie: uderzyłem o bariery i uszkodziłem tylne skrzydło, ale na szczęście udało nam się naprawić uszkodzenia i kontynuować realizację programu. Po prostu nie mogłem dzisiaj wykorzystać pełnych możliwości bolidu, stale miałem problemy ze znalezieniem optymalnego rytmu i nie pokonałem dobrych okrążeń na ultramiękkiej mieszance. Ogólnie nasz samochód spisuje się w porządku i prezentuje całkiem mocne tempo. Nie martwię się przesadnie sobotą. Dzisiaj nie skupialiśmy się na walce o jak najlepsze wyniki – mieliśmy do sprawdzenia kilka rzeczy i prawdę mówiąc kilka z nich nie pracowało tak, jak się spodziewaliśmy. Trudno także mówić o tym, co robiła nasza konkurencja.
Mi to wystarczy, poza tym potencjał w Scuderii jest. Kwiat to Kwiat.. Byli wysoko w czwartek, ale to nie znaczy, że będą tak wysoko w sobotę. Raczej Vettel powalczy o 3-6 miejsca z Red Bullami, a Kwiat gdzieś 7-10 z Force Indią i Sainzem oraz może McLarenem. Tak ja to widzę.

Zachęcam do dyskusji i pisania swoich spostrzeżeń, na kolejne Grand Prix Monaco trzeba będzie przecież poczekać cały rok! Nie zmarnujmy tej szansy. Dyskusja o typach i tym co się dzieje na torze mile widziana ;)

Otrzymane punkty reputacji: +2
RBR1one 558,8K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
Ja gram takie cos (ako):
Hulkenberg vs Bottas - 1 @ 1.6 ✅ lajt
Verstappen vs Vettel - 1 @ 1.55 ⛔ taa musial sie rozbic...
Buk: Betsson

Williamsy mega slabe na tym torze a Force India dosyć solidnie ociera sie o pierwszą dziesiątkę. Zresztą Monaco to nigdy nie byl dobry tor dla Williamsa. Co do Verstappena to Red Bull bardzo mocny tutaj na tym torze gdzie docisk aero jest kluczowy. Ferrari w treningach z przygodami i bez blysku. Red Bull powinien byc tutaj wyzej.

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
@ranczo0123, ja bym z Maxem po takim kursie przeciwko Vettelowi nie ryzykował.
Max jest mega, ale czasówki do tej pory nie są jego mocną stroną. Ferrari w porównaniu do czwartku moim zdaniem się poprawi. Kurs mocno zanizony i nie wart gry. ja się zastanawiałem grać na odwrót przez moment, ale to wyłącznie moje zdanie ;)

A jak się zapatrujesz to na co sam zaproponowałem, ciekaw jestem czyjejś opinii?

RBR1one 558,8K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
@ranczo0123, ja bym z Maxem po takim kursie przeciwko Vettelowi nie ryzykował.
Max jest mega, ale czasówki do tej pory nie są jego mocną stroną. Ferrari w porównaniu do czwartku moim zdaniem się poprawi. Kurs mocno zanizony i nie wart gry. ja się zastanawiałem grać na odwrót przez moment, ale to wyłącznie moje zdanie ;)

A jak się zapatrujesz to na co sam zaproponowałem, ciekaw jestem czyjejś opinii?
Kurs na Maxa fakt zanizony moglby byc troche wyzszy w okolicach 1.7-1.8 no ale trudno. Max może i jakos wybitnie w kwalifikacjach w Toro Rosso nie jezdzil alr w Red Bull bardzo dobrze mu poszlo ostatnio. W Q1 i Q2 byl szybszy od Ricciardo w Hiszpani i gdyby ten nie odpalil &quot;hot lap&quot; to pewnie Verstappen bylby wyzej. Scuderia mnie nie przekonuje w ten weekend. Co do twoich typow to jak najbardziej popieram typ na Rosberga w parze z Ricciardo. Uwazam ze Merc dzisiaj odpali i ucieknie rywalom. Red Bull bardzo dobrze spisuje sie na tym torze ale jednak chyba nie sa wstanie jeszcze powalczyc ze strzalami ;)

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Wygra kwalifikacje: Nico Rosberg @ Bet365 5,00 ⛔ 2

Kurs z kosmosu! Król tego toru jest jeden, jest nim właśnie Rosberg, nie wygrał żadnego treningu i dlatego taki kurs. Był w czołówce, na najbardziej &quot;wiarygodnym&quot; treningu był trzeci, że stratą nieco ponad 0,1 sekundy, do Vettela który ma bardzo nikłe szansę żeby coś dzisiaj ugrać. Rosberg w trzech ostatnich lata wygrywał tutaj trzy razy, dwa razy jechał z PP a raz był drugi. Zdominował ten sezon jeśli chodzi o kwalifikacje i wyścigi. Jedynym zagrożeniem jest Hamilton i Ricciardo, jednak to jest tor Rosberg a kurs jest po prostu mega zawyżony przez wyniki w treningach. Jednak w ostatnich latach Rosberg potrafił tutaj wygrać w jednym sezonie trzy treningi, w innym żadnego. Dopiero później pokazywał że to jest jego tor, do tego można śmiało powiedzieć że jest to jego wyścig domowy.

RBR1one 558,8K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
Po treningach mozna powiedziec jedno - &quot;wiem ze nic nie wiem&quot;. Szczerze mowiac to nic bym nie pogral teraz bo wg mnie nie ma nic w miare pewnego. Merc, Red Bull i Ferrari jest bardzo blisko i zadecydują niuanse o koncowym wyniku.

heros123 1K

heros123

Użytkownik
GP Monaco - kwalifikacje
Daniel Ricciardo - Max Verstappen @ 1.20✅
Sebastian Vettel - Kimi Raikkonen @ 1.20✅
Kevin Magnussen - Jolyon Palmer @ 1.25✅

AKO: 1.80 betsson✅✅✅

Ja wybieram na dzisiaj taki trebel. Wg mnie to są najpewniejsze typy na dzisiejsze kwalifikacje. Riccardo bardzo dobry weekend wyścigowy, we wszystkich treningach jeździł lepiej od Maxa i do tego wygrał drugi trening. Myślę, że Dan jest w stanie powalczyć tu nawet o P1. Na tę Grand Prix Ricciardo ma ulepszony silnik, który co prawda nie jest tutaj tak ważny, ale mimo wszystko to również jest delikatna przewaga. Stawiam Daniela.

W parze Seb - Kimi stawiam na Niemca. Ostatnio w Hiszpanii bardzo słabo obaj pojechali kwalifikacje i nawet zespół nie wiedział do końca co było przyczyną. Teraz już raczej tego błędu nie popełnią i zakręcą się w okolicach 3-4 miejsca, ale równie dobrze mogą skończyć na 5 i 6 miejscu, bo Byki i Mercedesy są świetni tutaj. Ale jeśli chodzi o zwycięzcę w tej parze, to Seb powinien sobie poradzić z Kimim. W dzisiejszym treningu Seb wygrał o prawie sekundę. Jeśli chodzi o kwalifikacje, to nie widzę innego rozwiązania jak zwycięstwo Vettela. No chyba, że będzie powtórka sprzed dwóch tygodni, ale na to bym nie liczył. Umiejętności i szybkość po stronie Niemca.

Jeśli chodzi o parę Renault, to wspomniał o niej robson.

Otrzymane punkty reputacji: +16
RBR1one 558,8K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
Max Verstappen zostanie sklasyfikowany? ✅✅✅ ladnie :]
Typ: NIE
Bukmacher: Bet365/Expekt

Kurs: 4.33/4.00
Dzisiaj w kwalifikacjach mu nie wyszlo i rozbil bolid. Jutro przewiduje podobny scenariusz. Max ruszy do wyscigu zapewne z alei serwisowej. Goraca glowa plus tor uliczny i mysle ze wypadek bardzo prawdopodobny. Rok temu rowniez holender przebijal sie z tylu stawki do przodu dysponujac szybszym bolidem, skonczyl na barierach uderzajac w tyl bolidu Grosjeana. Teraz sytuacja jest podobna z zaznaczeniem ze Red Bull ma najszybszy bolid w stawce wiec roznica powinna byc duza. Przewiduje ze Verstappen nie bedzie mial latwego zadania i jesli tylko ktorys z kierowcow przytrzyma go troche dluzej za soba to zawodnik Red Bulla moze sie &amp;quot;zagotowac&amp;quot; i przypuscic bardziej ryzykowny manewr. Przypomne tylko ze tor w Monaco nie wybacza bledow. Gram ten typ juz teraz bo kurs wysmienity i zapewne spadnie. Polecam

Otrzymane punkty reputacji: +40
heros123 1K

heros123

Użytkownik
Kwalifikacje:

