Tylko przeczytali,że dają 50zł to rzucili się jak zawsze,a poźniej 100 pytań dotyczących tego samego i tak w każdym temacie.Ten dział powinien być dostępnym po określonym stażu na forum ????Czytając niektóre posty to wnioskuje że ludzie się po rejestrowali na Foreksie nie wiedząc co to jest.
Dobrze mówisz... Ale jest też tam takie zabezpieczenie, że możesz ustalić maksymalną stratę ! Poszukajcie takiej opcji ;] Wtedy możecie spać spokojnie bo w najgorszym razie stracicie kase z tego bonusa ale nic nie bedziecie na minusie i CBA nie wpadnie do domu ;]moim zdaniem mechanizm polega na tym,że mamy te 50zł bonusu kupujemy akcje np. złota albo jakiejś waluty po czym jak stracimy te 50 zł i wyjdziemy na minus 3 albo 10zł dostajemy po jakimś czasie wezwanie do uzupełnienia konta ponieważ jest ono ujemne no właśnie i tutaj jest pies pogrzebany z tego co wiem min. depozyt wynosi 100 $ czyli jakieś 340zł, kto o zdrowych zmysłach wpłaci 100$ do giełdy i to jeszcze w dodatku internetowej, po wpłaceniu i uzupełnieniu konta myslę,że albo nie wypłacą nam z powrotem naszego depozytu albo trzeba będzie go obrócić co jak wiadomo będzie rzeczą nadzwyczaj trudną.Takie jest moje zdanie.
chyba was pognietło:jezora: nie ma możliwości żeby na jakiejkolwiek giełdzie internetowej grał na kredyt....co wy jaja sobie robicie?Dobrze mówisz... Ale jest też tam takie zabezpieczenie, że możesz ustalić maksymalną stratę ! Poszukajcie takiej opcji ;] Wtedy możecie spać spokojnie bo w najgorszym razie stracicie kase z tego bonusa ale nic nie bedziecie na minusie i CBA nie wpadnie do domu ;]
Brak mi słówlol na waszym miejscu bym się nie pchał wogole w tą firmę ja nie bede pisał dlaczego bo to moja prywatna sprawa ale powiem tylko tyle 10000 kilometrów od niej i tyle i żebyście panowie sie nie zdziwili jak po paru dniach otrzymacie liścik z upomnieniem
POWIEM TYLE ONI SĄ 1000% NIE WYPŁACALNI NIE MACIE PO CO WOGOLE SIĘ TAM BAWIĆ A SAMO WEJSCIE AN ICH STRONKĘ JEST NIEBEZPIECZNE
powiem tyle że giełda przez neta to ch....two i tyle oczywiście grałem kiedyś na takiej stronce od kumpla i to skończyło się tragedią powiem tak Giełdy internetowe są takie żże mozna kredyt brać pozdro
edit. nie wiem panowie czy na tej stronce podawaliście numer konta czy karty kredytowej??
bo jak ja składałem kiedyś na tego typu stronce to musiałem podać karte potem mi s ciągli z karty