5 zaszkins Użytkownik Kwiecień 17, 2007 #21 Mała zmiana: Elisha Cuthbert Sarah Michelle Gellar Kate Playground Dalene Kurtis Beyonce
0 rookie91 Użytkownik Kwiecień 18, 2007 #22 Kates Playground Kliknij aby rozwinąć... jesteś pewien czy to jej imie i nazwisko ? :roll: :mrgreen: Beyonce Ciara Jennifer Love Hewitt http://www.photoblog.pl/oliwciolicious :mrgreen: hmmmm na pewno jeszcze wiele wiele innych ale teraz o nich zapomniałem ???? dzizus zapomniałbym Maria Sharapova i Nicole Vaidisova
Kates Playground Kliknij aby rozwinąć... jesteś pewien czy to jej imie i nazwisko ? :roll: :mrgreen: Beyonce Ciara Jennifer Love Hewitt http://www.photoblog.pl/oliwciolicious :mrgreen: hmmmm na pewno jeszcze wiele wiele innych ale teraz o nich zapomniałem ???? dzizus zapomniałbym Maria Sharapova i Nicole Vaidisova
2,8K mazaq Forum VIP Kwiecień 18, 2007 #23 jesteś pewien czy to jej imie i nazwisko ? Kliknij aby rozwinąć... ???? ????
5 zaszkins Użytkownik Kwiecień 18, 2007 #24 Jestem pewien, innego nazwiska jej nieznalazłem, wszędzie tak się nazywa
0 mitro Użytkownik Kwiecień 19, 2007 #25 Mitro widziałem to zdjęcie na fotce pogratulować dziewczyny ???? Kliknij aby rozwinąć... to dobrze, ze widziales xD omg "chyba" nie będę wstawiał prawdziwej fotki xD omg i tak ładniejsza jest ????
Mitro widziałem to zdjęcie na fotce pogratulować dziewczyny ???? Kliknij aby rozwinąć... to dobrze, ze widziales xD omg "chyba" nie będę wstawiał prawdziwej fotki xD omg i tak ładniejsza jest ????
0 rookie91 Użytkownik Kwiecień 19, 2007 #26 Jestem pewien, innego nazwiska jej nieznalazłem, wszędzie tak się nazywa Kliknij aby rozwinąć... wiesz na moje Kates Playground to oznacza coś w stylu " plac do zabawy Kasi " 8) no chyba że jest taka głupia że sie tak nazwała ???? :jezora:
Jestem pewien, innego nazwiska jej nieznalazłem, wszędzie tak się nazywa Kliknij aby rozwinąć... wiesz na moje Kates Playground to oznacza coś w stylu " plac do zabawy Kasi " 8) no chyba że jest taka głupia że sie tak nazwała ???? :jezora:
143 kowboj Użytkownik Kwiecień 19, 2007 #27 No oczywiście że to nie jest jej prawdziwe imię. Pseudonim 'artystyczny' :mrgreen:
5 zaszkins Użytkownik Kwiecień 19, 2007 #28 W takim razie ktoś wie kak ma na nazwisko? bo sie nie doszukałem.