uzytkownik-23347
Użytkownik
Będziecie pewnie musieli czekać na kasę aż na poniedziałek , bo zawsze piszą , że niektórzy w weekendy wypłacają , ale te wypłaty im znacznie dłużej schodzą niż w dni powszednie.
Miałem to samo.Gdy wpisałem 20.50 to nie poszło, a później wpisałem 20 i poszło bez problemu.A ten kod to chyba jest potrzebny do wypłat powyżej 500 euro.Tak przynajmniej mi się wydaje.Wygralem z tego promo ponad 20 euro i chce wypłacić na MB ale nie moge i nie wiem czemu:-? Mam jakis problem z security code. Mial ktos taki problem??
Nie robilem tam depozytu to moze dlatego:zoltakartka:
Musisz poczekać aż Ci się gra ściągnie.I wtedy będziesz mógł nacisnąć play.Czy ta promocja sie juz skonczyła ?
Bo sciągnołem program i wszystkie gry, ale jak wchodze w free spin to dalej nie mozna nacisnąc play. Miał tak ktos?
u mnie także pusto dziwne :kwasny4565:od 20-22 marca powinno być 6 spinów na amber sky, tylko u mnie nie ma nic.
nie pomyliło Ci się coś czasem ? Na pewno to w tym kasynie ? Bo ja wszedłem na swoje konto , FREE GAMES i tam pisze tylko , że 15.03.2009 było coś na Kangaroo ZOO , a poza tym nic więcej nie ma , żadnej wzmianki o 6 spinach na Amber Sky.od 20-22 marca powinno być 6 spinów na amber sky, tylko u mnie nie ma nic.
tak, już są, nie będę się chwalił ile siadło bo nie chcę się ośmieszać, ale spiny już są :-DSprawdźcie teraz bo ja mam :spokodfhgfh: