>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

???50$???

Status
Zamknięty.
endriu 361

endriu

Forum VIP
A jak jest z tą blokadą bonusu od pierwszej wpłaty,jest sens z ogóle pisać żeby zablokowali jak tak czy inaczej dostaje się 20$ bonusu? :-D
chyba są różne bonusy, dlatego poproś o zablokowanie &quot;all promotions of first deposit&quot; :spokodfhgfh: a to podwojenie 20$ i tak dostaniesz, bo tego wyłączyć się nie da !

studnia87 33

studnia87

Użytkownik
a gdzie znajde live chat w ogóle bo nie mogę go umiejscowić???/
wszystko z Tobą ok??pytasz juz chyba trzeci raz i juz dawno ci odpowiedziano.poza tym chyba powinienes udac sie do okulisty skoro nie widzisz livechatu ktory stoi jak byk na głownej stronie.

L 0

lincoln

Użytkownik
panowie a jak bede gral na ruletce potem sloty to mozna tak? Czy lipa? Bo tylko sloty do obrotu ale np gram ruletke nie licza potem sloty licza ???? prosze o odp

brzeku 19

brzeku

Użytkownik
No pewnie że możesz na BJ cz ruletce sobie pomnożyć jak ci się podoba ???? Ale obrót jest liczony tylko na slotach

forin 450

forin

Użytkownik
No pewnie że możesz na BJ cz ruletce sobie pomnożyć jak ci się podoba ???? Ale obrót jest liczony tylko na slotach
na BJ chyba też bo pisałem na LC czy już mogę wypłacic napisał mi że muszę zagrac jeszcze za 510$ pograłem na BJ z pól godziny zapytałem czy już obrócone napisał mi że mogę już wypłacic więc chyba na BJ też się liczy

R 58

rychlik

Użytkownik
jak wypłacaliście, to najpierw weryfikowaliście konto, czy wpłacaliście kasę bez weryfikacji? jak długo trwała weryfikacja?

endriu 361

endriu

Forum VIP
jak wypłacaliście, to najpierw weryfikowaliście konto, czy wpłacaliście kasę bez weryfikacji? jak długo trwała weryfikacja?
ja powiem od siebie że najpierw skany chyba, bo czekałem na przelew 70zł od kumpla :-D weryfikacja, to nawet nie wiem, ale wydaje mi się że szybko ...

R 58

rychlik

Użytkownik
ok. dzięki. a o weryfikacji poinformowali jakoś mailowo? ja wysłałem im skany dziś koło południa i czekam. przed chwilą wpłaciłem 20$ i zleciłem wypłatę.

brzeku 19

brzeku

Użytkownik
Dziś wysłałem skany około 13 czekałem na jakiś mail potwierdzający czy coś ale wreszcie wszedłem na Lc i zapytałem,miła pani początkowo twierdziła że zadne dokumenty co do mojego konta do nich nie doszły lecz po paru minutach ich olśniło i okazało się że skany jednak u nich są i konto jest potwierdzone :-D
Jak wysyłasz skany od razu wejdź na Lc i poproś o weryfikacje :spokodfhgfh:

demonek 0

demonek

Użytkownik
Sytuacja godna uwagi.
Zarejestrowałem się, dostałem 50$free, ugralem 220$ zleciłem wypłatę 150$(bez depo, obrót był zrobiony 70 zostało jako te 50 bonusu i jeszcz 20 na grę...).
Po kilku godzinach zablokowali mi konto. Piszę w te pędy na LC o co kaman, a oni że w ciągu 24h dostanę maila.- no to spoko czekam...
Mija 24h a nawet 28h mija, maila nie widać, więc znów wbijam na LC i opisuję ponownie sytuację. Tym razem szybciej bo piszą, sory sory problemy techniczne, dostaniesz maila za max 3h...
ok, poczekam...
Mija 5h i nic, już z lekkim nerwem wbijam na LC i znów opisuję sytuację, i znów sory sory, problemy techniczne dostaniesz maila z wyjaśnieniem blokady konta max 15minut..
czekam, mija 0 minut i rzeczywiście jest mail. a w nim...
Dear xxxxx
We are happy to inform you that the block on your account has been removed and your are now able to enjoy all the gaming action while continuing to bet accordingly.
Best Regards,

Więc niby przyczyny nie ma ale sprawdzam konto-wow odblokowane, punkty są a 20$ ni ma, natomiast jest 50$ bonusu. sprawdzam obrót a tam zostało 1220$ do obrotu. (w historii konta moja wyplata 150$ figuruje jako status PENDING)
Czyli nie zwrócili tych 150 no ale należało mi się za to że próbowałem wypłatę bez depo.
Lecimy dalej, po 2óch godzinach nagle pojawia mi się w chips-ach 150$
Ja się bardzo cieszę, myślalem że zwrócili to co chcialem wypłacić. W historii konta pojawiła się informacja w active bonuses że został złożony depo w wysokości 150$. Ku memu wielkiemu zdziwieniu w obrocie pojawila się kwota coś około 5440$... Najśmieszniejsze jest to że te 150$ które chciałem wyplacić nadal ma status pending, a wszystkie gry mnie pompują bez mrugnięcia okiem.
Podejrzewam że te 150$ które mi się pojawiły to jakiś bonus chyba za to że tak przeciągali tą sprawę z blokadą konta, ale już na lc z tym nie pisałem nie chciałem ich prowokować
Moje pytanie jest następujące: Czy warto pisać na LC aby odjęli mi te 150$ co mi je dali, te co mają status pending niech sobie przepadną, ale niech wróci ten obrót który miałem zrobić a nie ten coś koło 5k$. zaraz wrzucę screeny dla potwierdzenia

demonek 0

demonek

Użytkownik
Acha i w związku z tym że to niby 150$ no deposit bonus w takim razie ile max mogę z tego wypłacić po dokonaniu min. depo...

endriu 361

endriu

Forum VIP
Ja bym poczekał może te 150 ci dojdzie bo widać jakiś bajzer mają ????
jakaś szansa jest ale nie duża, gdyż w tych statusach mają opóźnienia, gdyż ja miałem już kaskę na mb a ciągle przez ileś tam był status &quot;pending&quot; także pewnie u niego też zniknie w końcu !

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom