>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

5 kolejka Primera Division, 20-22.09.2011

Status
Zamknięty.
bartekts 27

bartekts

Użytkownik
Altintop i Nuri Sahin kontuzjowani podobnie jak Soldado w Valencii...
Nie wprowadzaj ludzi w błąd w sprawie Soldado. Kadra Valencii na mecz z FCB.
  • Lista de convocados

• Porteros: Guaita, Diego Alves.

• Defensas: Miguel, Bruno, Rami, Víctor Ruiz, Jordi Alba, Mathieu.

• Centrocampistas: Albelda, Maduro, Tino Costa, Éver, Piatti, Pablo.

• Delanteros: Canales, Jonas, Soldado, Adúriz.

adrians-71951 228

adrians-71951

Użytkownik
⚽Racing Santander - Real Madryt AH -2
Typ : Real Madryt
Kurs : 1.725
Bukmacher :

Stawka 3/10
3

Wychodzę z założenia,że kolejny słaby mecz takiemu zespołowi jak Real Madryt nie może się przytrafić.Goście osłabieni,ale najważniejsi zawodnicy,czyli Ronaldo i Ozil na pewno zagrają.Po ostatniej porażce z Levante potrzebne jest zwycięstwo i to najlepiej wysokie,w przeciwnym razie kibice zaczną mieć wątpliwości co do magicznych umiejętności Mourinho.Santander nawet jeśli zagra super mecz to w dobrze grającym Realem nie powinien nawet zremisować.

Real i Barcelona rządzą od paru lat w Hiszpanii

siergasz 13

siergasz

Użytkownik
Ciekawy sklad Realu w meczu z Racingiem:
Casillas - Marcelo, Carvalho, Varane !!, Arbeloa; Alonso, Ozil, Lass; Ronaldo, Benzema, Callejon.
Na ławce: Adán, Sergio Ramos, Albiol, Granero, Di María, Kaka i Higuaín. Kontuzjowani Pepe, Coentrão, Şahin i Altıntop oraz trzeci bramkarz Mejías obejrzą mecz z trybun.

Jesli po 1pol wynik nie bedzie zadowalajacy, wg mnie wejdzie Di Maria oraz Higuain. Mam nadzieje ze nie powtorzy sie wynik z weekendu ????

misiek111232 16

misiek111232

Użytkownik
Racing de Santander - Real Madrid
X 6,00
✅✅✅

Co do meczu realu coś niesamowitego udało się Racing de Santander zremisować z &quot;wielkim Klubem&quot; i to nie tak że postawili autobus w polu karnym ale walczyli momentami jak równy z równym. Ogromne poświecenie zawodników, bieganie, walka przynosi rezultaty. Zostało mi tylko im pogratulować.
Czyżby kryzys Realu. Okaże się w następnym meczu ???? D

Otrzymane punkty reputacji: +8
pawelek78 1,7K

pawelek78

Użytkownik
Bets Sewilla - Real Saragossa
Typ: Betis Sewilla
Kurs: 1,67
bwin
Dzisiaj dokończenie czwartej kolejki Primera Division. Ja z dwóch meczy wybrałem pojedynek Betisu Sevilla z Realem Saragossa. Moim zdaniem gospodarze maja szanse w tym spotkaniu wygrać czwarty mecz. Beniaminek spisuje się jak dotąd świetnie. Mają oni komplet punktów. dwukrotnie wygrali swe mecze wyjazdowe z Athletic Bilbao trzy do dwóch oraz z Granadą jeden do zera. Trzecia ich wygrana to zwycięstwo z groźną Mallorcą jeden do zera. Zawodnicy są na fali i zechcą dzisiaj potwierdzić swą znakomitą formę. Ich rywal z Saragossy zaczął sezon od wysokiej porażki z Realem Madryt. &quot;Królewsy&quot; roznieśli swego &quot;imiennika&quot; z Saragossy sześc do zera. Potem był remis z Vallecano oraz wygrana u siebie dwa do jednego z Espanyolem Barcelona. Zwycięzkiego gola zdobył Luis Garcia w doliczonym czasie gry. Dzisiaj czeka ich bardzo trudny wyjazd do Sewilli i myślę że ugranie chociaż by punktu jest prawie niemożliwe. W historii spotkań gospodarze dosyć często radzili sobie z rywalem. Obie drużyny w Sewilli rywalizowały ze sobą trzydzieści osiem razy. Betis może się pochwalić dwudziestoma jednoma zwycięstwami, natomiast Real Saragossa triumfował zaledwie sześciokrotnie. Ja stawiam dzisiaj na Betis.

rifraf7 246

rifraf7

Użytkownik
Betis Sewilla - Saragossa
Zanim zaczniemy emocjonować się 6 kolejką trzeba dokończyć 5. Dziś w ramach ostatniego meczu tej serii spotkań odbędzie się starcie Betisu z Saragossą. Klub z Sewilli nadspodziewanie dobrze rozpoczął sezon od 3 zwycięstw, z Granadą i Mallorcą po 1:0 i w ostatniej kolejce wygrana na wyjeździe 3:2 z Bilbao. Mecz z Bilbao pokazał siłę Betisu. Dobrze organizowali się w obronie i mimo, że piłkę przez większość czasu mieli gospodarze to długo nie potrafili zrobić z tego użytku. Za to kontry Betisu były naprawdę groźne i goście spokojnie mogli strzelić więcej. Saragossa na początek dostała lanie od Królewskich 0:6, ale potem było już tylko lepiej. Najpierw bezbramkowy remis z Vallecano, a następnie wygrana u siebie 2:1 z Espanyolem. W zespole gospodarzy kontuzjowany jest Ruben Castro (napastnik), a zawieszony Mario (obrońca). Mario zagrał w 2 z 3 meczów w tym sezonie, w tym w ostatnim meczu z Bilbao, Castro zagrał w 2 pierwszych meczach. U gości kontuzjowany jest obrońca Meira (grał we wszystkich 3 meczach), Postiga i Oriol (napastnicy). Jeśli chodzi o Oriola to nie jest to duże osłabienie, w tym sezonie wszedł tylko raz z ławki w meczu z Realem. Postiga oprócz meczu 1 kolejki z Realem był zawodnikiem podstawowego składu. Jednak to nie koniec kłopotów trenera gości. Braulio, który w ostatnich 2 meczach wchodził w końcówkach za Postigę, wczoraj został zatrzymany w sprawie przestępstwa na tle seksualnym, przyznał się do zarzucanych czynów i został zwolniony z aresztu, ale nie udał się z zespołem do Sewilli na mecz.
under 2,5 1,85 ⛔ trafiłem tym underem jak g*wnem o sosnę :;/:

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Popieram typ na under, nie popieram typu na Betis. Beniaminek z Sewilli zaczął super ten sezon. Ciężko mi jednak wyobrazić sobie czwarte zwycięstwo z rzędu tej drużyny. W pierwszym meczu sezonu Betis pokonał skromnie innego beniaminka, Granadę. Później wygrali skromnie z Majorką, która słabo gra na wyjazdach i w ostatniej kolejce po zaciętym meczu pokonali Basków. Baskowie w najwyższej dyspozycji nie są, więc triumf nad nimi nie powinien być rozpatrywany w perspektywie sensacji. Saragossa z meczu na mecz gra coraz lepiej. Widać progres formy. W pierwszym meczu wysoka porażka z Realem, chociaż z taką drużyną porażka 2:0 czy 6:0 nie robi różnicy. Po trzeciej bramce Saragossa zdecydowanie odpuściła. Później przyszedł remis z beniaminkiem, Vallecano, a w ostatniej kolejce po dobrym meczu Saragossa pokonała drużynę z Barcelony - Espanyol. Postęp jest, w dzisiejszym meczu są w stanie powalczyć o punkty. Betis jest bardzo faworyzowany więc warto postawić coś na drużynę gości.
Saragossa lub remis [2,15] Bet At Home