To były fantastyczne kwalifikacje. Brawo dla Daniela, bo pojechał kosmiczne kółko. Pisałem, że dla mnie to jest 50 na 50 kto wygra czasówkę, bo Byki są bardzo groźne w Monako, i to się sprawdziło. Szkoda trochę Lewisa, bo gdyby nie te problemy z silnikiem w Q3, to może on powalczyłby z Danielem o P1. Jeśli chodzi o Ferrari, to mieliśmy powtórkę z Hiszpanii. Miało być już dużo lepiej i mieli być coraz bliżej Merców, a tu strata prawie sekundy(!). Seb się skarżył przez radio, że miało być lepiej, a było jeszcze gorzej. Warto jeszcze wspomnieć o Maxie. Szkoda go, bo Red Bulle miały szanse na naprawdę solidne miejsca w kwalifikacjach i on pewnie liczyłby się w walce o P3, może P2.
Po tym co widzieliśmy dzisiaj, to wyścig zapowiada się mega mega kozacko. Ciekawe jakie strategie wybiorą zespoły i czy Byki wygrają drugi wyścig po kolei. Szanse na to mają ogromne, ale to jest F1 i żaden scenariusz mnie nie zdziwi.

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Jeśli faktycznie będzie padało, można śmiało grać na poszczególnych kierowców, że nie zostaną sklasyfikowani. Mi się wstępnie widzi typ na Kvyata, patrząc co on ostatnio wyrabia. Przez degradacje do słabszego zespołu musi zacząć ryzykować, bo albo będzie jeździł dobrze albo poleci i z Toro Rosso. Kurs 3,00. ✅

Otrzymane punkty reputacji: +1
dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Max Verstappen - sklasyfikowany? NIE @ 4,00 Betway ✅

Jednak idę w stronę innego kierowcy. W ubiegłym GP wygrał swój pierwszy wyścig, jest bardzo utalentowany jednak brak mu doświadczenie. Dziś jest najtrudniejszy tor gdzie doświadczenie i umiejętności mają znacznie większe doświadczenie niż na innych torach, a Verstappen nie miał okazji startować za dużo razy na tym torze, w F1 jest to jego pierwsze GP, gość ma... 18 lat. Na tym torze błędy popełniali najwięksi, najwięksi też często kończyli wyścigi na barierach. Holender już w ten weekend miał dwa dzwony, przez to też pojedzie z alei serwisowej. Mając najszybszy bolid na tym torze, mając gorącą głowę, mając nikłe doświadczenie, mając chęć przebicia się na czołowe lokaty, nie mając nic do stracenia jak może się to skończyć? Bardzo prawdopodobne że Verstappen nie ukończy wyścigu.

Otrzymane punkty reputacji: +9
RBR1one 558,8K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
Max Verstappen - sklasyfikowany? NIE @ 4,00 Betway

Jednak idę w stronę innego kierowcy. W ubiegłym GP wygrał swój pierwszy wyścig, jest bardzo utalentowany jednak brak mu doświadczenie. Dziś jest najtrudniejszy tor gdzie doświadczenie i umiejętności mają znacznie większe doświadczenie niż na innych torach, a Verstappen nie miał okazji startować za dużo razy na tym torze, w F1 jest to jego pierwsze GP, gość ma... 18 lat. Na tym torze błędy popełniali najwięksi, najwięksi też często kończyli wyścigi na barierach. Holender już w ten weekend miał dwa dzwony, przez to też pojedzie z alei serwisowej. Mając najszybszy bolid na tym torze, mając gorącą głowę, mając nikłe doświadczenie, mając chęć przebicia się na czołowe lokaty, nie mając nic do stracenia jak może się to skończyć? Bardzo prawdopodobne że Verstappen nie ukończy wyścigu.
Widze ktos tu pomalpowal po mnie :grin: oczywiście typ jak najbardziej popieram. Uwazam ze jest to naprawdę spora okazja

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Widze ktos tu pomalpowal po mnie :grin: oczywiście typ jak najbardziej popieram. Uwazam ze jest to naprawdę spora okazja
Hahaha, nawet nie zauważyłem. ???? To znaczy wczoraj na pewno czytałem, ale dziś rano zagrałem i napisałem analizę. Nie widziałem że ten typ już jest podany. ????
Jest okazja, zwłaszcza jak będzie padać. Na lepszego kierowcę nie mogło paść, pewnie się chłopina napali, bo myśli że wygrał to już jest z niego drugi Schumacher a tutaj Monako i start z alei serwisowej. :p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom