0 klammer Użytkownik Listopad 7, 2010 #1 Betsafe zwykle daja po 3 :? wazne tylko do jutro i dla wszystkich oprocz tego ze dostalem meila jest informacja o tym na glownej stronie
Betsafe zwykle daja po 3 :? wazne tylko do jutro i dla wszystkich oprocz tego ze dostalem meila jest informacja o tym na glownej stronie
J 8 jedman Użytkownik Listopad 7, 2010 #3 jakie znowu 50 spinow? poza tym na glownej nie ma zadnego info ok ... bonus od depozytu ale info na glownej nadal nie widzialem
jakie znowu 50 spinow? poza tym na glownej nie ma zadnego info ok ... bonus od depozytu ale info na glownej nadal nie widzialem
A 37 andr_w Użytkownik Listopad 7, 2010 #4 boś ślepy wisi jak byk "50 darmowych spinów w grze Devil’s Delight" już o tym było w chacie..., ale dla tych co nie wiedzą: - min. depozyt 10 euro + 100% od depozytu - dostajemy 50 free spinów - obrót depozytem x35
boś ślepy wisi jak byk "50 darmowych spinów w grze Devil’s Delight" już o tym było w chacie..., ale dla tych co nie wiedzą: - min. depozyt 10 euro + 100% od depozytu - dostajemy 50 free spinów - obrót depozytem x35
K 3 karoolek5 Użytkownik Listopad 7, 2010 #5 ja tam niemam zamiaru wpłacać bo i tak na tych spinach będzie tak jak zawsze niby kręci a po chwili komunikat że gra nie działa a spiny zabiera :/
ja tam niemam zamiaru wpłacać bo i tak na tych spinach będzie tak jak zawsze niby kręci a po chwili komunikat że gra nie działa a spiny zabiera :/
108 cassapian Użytkownik Listopad 7, 2010 #6 ta gra strasznie słabo daje ze spinów żeby cos tam zarobić trzeba zebrać cały bonus i trafic Sin Spins ale skoro daja za darmo to sie i tak sie opłaca
ta gra strasznie słabo daje ze spinów żeby cos tam zarobić trzeba zebrać cały bonus i trafic Sin Spins ale skoro daja za darmo to sie i tak sie opłaca
825 zakladowa Użytkownik Listopad 7, 2010 #7 dodajmy ze to bonus dla graczy ktorzy nigdy nie wplacali srodkow do kasyna red..
K 12 karauak Użytkownik Listopad 7, 2010 #10 po jakim czasie dostaliście spiny ? Kliknij aby rozwinąć... W zasadach promocji masz podane ze po 34 h
po jakim czasie dostaliście spiny ? Kliknij aby rozwinąć... W zasadach promocji masz podane ze po 34 h
67 bartek159 Użytkownik Listopad 8, 2010 #11 teoretycznie tak ale chciałem sprawdzić jak to działa w praktyce e: zdecydowanie NIE polecam, 10 linii, wszystko na minimum, żal dupę ściska
teoretycznie tak ale chciałem sprawdzić jak to działa w praktyce e: zdecydowanie NIE polecam, 10 linii, wszystko na minimum, żal dupę ściska