>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

$5000 świąteczny freeroll w Kasynie Betway.com

betway_team 0

betway_team

Użytkownik

Wesołych Świąt z Freerollem $5000!
Święta w Betway nigdy nie były lepsze! Nasz wspaniały Freeroll $5000 dostępny jest dla wszystkich graczy (oprócz tych, którzy znaleźli się na liście łobuzów) i rozpoczyna się 17 grudnia.
Upewnij się, że między kieliszkiem wina, a świątecznymi potrawami znajdziesz czas na wzięcie udziału w naszym nowym turnieju!
Wesołych Świąt!!
Szczegóły turnieju
* Nazwa turnieju: Christmas @ Betway
* Gra: Avalon
* Start: 17 grudnia 2009 14:23 CET
* Zakończenie: 26 grudnia 2009 14:23 CET

* Pula Nagród: $5,000
* Nagroda Główna: $2,000
* Wstęp: Darmowy

* Początkowe Żetony: 15,000
* Start – Minuty: 8
* Re-buy Żetony: 10,000
* Re-buy – Minuty: 6
* Add-on Żetony: 5000
* Add-on Minuty: 6
* Liczba Add-ons: 3 (w każdym Re-buy)

Gdzie się zarejestrować do turnieju?
Turniej ten znajdziesz w Holu Kasyna pod zakładką Tournaments &gt; Slots &gt; Betwat

Jeśli jeszcze nie masz konta w Betway.com ZAREJESTRUJ SIĘ TUTAJ
Zapraszamy do gry!

grajek 24

grajek

Użytkownik
moze ktos wyjasnij mi dokłądnie o co w tym chodzi ? bo nigdy nie brałem udziału w takiej grze ????
Dostajesz 8 minut na gre. Tutaj nie ma nic do tlumaczenie ???? Daja CI kase na gre no i kreciesz przez 8 minut. Jesli bedziesz na jakims premiowanym miejscu to wygrwasz jakis tam hajs. Nie trzeba robic z wygranej zadnego obrotu,mozesz odrazu wyplacic pieniadze,
Nie liczcice na wysokie miejsca,grywalem kiedys w takich turniejach gra tak po 3 tysiace ludzi,wiec ciezko jest zajac dobre miejsce

gumis777 0

gumis777

Użytkownik
Teraz jakas promocja jest z tym avalonem w palace group bo juz z 3 zaproszenia dostalem.
Masz na gre pare minut grasz na maxa i zbierasz punkty.ci co najwiecej trafia zgarniaja $ i nagrody.

grajek 24

grajek

Użytkownik
Wlasnie tak,ale zeby cos ugrac to musissz trafic free spiny wtedy liczy w zaleznosci od X3 do X7 bez spinow nawet nie ma szans na dobre miejsce

kanas 400

kanas

"Gram grubo"
Dostajesz 8 minut na gre. Tutaj nie ma nic do tlumaczenie ???? Daja CI kase na gre no i kreciesz przez 8 minut. Jesli bedziesz na jakims premiowanym miejscu to wygrwasz jakis tam hajs. Nie trzeba robic z wygranej zadnego obrotu,mozesz odrazu wyplacic pieniadze,
Nie liczcice na wysokie miejsca,grywalem kiedys w takich turniejach gra tak po 3 tysiace ludzi,wiec ciezko jest zajac dobre miejsce
źle mówisz, musisz obrócić jeżeli do danego kasyna nie wpłacałeś kasy. Kiedyś w gran coś tam zająłem miejsce które gwarantowało mi miejsce w finale o 1.2 Mln $ no ale że nie wpłaciłem nigdy tam kasy miejsca nie dostałem i wygrałem jedyne 100$ które 30x musiałem obrócić.

grajek 24

grajek

Użytkownik
źle mówisz, musisz obrócić jeżeli do danego kasyna nie wpłacałeś kasy. Kiedyś w gran coś tam zająłem miejsce które gwarantowało mi miejsce w finale o 1.2 Mln $ no ale że nie wpłaciłem nigdy tam kasy miejsca nie dostałem i wygrałem jedyne 100$ które 30x musiałem obrócić.
Sory,ale tak nie jest;) wygraalem ostarnio turniej.Najpierw napisali mi,ze mam czekac na czek do 21 dni roboczych. a jednak po 4 dniach mialem juz hajs na mb..
Nie trzeba tego obracac. Zapytaj na czacie jesli nie wierzysz.

Pozdrowki

S 1

sado222

Użytkownik
Nic nie trzeba obracac i nie gadajjcie glupot , sam ostatnio wygralem 15 euro doszedlem do 50 i normalnie wyplacilem
Mialem to samo co grajek,ze niby czekiem a doszlo mi na mb normalnie

grajek 24

grajek

Użytkownik
jak tam sie wogole zarejstrowac? Ja jak klikam Tournaments to wyskakuja mi jakies turnieje ,ale nie widze tego na Avalon.
Mam angielska wersje kasyna

pokeromaniak 8

pokeromaniak

Użytkownik
Wiecie co jest? Grę Avalon mam ściągniętą, a jak chce sie zapisac do turnieju to pisze: &quot;You can only join this tournament once the game is fully downloaded&quot;.

K 6

koziuch

Użytkownik
niemozliwe, mam bardzo szybkie lacze i gra sie po prostu nie wlacza a jest sciagnieta. Jak ją wlączam poprzez sloty to dziala, a poprzez turniej juz nie

telewizor 24

telewizor

Użytkownik
a ja jestem ślepy , pomozcie ..
gre Avalon zwykla znalazłem ale tam nie ma ..
mam zakładke wcześniej multi player &amp; Tournaments, jak wchodze w nią to mam tylko 3 gry , żadnych slots ani Avalona

endriu 361

endriu

Forum VIP
a ja jestem ślepy , pomozcie ..
gre Avalon zwykla znalazłem ale tam nie ma ..
mam zakładke wcześniej multi player &amp; Tournaments, jak wchodze w nią to mam tylko 3 gry , żadnych slots ani Avalona
tu masz opisane jak trzeba wejść, czytaj !

K 0

kalam

Użytkownik
Witam , wszystko ładnie i pieknie ale jak niemacie na rebuy to możecie zapomnieć o jakiej kolwiek wygranej , ja skończyłem swoją runde na 7 miejscu ( spiny weszły) a teraz jestem już 12 ,a goście caly czas dokupują tak że kaplica

K 6

koziuch

Użytkownik
przynajmniej sprobowales, ja nawet nie mam okazji bo cos jest zdupione, ciagle to samo &quot;you can only join this tournament, once the game is fully downloaded&quot; i nie wiem o co chodzi, nic sie nie sciaga, a poza tym gra jest sciagnieta

Do góry Bottom