>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

5 kolejka Serie A [22-24 września 2015]

Status
Zamknięty.
B 52

balonacf

Użytkownik
Jeszcze suche typy:
Fiorentina win/under 2.5 @ 3.25 stawka 1/10✅
Lazio - Genoa under 2.5 @ 1.825 stawka 1/10✅
Sampdoria - Roma ilość goli: 2 lub 3 gole @ 2.00 stawka 1/10✅

GL

Otrzymane punkty reputacji: +6
valverde 9,9K

valverde

Użytkownik
Empoli - Atalanta Bergamo Typ: 1 @ 2.18 Pinnacle

Pojedynek Empoli z Atalantą zakończy piątą kolejkę Serie A. Po informacji, że Riccardo Sapponara zagra kursy na Empoli poszybowały w dół. Jednak nie może, być inaczej gdyż Włoch obok Stevena Jovetica był bezsprzecznie wyróżniającym się graczem w pierwszych czterech kolejkach włoskiej ekstraklasy. Pod jego wodzą Empoli gra ofensywny i dynamiczny futbol, którego efektem są wygrana z Udinese na wyjeździe, domowy remis z Napoli oraz naprawdę wyrównane choć przegrane starcie z AC Milanem. Atalanta Bergamo ma co prawda o jeden punkt więcej w tabeli, jednakże zwycięstwa nad beniaminkiem z Frosinone, czy też remis z Hellas Verona nie można w żaden sposób przyrównywać do wyników Empoli. Należy przy tym podkreślić, że Atalanta rokrocznie wyprzedaje swoich najlepszych zawodników, zaś jedyne rozsądne wyniki osiąga na własnym boisku. Dlatego też spodziewam się, że gospodarze powinni potwierdzić dobrę formę u progu sezonu i zainkasują pewne trzy punkty, które w końcowym rozrachunku mogą okazać się bezcenne.

cristeros 17

cristeros

Użytkownik
Empoli - Atalanta

Zapowiada się bardzo wyrównany pojedynek. Obie drużyny jak do tej pory przegrywały z drużynami będącymi w dobrej formie: Atalanta na wyjeździe z Interem, a Empoli uległa Milanowi i Chievo (u siebie). Gospodarze prezentują ofensywny futbol, ale dzieje się to często kosztem gry w obronie. W każdym z 4 meczów gospodarze dzisiejszego pojedynku tracili przynajmniej 1 bramkę. Co prawda, Atalanta też straciła bramki w 3 z 4 meczów, ale wg mnie wygląda solidniej w defensywie.
Obecność Saponary w wyjściowym składzie z pewnością jest dobrą informacją dla fanów Empoli, ale sądzę że goście nie przegrają tego spotkania. Atalanta ma ciekawych i szybkich zawodników na skrzydłach (Gomez i Moralez), a na szpicy zagra będący w niezłej formie Pinilla więc gospodarze mogą się nadziać na jakąś kontrę zwłaszcza, że obrona nie jest najmocniejszą formacją gospodarzy.

Atalanta X2 @1,725 Bet365✅

Otrzymane punkty reputacji: +2
canabis 2,5K

canabis

Użytkownik
Empoli - Atalanta
Atalanta lub remis @ 1,75 bet365✅
Over 5,5 kartek @ 1,80 bet365
✅
Ciężko wskazać faworyta w tym meczu, buki dają większe szanse gospodarzom dla mnie to goście mogą sprawić niespodziankę.
Tym bardziej że, obie ekipy nie prezentują się dobrze.
Empoli po 4 kolejkach zajmuje w tabeli 14 miejsce z dorobkiem 4 punktów po tym jak zanotowała 1 zwycięstwo,1 remis i 2 porażki.
Ich bilans bramkowy to: 6:8.
W ostatniej kolejce, pokonali Udinese 1-2 ( na wyjeździe ), ale zapewne pomogła im w tym czerwona kartka jaką dostał Kone w 73 minucie...
I tym zwycięstwem przerwali serię 5 kolejnych meczy bez zwycięstwa.
Dziś gospodarze zagrają bez kontuzjowanych: Mchedlidze i Pucciarelliego.
Pomimo takich rezultatów jak np: remis z napoli, mnie ich gra nie przekonuję, co prawda stwarzają sobie sytuację pod bramką rywali ale tyły drużyny mi się nie podobają(w 10 ostatnich meczach u siebie stracili w 9 co najmniej 1).
Goście, zajmują w tabeli 12 miejsce z dorobkiem 5 punktów mając na koncie 1 zwycięstwo 2 remisy i 1 porażkę.
Ich bilans bramkowy to 5:4.
Drużyna gości od 3 spotkań, jest bez porażki.
A na wyjeździe w 10 meczach przegrali zaledwie 2 razy.
Dziś goście zagrają osłabieni brakiem takich zawodników jak Estigarribia i Brivio.
Myślę że, to będzie mecz pełen walki, stąd typ na kartki a po cichu liczę na małą niespodziankę.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom