>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

5euro na zdrapki

S 0

samsung89

Użytkownik
hehe na poczatku szło dobrze dwie wygrane po 2.50 na zdrapkach i pare razy po dolcu.. no ale ... teraz zer:p powodzenia innym:)

matheenn 2

matheenn

Użytkownik
Chyba Ciebie do kasacji , promocja jak najbardziej poprawna , może komuś się uda coś ugrać , trochę widać tu wpływ czego innego niż samego szczęścia , ale cóż powodzenia.

goolbet84 0

goolbet84

Użytkownik
Jak w tym serwisie ktoś wygra jakieś większe kwoty na tych &quot;LOSOWYCH&quot; gierkach i zdrapkach to bede bod wrażeniem

matheenn 2

matheenn

Użytkownik
buahhaha post do kasacji i nie skakaj czlowieku
Naucz się tworzyć jakieś polskie zdania , sensowne i logiczne a na dodatek proponuję nauczyć się odmian.
Może i ciężko coś ugrać ale nie sądzę że jest to powód do kasacji tematu.

sadam666 17

sadam666

Użytkownik
Matheenn, zrozum, że jemu nie chodziło o kasację tematu tylko o kasację jego posta który jak mniemam był niepotrzebny i dlatego go edytował. ???? dzięki za promocję, spróbuję szczęścia.

B 22

bogdanjutek

Użytkownik
było blisko miałem juz na jakiś dziwnych skrzynkach ze skarbami 35 funciaków i....jakoś się zamieniło w 0 przy mojej pomocy ????

G 0

gringol

Użytkownik
????
Gdzie mozna sprawidzc obrót.???? Prawdopodobnie sie udało obrocic mam 63.5 E
ale dupa a nie promocja musze wpłacic dezpozyt i dopiero po dezpozycie zacznie sie naliczanie....

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Również potwierdzam, 5 GBP zaraz po rejestracji na koncie ????
Polecam wam grę Super Chance. Prawie niemożliwe jest spadnięcie na - . Zawsze coś się wygrywa, a przeważnie wychodzi się na ✅

K 0

kosa001111

Użytkownik
ok brót 20x. czy promo dla polakow, czy trzeba robic depozyt przed wyplata, ile minimalne wyplacic a ile maks mozna??
juz nie wazne bo 0 na koncie, gowno to nic nie da sie wygrac. jakies drobne ewentualnie a przy wyzszych kwotach odrazu przegrane wiec podkrecone niezle to

krycha18 16

krycha18

Użytkownik
W tej grze Super Chance nigdy nie wypadło mi wiec niz 2,5 E , miałem w pewnym momencie 11 E , ale spadłem do zera :-D

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
W tej grze Super Chance nigdy nie wypadło mi wiec niz 2,5 E , miałem w pewnym momencie 11 E , ale spadłem do zera :-D
Mi raz wpadło 50 GBP ???? Zacząłem grać stawką 2 GBP i też spadłem do 0, ale dzielnie się trzymałem :jezora: Kręciłem chyba z 30 min.

adizg 6

adizg

Użytkownik
Wyplacalne to jest? Bo ktos pisal ze trzeba depozyt, a takto nie chce mi sie w to bawic...

kostek1916 237

kostek1916

Użytkownik
Obrót liczony dopiero po zrobieniu depozytu...
Ale nie wiem czy potem trzeba obrócic te 20x 5 bonusowych, czy 20x 5+nasz depozyt. Ciężko się dogadać z tym chatem.
A mam już 38 funtów na Super Chance ????
Edit: Grałem za ostatnią 10 i 100 wpadło:-D

marco8207 29

marco8207

Użytkownik
Obrót liczony dopiero po zrobieniu depozytu...
Ale nie wiem czy potem trzeba obrócic te 20x 5 bonusowych, czy 20x 5+nasz depozyt. Ciężko się dogadać z tym chatem.
A mam już 38 funtów na Super Chance ????
Promo do dupy! Obrót z depozytem... i to ma być no deposit??? Obróciłem bonus już z 5 razy i wypłata dalej zablokowana. Jak dla mnie ????

Do góry Bottom