S
8
sweetkokos
Użytkownik
znowu mi ta strona nie dziala;] nie wiem czemu ????
Ja się nie chwale tylko mowie wam wszystkim że na dolary tez dopisują !!Nic nie musisz. Nie jest to konieczne
Nie chwalimy się wygranymi
Miałem kiedyś taki sam komunikat w kasynie sportingbet. Pomógł mi dopiero człowiek na supporcie. Sam nic z tym nie zrobisz.no i dalej nie dzila mi ta strona cos takiego wyskakuje :
Microsoft VBScript runtime error '800a0005'
Invalid procedure call or argument: 'MID'
/includes/Shared/geo-ip.asp, line 48
ktos wie co jest nie tak??
Najszybsze jest o o2 czekalem 5 minuta ja czekam na meila... zarejestrowałem się już kilkanaście minut temu i nie mam meila... a mam chyba najszybszą skrzynkę "gmail" niech ktoś napisze przykładowy czas czekania... bo nie wiem kiedy mam się tego meila spodziewać ????
U mnie wyskakuje to samo???? Ma ktoś jakiś pomysł na rozwiązanie tego problemu? Błąd pojawia się u mnie zarówno w IE jak i w Firefoxie...Nie mam pomysłu czym to mozna zdebugowac...no i dalej nie dzila mi ta strona cos takiego wyskakuje :
Microsoft VBScript runtime error '800a0005'
Invalid procedure call or argument: 'MID'
/includes/Shared/geo-ip.asp, line 48
ktos wie co jest nie tak??
I tu się z kolegą zgodze ja ugrałem z tych darmowych spinów 15 euro no i fajnie... ale weszełem na ruletke postawiłem chyba 5, czy 6 razy pod rząd na czerwone i co...?? 6 razy było czarne żal...:kwasny4565:Ja dostałem spiny, ale moim skromnym zdaniem mało kto coś ugra przy takiej realistyczności. Gry podkręcone na maxa... Dla przykładu przez 5 kolejek w ruletce wypadło: 11, 5, 11, 11, 11... Jeszcze jakieś pytania? :jezora: Ja swoje przegrałem i nie żałuje ???? Jeżeli ktoś ugra i wypłaci to kapelusze z głów. Ogólnie nie polecam.
Pozdrawiam
A ja jeszcze nie mam:kwasny4565:ja mam na o2 i w 15 minut mail przyszedl ????
Korzystalem juz z tego promo. Ruletka liczy sie do obrotu ale obrot 1500x takze nie ma co sie łudzic. Druga sprawa ze cudem obrocilem na ruletce 7E (czyli zagralem za 10.500E) i moglem zlecic wyplate. Okazalo sie po fakcie ze przed wyplata trzeba zrobic depozyt minimum 20$, no ale dla mnie bylo juz za pozno, zabrali ponad 500E i ciesza. NIE POLECAM! Pytania na pw.Ruletka na pewno liczy sie do obrotu?