>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

5 Kolejka Premier League 22-23.09.2012

Status
Zamknięty.
skeleton 729

skeleton

Użytkownik
Chelsea - Stoke zwrot
Typ: Chelsea -1 (AH)
Kurs: 1.66
Bukmacher: Pinnacle

Poza dwoma niedzielnymi szlagierami, to spotkanie zapowiada się jako jedno z ciekawszych w tej kolejce. Na Stamford Bridge przyjedzie zespół Stoke, zespół który w tym sezonie zremisował wszystkie spotkania, urywając już punkty m.in. Arsenalowi i Manchesterowi City. Jednak nie wydaje mi się aby urwali punkty kolejnemu potentatowi Premier League. Chelsea po środowym spotkaniu w LM może czuć niedosyt, gdzie prowadząc 2:0 z Juventusem nie potrafili wygrać tego spotkania. W tamtym spotkaniu błysnął Oscar, zdobywając dwie bramki. Jednak puchary rządzą się swoimi prawami, dlatego w dzisiejszym spotkaniu upatruję pewnego zwycięstwa gospodarzy. Przy dobrym układzie, mogą po tej kolejce nieco odskoczyć w tabeli swoim rywalom z Manchesteru i Londynu. Ponadto wszystkie trzy zwycięstwa w tym sezonie w PL, zespół Di Matteo wygrywał różnicą dwóch bramek i zwycięstwo w przynajmniej takim stosunku przewiduję w dzisiejszym spotkaniu.

hakan 256

hakan

Użytkownik
Swansea - Everton
Everton na podwójnej k****e po tym jak zostali skrzywdzeni w meczu z Newcastle. Oba kluby po bardzo dobrym poczatku zwolniły. Swansea zgubiło punkty z Sunderland i AV. Z Czarnymi Kotami mimo iż przeważali tylko remis. Goście nie wiele mieli do powiedzenia, dwukrotnie doszli do celnych strzeleckich okazji i 2 bramki, coż za skuteczność. W przypadku meczu z AV też mieli optyczną przewagę, ale mimo to przegrali 0-2. Dla odmiany everton całkowicie zmiażdżył AV wygrywając 3-1. Następnie przyszła wyjazdowa porażka z WBA. podobnie jak Swansea z AV tak Everton z WBA mieli przewagę, ale mieli rozregulowane celowniki i strzelali po trybunach, w efekcie 0 bramek. Z Newcastle znacznie przeważali, ale wiadomo co zrobił sędzia... Coś pechowe to Swansea jak i Everton. W zeszłym sezonie Everton dwukrotnie ograł Swansea nie tracąc przy tym gola. Czy pokrzywdzony Everton znajdzie ukojenie na stadionie Łabędzi? Chciałoby się rzec, że 3 punkty należą im się z urzędu, ale przecież sport jest czysty.
Po głowie chodzą mi dwie opcje
over 2.5. jak pisałem, Everton ostatnie dwie potyczki na zero z tyłu, nie sądzę, żeby przy obecnej dyspozycji Swansea byli ponownie zachować czyste konto grając na ich terenie, sami dobrze poczynają sobie w ofensywie, więc też powinni coś od siebie dodać. Na dodatek kurs kusi : over @2.00 ✅
oraz Everton 2.35 ✅- może urząd jednak zadziała ;)
oczywista oczywistość - Chelsea 1.37 ✅
ciekawe czy w Wigan z Fulham znowu padnie remis ;)
oliwa zawsze sprawiedliwa... zasłużone 3 punkty dla Evertonu. The Toffies potwierdzili, że ofensywa w gazie, oby tak dalej.
teraz Chelsea do boju ????

Otrzymane punkty reputacji: +7
miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
Na prawdę na Liberty Stadium mieliśmy okazję oglądać kapitalne spotkanie! Ponad 30 strzałów celnych na bramki obu drużyn. Wynik mógł być znacznie inny. Szkoda czerwonej kartki Dyer&#39;a ale zasłużone zwycięstwo The Toffees ????

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Liverpool powyżej 1,5 kartki @1,66 ✅ Shelvey czerwień
Na mnie te wszystkie gadki Fergusona nie robią wrażenia. Ten mecz będzie nadal największą wojną w Anglii i na boisku. Ta cała prawda, która wyszła przed chwilą na jaw nic nie zmieni.
– Czekają nas naprawdę istotne zawody. Chcemy wygrać pierwszy mecz w Premier League w tym sezonie, a nie nadarzy się lepsza okazja, aby zacząć zbierać punkty. Mam nadzieję, że później zaczniemy regularnie wygrywać mecze i piąć się w górę tabeli, bo nasza gra na początku sezonu jest bardzo niekonsekwentna – dodaje Gerrard.
Konkretna wypowiedź. Zrobią wszystko, zajmą się twardą i zdecydowaną grą. Nie to co wyprawia przed meczem Ferguson czy Vidic.
Ja tam zawsze będę powtarzał, że The Reds mogą robić z siebie ofermy z takimi jak WBA, grać sobie w Lidze Europy, kompromitować się co krok. Póki nie nadejdzie czas na wielki klasyk, tam wraca magiczny Liverpool i Anfield. Jednak to nie zmienia jednego faktu, że obrona czerwonych jest żenadą od dobrych paru lat. United powinno to wykorzystać pod względem właśnie groźniejszych akcji z przodu. Ma to kto czynić - Van Persie, Valencia, Nani. Sędzią jest Mark Halsey, nie Webb, dlatego nie będzie aż tak otwartej gry.
Rodgers ma wszystkich do dyspozycji prócz Lucasa, no ale to wiemy. Ferguson przyjedzie bez Rooneya i Younga.
Opieram ten typ na tym, że po prostu Liverpool nogi nie cofnie. Ich sytuacja po tych 4 kolejkach jest żenująca. Muszą wygrywać. Co do defensywy, jest w beznadziejnej formie i nie powinna przebierać w środkach.
Może jakaś kartka dla Suareza. Emocje mogą zrobić swoje. Nie wykluczona jest dla Gerrarda. A jeśli zagra Shelvey to jedna powinna być gwarantowana.
Norwich City powyżej 1,5 kartki @1,53 ⛔ Tylko Howson​

Newcastle będzie w zupełności wypoczęte. Olali ten mecz podczas LE w Portugalii i pojechali rezerwami. Norwich w tamtym roku w dwóch meczach ze Srokami wyraźnie przekraczali tą linię. W tym sezonie wyjątkowo bez kartek w czterech kolejkach, lecz to się jutro zmieni. Drwalami nie są, drużyną finezyjną też. Typ grany lekko, bo niepewny jest występ na razie Tiote i Cisse. Jednak nie po to wysłali drugi zespół w czwartek żeby nie byli wypoczęci i naładowani w niedziele. Jeśli pójdą do przodu, jestem niemalże pewny tego typu. Byle nie był to podobny występ do dzisiejszego Łabędzi.

Proszę umieszczać bukmachera, skąd pochodzi kurs na dane zdarzenie // M.

Otrzymane punkty reputacji: +3
k42a 112

k42a

Użytkownik
Newcastle - Norwich
Widać, że Stoki zepną na Norwich dupy niesamowicie. Po średnim początku sezonu, olali mecz wyjazdowy w Portugalii w ramach LE, gdzie trener posłał rezerwy, a &quot;śmietankę&quot; zespołu pozostawił w domu aby mogli ze spokojem przygotowywać się do meczu u siebie z Norwich. Motywację mają podwójną, bo pierwsze trzeba w końcu zacząć grać swoje, a po drugie gdzie indziej można lepiej się przełamać niż przed własną publicznością. A rywal do tego znakomity - Norwich, jeden z głównych kandydatów do spadku. W lidze na razie bez zwycięstwa, z bilansem 0-3-1. Jutro zagrają na wyjeździe i szczerze mówiąc nie widzę argumentów przemawiających za tym, aby zdobyli chociaż jeden punkt na St. James Park.
Newcastle 1.73 bet365 ✅

mlodywilc 569

mlodywilc

Użytkownik
Jednak to nie zmienia jednego faktu, że obrona czerwonych jest żenadą od dobrych paru lat.
O Liverpoolu można mówic dużo niedobrego, ale nie to, że mają żenującą obronę od kilku lat. Można krytykowac ofensywe która często zawodziła, ale obrona przeważnie w ostatnich seznach była pewnym punktem The Reds.

bo86bo 22,3K

bo86bo

Użytkownik
Liverpool - Manchester United
Szlagier, hit, widowisko, wojna tak można określić potyczki pomiędzy The Reeds i Red Devils. Nie chce zaczynać słownych przepychanek ale moim zdaniem właśnie takie mecze najbardziej elektryzują pasjonatów futbolu na całym świecie.
Naprzeciw siebie staną dwa kluby, kluby które rywalizują ze sobą od dawna, kluby ze wspaniałą historią i jeszcze lepszymi kibicami.
Moim zdaniem pogadanki o spokojnym meczu można odłożyć między bajki, to wojna a na wojnie nie gra się czysto, Liverpool w dołku a kibice wybaczą im to wszystko jeżeli ich ulubieńcy odprawią dziś drużynę z Manchesteru.
To jaką wagę ma ten mecz niech świadczą słowa kapitana Liverpoolu:
&quot;- Niedzielne spotkanie dla mnie jest meczem największych drużyn na świecie. Premiership to najlepsza liga na kuli ziemskiej, a Manchester i Liverpool to kluby z największymi sukcesami - mówi na dwa dni przed meczem na Anfield Road reprezentant Anglii.
- Nie jestem stronniczy wypowiadając te słowa, poważnie tak myślę. Może mecze Barcy z Madrytem dla wielu są najlepsze, ale nie dla mnie.
- Będziemy walczyć o pierwsze zwycięstwo w tym sezonie, nie możemy sobie wymarzyć lepszego powrotu na dobrą drogę niż od meczu z Manchesterem. Chcemy zacząć wygrywać i przesunąć się w górną część tabeli, bo początek sezonu był dla mnie niezrozumiały.&quot;
Liverpool tradycyjnie traci ze średniakami a uciera nosa mocniejszym drużyną.
Ja jako kibic United wierzę w zwycięstwo ale jako typer odradzam to spotkanie. Liverpool u siebie na 5 ostatnich spotkań wygrał 4, raz remisując. United ostatni raz wygrało na Anfield w grudniu 2007 po bramce Teveza.
O tym jak poważnie podchodzą do tego meczu świadczy także fakt,że na mecz w ramach LE pojechał rezerwowy skład.
Sytuacja kadrowa LFC jest bardzo dobra nie mają do dyspozycji tylko Lucasa i Joe Cole, w ekipie gości zabraknie Younga, Roo, Smallinga i Jonesa.
Jedno czego jestem pewny mecz będzie ostry i stąd moje typy:
Liverpool powyżej 1.5 kartki - kurs na bet365 urósł do 1.72 - polecam!
W 4 spotkaniach tego sezonu zawodnicy Rodgersa zebrali już 9 żółtych i 1 czerwoną kartkę, co obok AV jest najgorszym wynikiem w lidze // Jajo ???? ????

Evra kartka TAK 3.55 Tobet
a kartka być powinna za wejście w Sterlinga
Francuz gra na flance, do tego będzie grał pod presją kibiców, którzy na bank mu wstawią za zatarg z Suarezem, a i zapewne sam Urugwajczyk będzie walczył z obrońcą United, do tego jest młody i szybki Sterling.
United powyżej 4.5 rzutów rożnych 1.90 b365
Z Evertonem 8 rożnych, z Southampton 7 rożnych... zawsze lepiej tego próbować jak under/over bramkowy
Ogólnie mecz na remis, mecz wrzucam sobie w mój system na X a dokładam do tego zdarzenia na kartki, na bramki nie gram bo może tu być wszystko a to takie wróżenie z fusów... teraz zostaje tylko czekać na 14.30!

