>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

5$ na śmieszne gierki

Status
Zamknięty.
bam14 7,4K

bam14

Forum VIP
Ruletka :-D
Dindek - napisałem przecież wyraźnie
&quot; I ... udało mu sie wypłacić ! (oczywiście po depo.)&quot;

konradinho2 0

konradinho2

Użytkownik
A ja mam 70$ i nie wiem czy ta &quot;firma&quot; wypłacalna ???? Z komentów wynika że tak ???? A nie można tam jakoś przez MB wpłacić czy coś ???? ?

konradinho2 0

konradinho2

Użytkownik
No to good. Jeszcze gdyby ktoś mógł coś najważniejszego z regulaminu wyciągnąć i mi przetłumaczyć. Widzę tylko że chyba to 5$ trzeba obrócić 20 razy? A co do wypłaty to nie ma żadnych ukrytych punktów?
Scratch2cash

konradinho2 0

konradinho2

Użytkownik
Sorry że post pod postem ale mam już 90$ i obróciłem tego bonusa 20 razy. Gadałem z goście ma Live Chacie i dalej nie rozumiem o co biega ;)
Mógłby ktoś powiedzieć o co chodzi? Mam wpłacić minimum 10$, dostanę wtedy 15$(bonus) i mam obrócić te 15$ 20 razy? Potem dopiero mogę wypłacić? Z góry dziękuję za wyjaśnienie.
Tutaj rozmowa i mój kaleczony angielski:
Please wait for a site operator to respond.
You are now chatting with &#39;John&#39;
John: Hi this is John, how may I assist you?
you: Hi
John: what up ?
you: I used free bonus 5$
John: ok
you: Did I play together too 100$
John: Tengo una oferta especial para usted hoy...
John: I also have another proposition for you.
John: 90
John: 109
John: yes you did
you: How can I pay these money?
John: pay ?
John: you mean take
John: ?
you: payment?
you: sorry my english is bad
John: spanish ?
you: polish
John: no... no polish
John: english
John: our cash out policy is that you need to make at least one deposit and play through 20 times the bonuses you&#39;ve received before you can cash out. so for example, if you got 10 bonus, you need to play 200 worth of scratch cards.
John: got it ?
you: I have to make the deposit 10 $?
John: minimum
you: Could then payout all money?
John: ok one moment please
you: ok
John: wen you add 10
John: you have ti rich 300 in bets
John: and now you have 109
John: anyway if you thinking of depositing
you: I do not understand :{
you: I have 90$
you: on my account
John: yes
John: yes
you: I make deposit 10$
John: to take this money you most deposite one time at lest
you: Do I pay out 100 $?
John: wen you make depo of 10 you total bonus is 15
John: ok ?
John: 15 x 20 = 300 in bets ... you now have 109 in bets
John: got it ?
you: I do not want bonus from the deposit
John: no ...
John: it come automatic
you: Make deposit 10$, I or can pay out these 90 $ or play 15 x 20 = 300 in bets?
John: yes play antell you got 300 in best sow you can cashout
you: But or can I cashout 90$ alone and play for this 10 $?
you: and play for this 15 $?, sorry
John: listen you got to make a deposite to cashe out
John: our cash out policy is that you need to make at least one deposit and play through 20 times the bonuses you&#39;ve received before you can cash out. so for example, if you got 10 bonus, you need to play 200 worth of scratch cards.
you: But I already play through 20 times the bonuses
John: you need to make at least one deposit
John: I also have another proposition for you.
John: Instead of the FREE5, you can deposit 25 or more now, and get a 200% match up, instead of the usual 100%. Triple your deposit!
John: This is a one time offer and it&#39;s entirely up to you :)
you: I thank very much but I will not use ????
you: Thank you for the explanation all.
you: Good-night
John: cool
John: good nigth to you alsow
John: see you tomorrow or some day

rafalec 105

rafalec

Użytkownik
Sorry że post pod postem ale mam już 90$ i obróciłem tego bonusa 20 razy. Gadałem z goście ma Live Chacie i dalej nie rozumiem o co biega ;)

Mógłby ktoś powiedzieć o co chodzi? Mam wpłacić minimum 10$, dostanę wtedy 15$(bonus) i mam obrócić te 15$ 20 razy? Potem dopiero mogę wypłacić? Z góry dziękuję za wyjaśnienie.

Tutaj rozmowa i mój kaleczony angielski:
człowiek o anielskiej cierpliwosci z tego johna ???? musis wpłacić minimum 10$ dostajesz bonus 5$ i musisz zagrać za minimum 300$ ????

rpg 1K

rpg

Użytkownik
To jak to jest teraz z tym??

Bo wczesniej to wysylaliscie 10 Euro, $ lub funtów zalezy w jakiej walucie konto zalozone. I jak zaksiegowali to mozna bylo wyplacic wszystko.

A teraz to ta wplacona kase razem z bonusem trzeba obrócic 30 razy!! ??

konradinho2 0

konradinho2

Użytkownik
Więc powiem co i jak.
Bonus 5$ obróciłem 20x czyli zagrałem razem za 100$(20x5$), ugrałem z niego 90$, dziś wpłaciłem poprzez MB 12$, pogadałem z jakąś panią na Live Chat-cie i jakoś przyznała mi 5$ gratis(tak jak bym wpłacił 17$). Popytałem się o wypłatę i powiedziała że to 17$ muszę obrócić 20x ???? , czyli zagrać za łącznie 340$&lt;wow&gt;, do odważnych świat należy. Poszedłem na BJ i ugrałem trochę, potem na sloty i znowu na BJ. Zostało mi 75$ które właśnie wypłaciłem. Jak kasa dojdzie dam znać.

konradinho2 0

konradinho2

Użytkownik
Zleciłem wypłatę w czwartek. Napisałem do jakiejś Pani w sobotę i powiedziała że w weekendy nie wysyłają pieniędzy. Pomyślałem że to normalne więc postanowiłem poczekać do poniedziałku. Patrzę dzisiaj na konto a tutaj:

Więc firma jak najbardziej wypłacalna. Polecam gorąco. Wysłali mi kasę w niedzielę ;) Ładny prezent na święta ;) :-D ✅

endriu 361

endriu

Forum VIP
lipa to jest jak nie wiem... same zdrapki albo tandetne lotki... nie polecam, no chyba jeśli ktoś zna dobrze zasady i ma dużego farta ????

kuba121 0

kuba121

Użytkownik
Ja chciałbym wypłacić pieniądze, ale nie jestem pewien co mam wpisać. Są takie pola:
Account Name
Bank Name
Swift/Bic Code
IBAN

Proszęo pomoc.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom