Nie chca skanowfajne promo ugrałem 25 euro i mam pytanie bo z boss medii nie wypłacałem jeszcze jak tu jest z wypłatami ?? zleciłem wypłate na MB jest napisane ze 1-4 dni, proszą o dowód czy coś czy odrazu wysyłają, bo nie wiem czy wysłać im czy czekać ??
A jaki powod?dostałem odp.że nie dostane 5e ????
dziękiNie chca skanow
Jutro o 13 bedziesz mial na mB
raczej nie naliczają bo rozegrałem troche rozdań już miałem nawet 50 euro ale moje QQ w reku i Q na flopie przegrało z kolorem na riverze..., a po za tym by chyba było w pending bonus a nie w balance chociaz ja sie nie znamOczywiscie jesli tu nie ma jakichs warunkow dodatkowych przy tym promo .Jakies rh lub FPP .Chociaz oni ostatnio chyba fpp juz nie naliczaja
Moze wygrales na blackjacku , bo FPP naliczaja normalnie - wypłaty bez zadnych obwarowań - po prostu minimum 20 e i jutro lub w poniedziałek masz.Oczywiscie jesli tu nie ma jakichs warunkow dodatkowych przy tym promo .Jakies rh lub FPP .Chociaz oni ostatnio chyba fpp juz nie naliczaja
A gdzie masz BJ?Moze wygrales na blackjacku , bo FPP naliczaja normalnie - wypłaty bez zadnych obwarowań - po prostu minimum 20 e i jutro lub w poniedziałek masz.
A gdzie masz BJ?
Aha naliczaja :-D Swietnie bo gram tam praktycznie codziennie od paru miesiecy i ostatnio jakos nie naliczaja .Jak mi pokazesz gdzie Fortune Poker ma black jacka to mozemy dalej podyskutowac
Dobranoc
Panowie, a maile od nich jakiegoś dostaliście, czy od razu kasa na koncie się pojawiła ?
Na pewno dojdzie ja od nich wypłacałem nie raz;-) i kasa dochodziła zawsze;-)no to ja już zleciłem wypłatke 20 E na mb ???? zobaczymy czy dojdzie ???? dzieki za promo ???? pozdro ????