>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

5$ to BETFAIR Poker

lipek14 0

lipek14

Użytkownik
dostałem 5$ i juz mam 25 wyslalem skany, czy bede mógł to wypłacic ? czy jeszcze musze rozegrac iles rąk czy punktów ?

R 125

roger12

Użytkownik
poziom w przeciwieństwie do bwin jest bardzo cieniutki tu w dosłownie po 2 rozdaniach na stawce 0.10$ miałem z tych 5$ 25$ ????

M 12

m@estro

Użytkownik
odświeżam, teraz patrze i 3.91E na moim koncie ???? Zobaczymy jaki poziom reprezentują :jezora:

Edit:
Poziom bez szału ???? Jakiś typek z 5$ jechał na ostrym blefie i w 3 rozdaniach poszedł ????

E 0

existenz

Użytkownik
panowie wystarczy że stworzyłem alias po ściągnięciu i kase mi dodadzą, czy jeszcze coś wykonywaliście ? ile czasu czekaliście na te 5$ ?

czolo_oleksego 54

czolo_oleksego

Użytkownik
panowie wystarczy że stworzyłem alias po ściągnięciu i kase mi dodadzą, czy jeszcze coś wykonywaliście ? ile czasu czekaliście na te 5$ ?
tak wystarczy stworzyc alias i sciagnac klienta o ile oczywiscie wpisales kod promocyjny. Poziom masakryczny ja ugralem z 5$ ponad 80E ???? ale juz po promocji raczej. Do 15 Lutego trzeba bylo ugrac chociaz 1 rake hand

E 0

existenz

Użytkownik
hmm, w terms and conditions pisze takie coś
To be eligible to receive the $5 cash credit into your Betfair account, you have to opt-in to this promotion and create a Betfair Poker alias between 00.00 on 11th February 2009 and 23:59 (GMT) on 17th February 2009.
wczoraj jak gadałem z kolesiem z supportu mowil cos ze maila powinienem dostać, ale na wp nic nie przyszło, w jakiś link z maila klikałeś czy coś ???? ?

Do góry Bottom