Leżę i kwiczę :wowsdf:wogule
hahahahaha nawet nie mów, że liczyłeś ????Witam.
Udało mi się ugrać ponad 20$ które zleciłem do wypłaty na moneybookers, niby wszystko ok, w cashout pisze w polu status "open". wie ktoś czy może coś z tego bedzie? nie wiem ile udało mi się zdobyć tych punktów pokerowych. ale karty ładnie mi szły. Na 127 rozdań w których brałem udział, udało mi się wygrać 50. mam nadzieje że wypłata się uda.
pozdro
nie musiałem liczyćhahahahaha nawet nie mów, że liczyłeś ????
Jesteś w stanie podać każde rozdanie co dostawałeś itd? :jezora:
Chyba ślepy jestem, jak wół napisane, narazie jest 0, ale jak wyżej pisaliście to trzeba czekać.Jak nie wiesz ile masz punktów, przecież są napisane w cashier pod
Twoim balance.
Swoją drogą nienawidze tego softa, tak powoli się tam gra. :/
Narazie 11$.
No tak, bo na małych blindach, 0.05/0.10Wygrałeś 50 rozdań i zarobiłeś tylko 15$? ????
Nie wierze w żadne bajki o softach.no coż, pewnie zlecenie cofną i potem te 20$ prze***e bo wytrawnym pokerzystą nie jestem a po prostu jakiegoś niesamowitego farta miałem ze tak karty powchodziły, bo jak ugrałem te 21.50$ zleciłem 20$ a za resztte poszedłem dalej grać to szybko to już straciłem, nie wiem czy dobrze myśle, ale wydaję mi się że soft jest kombinowany, najpierw wygrywasz a potem wszstko wtapiasz, ale właściwie to jest to normalne