Widzę parę sensownych typów do AKO:
Genoa - Parma
Wierzę w BOSKĄ RETRYBUCJĘ albo inaczej - KARA MUSTAFA. Za to, co Genueńczycy grali z Lazio, należy się chłosta. To nie była dominacja Lazio, tylko kalectwo przyjezdnych... Nie potrafili dwóch podań skleić, o własne nóżki się potykali. Z perspektywy mojego portfela - super sprawa, sam widziałem tutaj zagrożenie ze strony Genuy, ale żeby jeden strzał oddać na bramkę :> Frey robił cuda, ale ileż można? De Canio, trener Genoi, mówił o "należnej wygranej za mecz z Juve" - ale co ten facet gada za farmazony... Juve po prostu spięło poślady i wgniotło prowincjonalny zespół, żadne zwycięstwo się nie należy. O czym teraz wie Lazio
Do Genuy przyjeżdza bardzo solidny zespół - Parma. Moim zdaniem, z tych średniaków najlepiej obok Atalanty poukładany (chwilę temu Palermo takie było, ech). Mieli trudny kalendarz, bo raczej nikt nie oczekiwał, że ograją Juve czy Napoli. Z Violą był dziwny mecz - bramka życia Roncaglio, 3 karne, generalnie każdy mógł wygrać. Donadoni to mądry gościu, wierzę w jego ułożenie zespołu. I w karę!
Ale że średniaki to jednak średniaki, a Genoa u siebie potrafi strzelać, gram bezpieczniej:
Parma +2 @ 1.22 Bwin
Pescara - Palermo
Jak wspomniano wyżej, już z Atalantą były oznaki lepszej gry Palermo. Potencjał z pewnością jest, sam Miccoli czy Ilicic są warci więcej niż cała Pescara :> Wierzę tutaj w efekt "nowej miotły", tj. trenera Gasperiniego. Gian Piero to stary wyjadacz, a Pescara jest po prostu cienka i nie widzi mi się ich pierwsza wygrana :>
Palermo +1 @ 1.50
Napoli - Lazio
O meczu Lazio - Genoa trochę napisałem wyżej. Biancocelesti po prostu się skompromitowali. Nawet Klose jak wszedł zmarnował taką setkę, że głowa boli. Petkovic mówi "trudno, stało się, i tak jest dobry start", ale to bzdura, taka degrengolada musi zostać w głowach. Zresztą, w Napoli podobna sytuacja, tyle że w Catanii zawsze się ciężko walczy. Sądzę, że w Neapolu mają większe jaja, no i przede wszystkim są lepszym zespołem (dużo lepszym). I bardzo ważne info: Hernanesowi, a więc jedynemu w Lazio, który wie, którą częścią nogi się kopie (mniej więcej), w meczu z Genoą spuchła noga... Co prawda raczej zagra z Napoli, ale chyba nie cały mecz, a już na pewno nie na 100% możliwości.
Napoli +1 @ 1.25
no i
Viola - Juve
Wiadomo, kiedyś muszą przegrać, ale jak to mówi Syrio Forel: not today!
Juve jest poza zasięgiem, z Violą zagra już całkowicie pierwszy garnitur (może wypoczęty Pirlo w końcu coś zagra przyzwoitego :>
, Asamoah niszczy na flance, a co najważniejsze - w końcu jest Napastnik! Odpocznie pewnie Vucinic, w jego miejsce Giovinco - na Chelsea był za słaby fizycznie, ale z Violą jego szybkość i zwinność się przydadzą. Z drugiej strony - kiwający się z własnym cieniem Jovetic i genialny rozgrywający Borja Valero, który swój Villareal rozegral do Segunda Division. Ooook. Skoro Parma obnażyła Violę, to Stara Dama...
Juventus +1 @ 1.26
Proszę wpisywać bukmacherów, skąd pochodzi kurs // M.