W ciągu ostatnich 5 lat tylko raz zdarzyło się, żeby zawodnik nie ukończył 1 okrążenia, no ale próbuj. W tym roku jest sporo mało doświadczonych kierowców i pay driver'ów, ale przy kursie 1,75(1,54 realny) to chyba żaden interes.Na Fortunie znalazlem ciekawy zaklad , ze jeden lub więcej zawodników nie ukonczy pierwszego okrazenia @1,75 co o tym myslicie ? Wydaje mi sie , ze to spory kurs patrzac z perspektywy tego , ze wyscig odbedzie sie w Monako.
Rok temu to probowalem i nie weszlo a wtedy kursy byly zupelnie odwrotne czyli na nie ukonczenie 2.00 i na to ze wszystkie ukoncza 1.75. Nawet to podawalem w dziale rok temu mozna sobie znalezc ???? Probowac niby mozna ale kursik nie jest dla mnie zadowalajacy.Na Fortunie znalazlem ciekawy zaklad , ze jeden lub więcej zawodników nie ukonczy pierwszego okrazenia @1,75 co o tym myslicie ? Wydaje mi sie , ze to spory kurs patrzac z perspektywy tego , ze wyscig odbedzie sie w Monako.
Dziekuje za opinie , teraz wiem zeby jakos mega grubo sie w to nie pchać ????Rok temu to probowalem i nie weszlo a wtedy kursy byly zupelnie odwrotne czyli na nie ukonczenie 2.00 i na to ze wszystkie ukoncza 1.75. Nawet to podawalem w dziale rok temu mozna sobie znalezc ???? Probowac niby mozna ale kursik nie jest dla mnie zadowalajacy.
W 1xbet masz dwie zakladki zwiazane z wyscigiem w Monaco. W jednej znajdziesz kursy na "ukonczy/nie ukonczy wyscigu" a w drugiej "sklasyfikowany/niesklasyfikowany w wyscigu". Kursy znaczaco roznia sie od siebie i tak na Verstappena kolejno jest kurs na to ze nie dojedzie do mety 2.55 lub 3.50. Pytalem ich na czacie jaka jest roznica miedzy tymi zakladami to mi tak odpowiedzieli ze juz wiedzialem ze sie nie dogadamy. Z dupa w polu predzej bym sie dogadal niz z nimi :cwl: Moim zdaniem to jest to samo i jest to kolejny bubel z ich strony.Po mojej wczorajszej porażce dziś już na spokojnie postaram się ustrzelić kilka ciekawych typów
Hamilton - Vettel kurs 2.84
Szansy w tym typie upatruję głównie w tym jak bolidy Ferrari obchodzą się z oponami. Z tego co dało się zauważyć podczas tego weekendu z czołowych ekip to właśnie ekipa z Włoch ma największe problemy z grainingiem, który na oponach hypersoft jest bardzo trudny do opanowania i postępuje bardzo gwałtownie. Podobną sytuacje mieliśmy w Barcelonie gdzie Seb musiał zjechać na dodatkowy pitstop. Oczywiście mowa tutaj o innych torach i innych mieszankach opon ale problem wydaję się istnieć cały czas. Bardzo możliwe, że na długości całego wyścigu Ferrari będzie szybsze od Merca ale ryzyko neutralizacji oraz całe zamieszanie z oponami i strategiami pitstopów coś mi mówi, że warto pograć ten typ.
Alonso - Sainz kurs 1.87
Wczoraj trochę nie doceniłem Fernando i zagrałem w zestawieniu h2h na Vandoorna no i co tu dużo pisać... Hiszpan udowodnił po raz kolejny dlaczego jest uważany za jednego z najlepszych jak nie najlepszego kierowce w obecnej stawce. W decydującym momencie potrafił wycisnąć ze swojej maszyny maxa i ostatecznie pokonał swojego kolegę z zespołu o ok 0.3 sek. Do dzisiejszego wyścigu startuje bezpośrednio przed Carlosem więc pewnie junior będzie chciał znów powalczyć ze swoim idolem ale w mojej opinii różnica między bolidami jest na tyle mała, że na tym torze będzie to bardzo trudne i w całym wyścigu górę powinna wziąć siła kierowcy i doświadczenie które stoi po stronie Alonso.
Kierowca sklasyfikowany - NIE ( troszkę krócej na temat tych typów )
Stroll kurs 2.75
Bogaty chłopaczek z Kanady chyba niebezpiecznie zbliża się do granicy swojej wytrzymałości psychicznej. Nie dość, że zespól nie dostarczył przyzwoitego bolidu to jeszcze podczas tego weekendu Lance wciąż narzeka. A to na zagłówek, a to na bolące kolana a to oczywiście na prowadzenie się auta. W dodatku dostał srogie lanie od Siergieja w każdej sesji treningowej oraz kwalifikacjach. Nie spodziewam się by te wszystkie czynniki dobrze wpłynęły na Strolla.
