M 0 modziek18 Użytkownik Listopad 16, 2008 #1 Powiedzcie mi czy jest teraz takie coś jak na początek gry 5 zł gratis ? i jak tak to co trzeba zrobić żeby to zrealizować ? Drugie pytanko... Minimalna kwota wpłaty przelewem bankowym to 5 zł czy 10 zł ? Z góry dzięki ???? )
Powiedzcie mi czy jest teraz takie coś jak na początek gry 5 zł gratis ? i jak tak to co trzeba zrobić żeby to zrealizować ? Drugie pytanko... Minimalna kwota wpłaty przelewem bankowym to 5 zł czy 10 zł ? Z góry dzięki ???? )
4,8K doberman Forum VIP Listopad 16, 2008 #2 Odpowiem na 2 pytanie minimalna wpłata to 10 zł jednak dolicz przelew.
0 kamono Użytkownik Listopad 17, 2008 #3 Doberman, na pewno 10 zł ? Bo niektórzy mówią, że minimalna wpłata przelewem bankowym to 5 zł. :-?
M 0 marcinjd1 Użytkownik Listopad 17, 2008 #4 Doberman, na pewno 10 zł ? Bo niektórzy mówią, że minimalna wpłata przelewem bankowym to 5 zł. :-? Kliknij aby rozwinąć... Minimalna kwota wpłaty przelewem bankowym wynosi 5 PLN, za pomocą karty kredytowowej 50 PLN, natomiast poprzez Moneybookers 10 PLN. Minimalna stawka na zakład wynosi 1 PLN.
Doberman, na pewno 10 zł ? Bo niektórzy mówią, że minimalna wpłata przelewem bankowym to 5 zł. :-? Kliknij aby rozwinąć... Minimalna kwota wpłaty przelewem bankowym wynosi 5 PLN, za pomocą karty kredytowowej 50 PLN, natomiast poprzez Moneybookers 10 PLN. Minimalna stawka na zakład wynosi 1 PLN.
L 5 landzaat21 Użytkownik Listopad 17, 2008 #5 A ja odpowiem na 1 pytanie, nie ma takiego czegoś jak 5zł gratis, jest bonus 100% do 77zł
4,8K doberman Forum VIP Listopad 17, 2008 #6 Czasem dają bonusy lecz są to bonusy np. Urodzinowe lub pierwszej wpłaty.
53,1K TommyTSW Forum VIP Listopad 18, 2008 #7 kiedyś przecież rozdawali kazdemu bony 5 złotowe pewnie ma jeszcze gdzies niezrealizowanego koda na mailu ????
kiedyś przecież rozdawali kazdemu bony 5 złotowe pewnie ma jeszcze gdzies niezrealizowanego koda na mailu ????
0 flyflewflown Użytkownik Listopad 22, 2008 #9 za pomocą karty kredytowowej 50 PLN Kliknij aby rozwinąć... Nie 50zł tylko równowartość 10 euro , w tym momencie ~38zł
za pomocą karty kredytowowej 50 PLN Kliknij aby rozwinąć... Nie 50zł tylko równowartość 10 euro , w tym momencie ~38zł