>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

5euro na zdrapki

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
I tak to jest za darmo, to nie ma co się rozwodzić nad tym, czy dobre, czy nie :] Trzeba zapytać supportu i tyle, jeśli obrót będzie liczony dopiero po zrobieniu tego depozytu i ten depozyt trzeba będzie jeszcze obrócić, to wtedy rzeczywiście promocja ⛔

kostek1916 237

kostek1916

Użytkownik
W końcu się dogadałem z chatem. Jak się wpłaci 10 to oni dają bonus, chyba 150% i trzeba zagrać razem za 300 funtów.
mattias: 15 times 20 if you deposit 10
edit.Ja już swoje wtopiłem i wcale nie żałuję, bo jak zobaczyłem jakie czarne serie mogą iśc to tylko bym jeszcze wtopił swoją kasę robiąc obrót...

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Moja rozmowa z livechatem :

You are now chatting with &#39;Tarah&#39;
Tarah: Hi there and welcome, how are you today?
you: hello
you: ive got
you: a question
you: 5 eruo free
you: for registration
you: is it withdrawable ?
Tarah: yes
Tarah: Our cashout policy is that you need to make at least one deposit, wager 5 times your total deposits, and you need to wager 20 times the total amount of bonuses received
you: ok thank you
W skrócie - aby móc wypłacić trzeba zrobić depozyt, obrócić go 5x i następnie obrócić 20x całą kwotę bonusu, jaką otrzymaliśmy (5 euro).
Najpierw trzeba zrobić depozyt, obrócić go, a dopiero później chyba się obraca te 5 euro.

D 0

drzewkooo

Użytkownik
A przypuśćmy, że z tych 5 euro udało mi się zrobić około 70. Zrobiłbym minimalny depozyt i obróciłbym go oraz te 5 euro 20 razy (mając na koncie na starcie depo+70 euro). Czy by mi wypłacili oraz czy jak zrobię depo to zostawią mi te 70 czy zredukują do 5??
Może wie ktoś z doświadczenia???

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
A przypuśćmy, że z tych 5 euro udało mi się zrobić około 70. Zrobiłbym minimalny depozyt i obróciłbym go oraz te 5 euro 20 razy (mając na koncie na starcie depo+70 euro). Czy by mi wypłacili oraz czy jak zrobię depo to zostawią mi te 70 czy zredukują do 5??
Może wie ktoś z doświadczenia???
Możliwe, że cofną do 5 euro, skoro napisali, że obrót liczy się dopiero po złożeniu depozytu... Zagadaj na livechacie, to się wszystkiego dowiesz ????

P 0

pemper18

Użytkownik
ugrałem 130 funtów! Prosze powiedzice mi jak to wypłacić! Kolega wyżej pisał, że trzeba cos wpłacić? i obrócić 5 razy? A bonus obrócić 20 razy? czyli musze zagrac po wpłaceniu 20 razy 5 funtów? czyli za 100? A jaki depozyt trzeba wpłacić? i co jeżeli depozyt przegram? potrzebuje pomocy. Napiszcie jak mam to wypłacic.

matheenn 2

matheenn

Użytkownik
Moim skromnym zdaniem za dużo osób za darmo wygrało ponad 100 , a teraz pewnie po depozycie czarna seria. Nie opłaca się , szkoda kasy.

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
ugrałem 130 funtów! Prosze powiedzice mi jak to wypłacić! Kolega wyżej pisał, że trzeba cos wpłacić? i obrócić 5 razy? A bonus obrócić 20 razy? czyli musze zagrac po wpłaceniu 20 razy 5 funtów? czyli za 100? A jaki depozyt trzeba wpłacić? i co jeżeli depozyt przegram? potrzebuje pomocy. Napiszcie jak mam to wypłacic.
Składasz depozyt minimalny, obracasz go 5x. Jeśli Ci się to uda, to potem całą wygraną musisz jeszcze obrócić 20x. Moim zdaniem ciężko będzie Ci to obrócić. A jeśli chodzi o kwotę minimalnego depozytu to zapytaj supportu ile on wynosi.

Do góry Bottom