Hulkenberg kurs 2.9
Start ze środka stawki na takim torze nigdy nie jest ułatwieniem w dojechaniu do mety. Do tego dochodzi aspekt samego kierowcy, który np w Baku pokazał, że sam z siebie też lubi przywalić w ściane.
Verstappen kurs 2.55
Nie wierze, że Max dojedzie do mety startując z ostatniego pola w dodatku mając przed sobą dwóch zwariowanych kierowców Haasa bezpośrednio przed sobą na takim torze jak Monaco. W tym wyścigu wszystko przemawia za kolejną porażką młodego holendra, znajduje się w fatalnej pozycji a by odstawić coś głupiego na torze Maxowi nie potrzeba wiele a dziś tych powodów będzie miał całą masę.
Najszybszy pitstop - Red Bull kurs 5.0
Ciekawi mnie bardzo kurs na ten zakład z racji, że RB w tym sezonie już dwa razy zdobywali nagrodę DHL za najszybszy pitstop ( Hiszpania i Australia ) a jak nie wygrywali to byli bardzo wysoko. W tym wyścigu chłopaki mają dodatkową motywację bo żeby zgarnąć zwycięstwo na tym torze wszystko musi zagrać począwszy od kierowcy po strategie i wymianę opon więc myślę, że szansę na kolejną nagrodę mają bardzo przyzwoite.
Dla ciekawskich link do zestawień w tej kategorii :
https://www.formula1.com/en/championship/awards/dhl-fastest-pit-stop-2018.html
Wszystkie typy z 1xbet
Powodzenia
Szkoda ze Fortuna nie daje tego typu zakładu. Bede musiał pozagladac gdzieś indziej bo ciekawe zaklady można wyłapać.W 1xbet masz dwie zakladki zwiazane z wyscigiem w Monaco. W jednej znajdziesz kursy na "ukonczy/nie ukonczy wyscigu" a w drugiej "sklasyfikowany/niesklasyfikowany w wyscigu". Kursy znaczaco roznia sie od siebie i tak na Verstappena kolejno jest kurs na to ze nie dojedzie do mety 2.55 lub 3.50. Pytalem ich na czacie jaka jest roznica miedzy tymi zakladami to mi tak odpowiedzieli ze juz wiedzialem ze sie nie dogadamy. Z dupa w polu predzej bym sie dogadal niz z nimi :cwl: Moim zdaniem to jest to samo i jest to kolejny bubel z ich strony.
Przejedzie 90% bodajże wyścigu i jest sklasyfikowany nawet jak nie ukończy goW 1xbet masz dwie zakladki zwiazane z wyscigiem w Monaco. W jednej znajdziesz kursy na "ukonczy/nie ukonczy wyscigu" a w drugiej "sklasyfikowany/niesklasyfikowany w wyscigu". Kursy znaczaco roznia sie od siebie i tak na Verstappena kolejno jest kurs na to ze nie dojedzie do mety 2.55 lub 3.50. Pytalem ich na czacie jaka jest roznica miedzy tymi zakladami to mi tak odpowiedzieli ze juz wiedzialem ze sie nie dogadamy. Z dupa w polu predzej bym sie dogadal niz z nimi :cwl: Moim zdaniem to jest to samo i jest to kolejny bubel z ich strony.
Niestety ale Sainz musiał przepuścić Hulkenberga.Sebastian Vettel - Kimi Raikkonen @ 1.16
Lewis Hamilton - Valtteri Bottas @ 1.18
Sergio Perez - Esteban Ocon @ 1.40
Nico Hulkenberg - Carlos Sainz Jr @ 1.35
AKO: 2.58(2.27) forbet
Na dzisiaj wybrałem takie cztery typy. Szybko, bo za chwilę wyścig. Jak wiadomo, w Monako bardzo ciężko o wyprzedzanie, z racji tego, że tor jest uliczny, a co za tym idzie bardzo wąski. Tutaj wystarczy dobrze wystartować, utrzymać pozycję, wykonać poprawnie pitstop i jazda do mety. Nawet jak ktoś będzie szybszy na jednym kółku o dwie sekundy to i tak bardzo trudno będzie mu wyprzedzić wolniejszego kierowcę i na to liczę właśnie dzisiaj. Wszyscy czterej kierowcy, których wytypowałem startują przed swoimi rywalami i jeśli w wyścigu nie wydarzy się nic niespodziewanego to powinni to utrzymać. Seb i Lewis walczą o mistrzostwo, więc zespół pewnie będzie faworyzował ich, a Ocon i Sainz są na starcie o 3 pola wyżej niż rywale, więc tutaj sytuacja również jest jasna. Powodzenia