patrol22 1,4K

patrol22

Użytkownik
Piłka nożna: Hiszpania 1
Espanyol - Getafe
Over 3.5 gola
4.33
Bet365

Dzisiaj o godzinie 20:00 zostanie rozegrany bardzo interesujący mecz w pierwszej lidze hiszpańskiej. Jest to spotkanie w ramach czwartej kolejki spotkań. Zmierzy się w nim Espanyol Barcelona i Getafe (ekipa z Madrytu). Gospodarze po pierwszych trzech kolejkach zajmują 14 miejsce w ligowej tabeli. Dwa mecze przegrali i jeden wygrali. Na ich koncie trzy punkty. Dwa razy mieli over 2.5 gola czyli blisko stawianego przez mnie overu. Do trzech razy sztuka? Być może. Teraz goście. Sezon dla nich zaczął się fatalnie. Dopiero 19 miejsce po trzech kolejkach i jeden punkt na ich koncie. Na trzy mecze mieli jeden raz over 3.5 gola. Dzisiaj może być podobnie. Zapowiada się ciekawy mecz. Moim zdaniem zapowiada się w miarę wyrównany mecz ale Espanyol, który jest znany z tego, że dobrze gra przed własną publicznością dzisiaj ogra Getafe. Stawiam 3:1 dla gospodarza, a zatem over 3.5 gola.

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
Dyscyplina: Piłka nożna, La Liga
Spotkanie: Betis - Saragossa
Typ: 1 (-1) AH
Kurs: 2.05
Bukmacher: Bet365
Analiza:

Za około 2 godziny zobaczymy ostatnie spotkanie 4 kolejki La Liga. Betis podejmie na Estadio Manuel Ruiz de Lopera drużynę z Saragossy. Bieniaminek, który może po tym meczu objąć fotel lidera zmierzy się z aktualnie 13 drużyną w tabeli. To, że Betis jest na tak wysokiej lokacie wcale mnie nie dziwi i nie rozumiem zaskoczenia niektórych &quot;ekspertów&quot;. Zespół z Sewilli w świetnym stylu wywalczył powrót do najwyższej klasy rozgrywkowej w Hiszpanii. Później rozegrał dobre sparingi: z Juve 0:0, na wyjeździe z Portsmouth 0:0, lecz u siebie już 5:1. W tym sezonie raz zagrali u siebie z Mallorcą i wygrali skromnie 1:0, lecz warto zauważyć, że Mallorca choć ma słaby bilans to grała z naprawdę dobrymi drużynami.

Ostatni mecz gospodarze dzisiejszego meczu zagrali na wyjeździe z Bilbao. Piękny mecz, otwarta, ofensywna gra obu zespołów, mnóstwo akcji. Betis już w pierwszej połowie zapewnił sobie zwycięstwo i gdy nadeszło rozluźnienie dali sobie strzelić bramkę z karnego w samej końcówce meczu. Mają naprawdę solidny zespół i nie zaskoczy mnie, gdy na koniec sezonu będą w czołówce tabeli. Nie po to sprowadzali z ManCity Roque Santa Cruza.

Nie umniejszając niczego gościom sądzę jednak, że przegrają ten mecz. Stadion w Sewilli to trudne miejsce do zdobycia pkt, o czym przekonała się sama Barcelona, gdy w tamtym roku polegli właśnie na obiekcie Betisu. Słowo o Saragossie. Co prawda mają w składzie takich strzelców jak Luis Garcia czy Helder Postiga, ale nie widzę w tej drużynie jeszcze dobrego kolektywu. Ostatni mecz dość szczęśliwie wygrany z osłabionym Espanyolem w samej końcówce meczu po dość wyrównanym pojedynku. Jednak grali u siebie.

Liczę na wygraną Betisu dwoma bramkami, ale podaję bezpieczniejszą opcję z azjanem -1.

4:3
Przy stanie 4:1, 2 stracone bramki w 2 minuty...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom