0 dj_spoooke Użytkownik Marzec 13, 2007 #22 tylko na zaklady to jest chyba bo probowalem przeslac do pokera i nie da sie wiec najpierw trzeba pewnie obrocic
tylko na zaklady to jest chyba bo probowalem przeslac do pokera i nie da sie wiec najpierw trzeba pewnie obrocic
O 0 orez18 Użytkownik Marzec 13, 2007 #23 kasa na koncie,wie ktos jaki jest obrot?wszytsko powyzej 5 mozna wyplacac???
T 0 tlen Użytkownik Marzec 13, 2007 #24 Rozmawiał ktoś z supportem na temat tego bonusu ? Możliwe ze bonus nie jest przeznaczony dla Wszystkich.
Rozmawiał ktoś z supportem na temat tego bonusu ? Możliwe ze bonus nie jest przeznaczony dla Wszystkich.
2,8K mazaq Forum VIP Marzec 13, 2007 #25 kasa na koncie,wie ktos jaki jest obrot?wszytsko powyzej 5 mozna wyplacac??? Kliknij aby rozwinąć... Wszystko co ugrasz powyzej tych 5 GBP mozesz wyplacic.
kasa na koncie,wie ktos jaki jest obrot?wszytsko powyzej 5 mozna wyplacac??? Kliknij aby rozwinąć... Wszystko co ugrasz powyzej tych 5 GBP mozesz wyplacic.
1 pisak Użytkownik Marzec 13, 2007 #26 Dobre jest kasa na koncie ???? . Wiecej takich ludzi !! :mrgreen:
O 0 orez18 Użytkownik Marzec 13, 2007 #27 Mam nadzieje ze jest opjca zeby to zmienic,przy kursach nie pisze np 2 tylko 2/1,gdzie sie to zmienia??,dz za poprzednie odp
Mam nadzieje ze jest opjca zeby to zmienic,przy kursach nie pisze np 2 tylko 2/1,gdzie sie to zmienia??,dz za poprzednie odp
0 dj_spoooke Użytkownik Marzec 13, 2007 #28 dostalem odpowiedz od supportu nalezy obrocic to 5 funtow jeden raz i mozna wyplacac :jupi:
0 w@llace Użytkownik Marzec 13, 2007 #32 Ok jesli naprwade sa wyplacalni to fajnie. Najlepiej zarejestrowac sie na qucik pay? bo pewnie pobieraja prowizje przelewem?
Ok jesli naprwade sa wyplacalni to fajnie. Najlepiej zarejestrowac sie na qucik pay? bo pewnie pobieraja prowizje przelewem?
T 0 tlen Użytkownik Marzec 13, 2007 #36 ???? może zmień na EU! pod 'napisem' ''CORAL''
S 0 sputi Użytkownik Marzec 13, 2007 #37 zaznaczasz kurs dajesz add to slip potem tylko za jaka stawke i place bets
0 w@llace Użytkownik Marzec 13, 2007 #39 W które miejsce wpisac stawke ja kchce puscic 3 zdarzenia akumulowany ???? ???? ???? ???? ???? )?