michal1090
Użytkownik
To już dziś,mój ulubiony wyścig w Monaco
Safety car po @ 1.18 w B.win to lokata 10/10 wiadomo, ale ja wyłapałem też coś innego, po o wiele wyższym kursie
GP Monako - z. specjalne
Ile bolidów znajdzie się w klasyfikacji końcowej?
Typ: Mniej niż 14,5 @ 2.08 Bw.in
Czemu tak ? A przede wszystkim statystycznie. GP Monaco jak wiemy do łatwych nie należy,zajebiście szybki uliczny tor gdzie bardzo łatwo o błąd a każdy minimalny błąd może skutkować tu zakończeniem wyścigu. Do tego dochodzi młodzieńcza fantazja niektórych zawodników, kilku zupełnie niedoświadczonych jak np Mehri czy Stevens i starszy Pastor Maldonado i Alonso którzy też lubią poszaleć dla mnie konkretna mieszanka wybuchowa. Do tego wszystkiego dochodzą jeszcze możliwe opady deszczu.
Jak to wyglądało w latach poprzednich ?
w 2010 roku wyścigu nie ukończyło 9 kierowców
w 2011 roku wyścigu nie ukończyło 5 kierowców
w 2012 roku wyścigu nie ukończyło 8 kierowców
w 2013 roku wyścigu nie ukończyło 6 kierowców
w 2014 roku wyścigu nie ukończyło 7 kierowców
Więc jak widać łatwo nie ma. Kolejną rzeczą jest kurs który oferuje nam B.win. U innych buków od @ 1.75 do @ 1.85 na ten sam bet
Safety car po @ 1.18 w B.win to lokata 10/10 wiadomo, ale ja wyłapałem też coś innego, po o wiele wyższym kursie
GP Monako - z. specjalne
Ile bolidów znajdzie się w klasyfikacji końcowej?
Typ: Mniej niż 14,5 @ 2.08 Bw.in
Czemu tak ? A przede wszystkim statystycznie. GP Monaco jak wiemy do łatwych nie należy,zajebiście szybki uliczny tor gdzie bardzo łatwo o błąd a każdy minimalny błąd może skutkować tu zakończeniem wyścigu. Do tego dochodzi młodzieńcza fantazja niektórych zawodników, kilku zupełnie niedoświadczonych jak np Mehri czy Stevens i starszy Pastor Maldonado i Alonso którzy też lubią poszaleć dla mnie konkretna mieszanka wybuchowa. Do tego wszystkiego dochodzą jeszcze możliwe opady deszczu.
Jak to wyglądało w latach poprzednich ?
w 2010 roku wyścigu nie ukończyło 9 kierowców
w 2011 roku wyścigu nie ukończyło 5 kierowców
w 2012 roku wyścigu nie ukończyło 8 kierowców
w 2013 roku wyścigu nie ukończyło 6 kierowców
w 2014 roku wyścigu nie ukończyło 7 kierowców
Więc jak widać łatwo nie ma. Kolejną rzeczą jest kurs który oferuje nam B.win. U innych buków od @ 1.75 do @ 1.85 na ten sam bet