>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

6€ no deposit to www.hollidaypoker.com

pokerzysta 98

pokerzysta

Użytkownik
Dzięki za info. Mam nadzieje, że nie będzie tak jak w przypadku dwóch poprzednich promocji tego forum tzn. zarejestruje się a kasy nie dostane bo zakończą ją z jakiś tam powodów ????

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Dzięki za info. Mam nadzieje, że nie będzie tak jak w przypadku dwóch poprzednich promocji tego forum tzn. zarejestruje się a kasy nie dostane bo zakończą ją z jakiś tam powodów ????
To nie jest nasza wina, że promocje z jakiś powodów są kończone. ????
Pozdrawiam

radek03 90

radek03

Forum VIP
Poprzednie promocje się skończyły, gdyż znaleźli się oczywiście pajace, które założyły po 10 kont i organizator zakończył promo, jednka jeśli zarejestrowałeś się z promocyjnego linku to wysli maila do bet4e (ja nie miałem kasy od 3 dnie to im wyslalem prosbe o dopisanie bonusa i dzisiaj kasa na koncie)

J 11

jarassniedwa

Użytkownik
Poprzednie promocje się skończyły, gdyż znaleźli się oczywiście pajace, które założyły po 10 kont i organizator zakończył promo, jednka jeśli zarejestrowałeś się z promocyjnego linku to wysli maila do bet4e (ja nie miałem kasy od 3 dnie to im wyslalem prosbe o dopisanie bonusa i dzisiaj kasa na koncie)
a co im napisałeś w mailu????bo też nie dostałem kasy

J 11

jarassniedwa

Użytkownik
Ze rejestrowałem się ze specjalengo linku od guzzibonus, ale kasy nadal nie ma i czy mogą mi dopisać i dopisali.
Napisałem tak samo i dzisiaj rano przyznali mi 5 euro bonusu, także Ci co się rejestrowali na nie dostali,niech też napiszą do nich.

Do góry Bottom