>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

50 zł na Forex :)

W 0

wilhelm

Użytkownik
Wczoraj kupilem dolcow za 50zl,wylaczylem program z zyskiem 1,5% a dzisiaj patrze a tu 0 hehe normalnie przy tych wachaniach +-2% jest niemozliwe zebym calosc stracil.jak dla mnie to jakas sciema.

artur202 4

artur202

Użytkownik
moim zdaniem mechanizm polega na tym,że mamy te 50zł bonusu kupujemy akcje np. złota albo jakiejś waluty po czym jak stracimy te 50 zł i wyjdziemy na minus 3 albo 10zł dostajemy po jakimś czasie wezwanie do uzupełnienia konta ponieważ jest ono ujemne no właśnie i tutaj jest pies pogrzebany z tego co wiem min. depozyt wynosi 100 $ czyli jakieś 340zł, kto o zdrowych zmysłach wpłaci 100$ do giełdy i to jeszcze w dodatku internetowej, po wpłaceniu i uzupełnieniu konta myslę,że albo nie wypłacą nam z powrotem naszego depozytu albo trzeba będzie go obrócić co jak wiadomo będzie rzeczą nadzwyczaj trudną.Takie jest moje zdanie.

P 10

pawu

Użytkownik
zgadzam się z arturem bo mniej więcej te 50 zł styknie na jakby jedna aukcje no i potem jak bedzie sie tak wahac wahac az spadnie na minus no i potem my konczymy aukcje i potem trzeba zabulić///

zico1910 0

zico1910

Użytkownik
Czytając niektóre posty to wnioskuje że ludzie się po rejestrowali na Foreksie nie wiedząc co to jest.
Tylko przeczytali,że dają 50zł to rzucili się jak zawsze,a poźniej 100 pytań dotyczących tego samego i tak w każdym temacie.Ten dział powinien być dostępnym po określonym stażu na forum ????

davvid89 0

davvid89

Użytkownik
dostałem esa że na koncie mam 250zł + to 50 co nie wykorzystałem jeszcze ???? czyli 300 ????

ale wole nie ryzykować ????

vde 119

vde

Użytkownik
moim zdaniem mechanizm polega na tym,że mamy te 50zł bonusu kupujemy akcje np. złota albo jakiejś waluty po czym jak stracimy te 50 zł i wyjdziemy na minus 3 albo 10zł dostajemy po jakimś czasie wezwanie do uzupełnienia konta ponieważ jest ono ujemne no właśnie i tutaj jest pies pogrzebany z tego co wiem min. depozyt wynosi 100 $ czyli jakieś 340zł, kto o zdrowych zmysłach wpłaci 100$ do giełdy i to jeszcze w dodatku internetowej, po wpłaceniu i uzupełnieniu konta myslę,że albo nie wypłacą nam z powrotem naszego depozytu albo trzeba będzie go obrócić co jak wiadomo będzie rzeczą nadzwyczaj trudną.Takie jest moje zdanie.
Dobrze mówisz... Ale jest też tam takie zabezpieczenie, że możesz ustalić maksymalną stratę ! Poszukajcie takiej opcji ;] Wtedy możecie spać spokojnie bo w najgorszym razie stracicie kase z tego bonusa ale nic nie bedziecie na minusie i CBA nie wpadnie do domu ;]

V 0

voxykf

Użytkownik
wypłacił już może ktoś coś? u mnie komunikat o minimalnej wypłacie wynosił 165 PLN po uzbieraniu tej sumy pojawił się nowy 659 PLN... nie wiem czy dalej się w to bawić, bo jak dojde to tych 659 PLN, to się pewnie pojawi kolejny...

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
Dobrze mówisz... Ale jest też tam takie zabezpieczenie, że możesz ustalić maksymalną stratę ! Poszukajcie takiej opcji ;] Wtedy możecie spać spokojnie bo w najgorszym razie stracicie kase z tego bonusa ale nic nie bedziecie na minusie i CBA nie wpadnie do domu ;]
chyba was pognietło:jezora: nie ma możliwości żeby na jakiejkolwiek giełdzie internetowej grał na kredyt....co wy jaja sobie robicie?
:-D

K 0

kusmin

Użytkownik
Z tego co sie orientuje to najpierw trzeba wplacic pieniadze jakies i zdobyc iles tam jakichs punktow i dopiero wtedy bonus bedzie aktywny.

K 0

kusmin

Użytkownik
A ta kwote 250zl to tez masz w bonusach, tak jak ja czy w dostepnych? Bo ja mam w bonusach i jak chce cos kupic to pisze ze musze dokonac wplaty.

K 0

kusmin

Użytkownik
To ja nie wiem, kwote tez mam w bonusie, patrzylem sobie te towary i waluty, kupic moglbym bez problemu np jakies euro za nawet 50zl tylko ze kaza mi robic depozyt i nie moge tego kupic.

M 0

mikepuch

Użytkownik
Słuchajcie, aż się na forum zarejestrowałem jak przeczytałem niektóre wasze posty ;)
Po pierwsze - nikt nie zabierze Wam więcej kasy niż macie na swoim koncie w platformie.
Jeśli ceny zaczną iść bardzo nie na rękę to pozycja zostanie automatycznie zamknięta. I tyle. W najgorszym przypadku stracicie to co macie wpłacone.
Faktem jest że z tymi 50pln dużo nie zadziałacie, ale ja np. z tych 50 zrobiłem w pierwsze 3 dni 114. To dalej mało, ale da się. Wpłaciłem tam swoją kasę i dopóki trzymam się zasady nie inwestowania więcej niż 20% tego co tam mam, to jest ok i dźwignia nie pozbawia mnie wszystkiego jak coś idzie źle. Po prostu czasem trzeba poczekać.
Jeśli ktoś chce się dowiedzieć coś więcej na temat Plus500, polecam artykuł - http://zarabiam.com.pl/archives/1269
Jeszcze jedna sprawa Plus500 ma zaje.... program partnerski. 100$ za zakwalifikowanego poleconego. W dodatku jest to program nowy. Na całym świecie jest dopiero lekko ponad 2000 partnerów. Program jest opisany po polsku tylko w jednym miejscu, tutaj - http://zarabiam.com.pl/archives/1336
Jeśli ktoś ma jeszcze jakieś pytania na ten temat, to zapraszam.

M 0

mikepuch

Użytkownik
lol na waszym miejscu bym się nie pchał wogole w tą firmę ja nie bede pisał dlaczego bo to moja prywatna sprawa ale powiem tylko tyle 10000 kilometrów od niej i tyle i żebyście panowie sie nie zdziwili jak po paru dniach otrzymacie liścik z upomnieniem

POWIEM TYLE ONI SĄ 1000% NIE WYPŁACALNI NIE MACIE PO CO WOGOLE SIĘ TAM BAWIĆ A SAMO WEJSCIE AN ICH STRONKĘ JEST NIEBEZPIECZNE

powiem tyle że giełda przez neta to ch....two i tyle oczywiście grałem kiedyś na takiej stronce od kumpla i to skończyło się tragedią powiem tak Giełdy internetowe są takie żże mozna kredyt brać pozdro

edit. nie wiem panowie czy na tej stronce podawaliście numer konta czy karty kredytowej??
bo jak ja składałem kiedyś na tego typu stronce to musiałem podać karte potem mi s ciągli z karty
Brak mi słów ;)
Po pierwsze firma jest na Cyprze, a 10000km do Cypru to może i jest ale z Chin... Wypłacalni są i to całkowicie - chyba że nie wypłacą Tobie po przeczytaniu tego posta ;)

Wejście na ich stronę jest bardzo niebezpieczne. Ja wszedłem wczoraj a dziś sąsiadowi pies zdechł. Nie mówcie że Was nie ostrzegałem.

Na razie to tyle.

Pozdro.

Zaraz poszukam kolejnego niesamowicie odkrywczego posta na którego odpowiem... ;)

Do góry Bottom