expekt-betclic 293

expekt-betclic

Użytkownik
Liverpool - Manchester Utd. 2.75 -- 3.20 -- 2.50 w Betclic
Najciekawsze spotkanie tej serii spotkań rozpocznie się dzisiaj o 14:30 na Anfield Road. Dwie piłkarskie potęgi, ale każda w innej części tabeli. Po falstarcie w lidze, Manchester wygrał 3 spotkania z rzędu i zajmuje obecnie 5 pozycję (po wczorajszych spotkaniach). The Reds o takiej passie zwycięstw na razie może tylko pomarzyć, do tej pory nie wygrali żadnego spotkania w premiership! Strzelając raptem 3 bramki w 4 meczach. Skuteczność wróciła na europejskie puchary, we czwartek wygrali 5-3 z szwajcarskim Young Boys. Skuteczność skutecznością, ale gra w defensywnie daje wiele do myślenia przed spotkaniem o mistrzostwo Anglii. Czerwone Diabły mają znakomitych ofensywnych graczy, mimo że Rooney nie zagra, Van Persi jest w kapitalnej dyspozycji.
Myślę, że faworytem sa goście i to oni powinni zainkasować 3 oczka w tym pojedynku.
Inne ciekawe zakłady na to spotkanie:
X2 - 1.40 w Betclic
BTS - 1.65 w Expekt

buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP
Wczoraj bardzo dobre typowanie. Na 3 typy, 2 weszły i 1 zwrot. Mam nadzieję, że dzisiejsze mecze też będą udane. A na dziś takie typy.

Newcastle – Norwich City

Zdecydowanym faworytem meczu jest tutaj zespół Newcastle. W czterech meczach bilans 1-2-1, a więc nie najgorzej tym bardziej że mieli za rywali Tottenham, z którym wygrali 2:1, Chelsea - porażka 0:2 na wyjeździe i Everton - niezasłużony remis 2:2. W międzyczasie była jeszcze mała wpadka z Aston Villa – remis 1:1 u siebie. Ostatni mecz to ten kontrowersyjny remis z Evertonem. W zasadzie Sroki ten mecz powinny przegrać, ale na uwagę zasługują aż dwie zdobyte bramki na Goodison Park. Rzadko się zdarza, żeby Everton u siebie tracił dwa gole. W meczu tym grę prowadził Everton, ale gracze Newcastle popisali się skutecznością. Również w meczu z Norwich liczę na tą skuteczność napastników: Cisse, Ba (który to wpakował te dwie bramki Evertonowi) i Ben Arfy. Co do sytuacji kadrowej, to przedstawia się ona następująco. Tiote powraca do treningów i być może wystąpi w meczu. Cisse wyleczył przeziębienie i powinien wskoczyć do składu. Kontuzje nadal leczą Colloocini, Taylor, Simpson oraz Krul. Gracze Newcastle w czwartek rozgrywali wyjazdowy mecz Ligii Europejskiej z Maritimo (remis 0:0). Jednak tego meczu nie warto brać pod uwagę, bo wystąpił w nim rezerwowy skład, a wszystkie gwiazdy zespołu nie pojechały nawet do Portugalii.
Norwich zremisowało trzy mecze i jeden przegrało. Jak na razie bez zwycięstwa. A w meczu ze Srokami będzie o to trudno. Na inaugurację przegrali z Fulham 0:5, później już same remisy: z QPR 1:1, z Tottenhamem 1:1 na wyjeździe i West Ham 0:0. Wartościowym wynikiem może być remis z Tottenhamem, ale Koguty grają słabo w tym sezonie. Do składu Norwich powracają Pilkington i Bennett. Wciąż kontuzjowani są Lappin i Whittaker.
W poprzednim sezonie Newcastle skromnie wygrało u siebie 1:0, a na wyjeździe przegrało. Ja liczę, że podobnie jak rok temu wygrają i to bardziej zdecydowanie. Myślę, że gracze Newcastle będą chcieli zamazać ten niekorzystny obraz po meczu z Evertonem i udowodnić, że bez pomocy sędziów też potrafią zdobywać punkty. Piłkarze na pewno lepsi od graczy Norwich, własny stadion na którym panuje niesamowita atmosfera, kibice, którzy stęsknili się za zwycięstwami, bo ostatnia wygrana miesiąc temu na inaugurację rozgrywek. Kurs na Sroki bardzo mi się podoba. Uważam, że 1,72 w tym meczu jest bardziej pewne niż chociażby 1,50 na Tottenham.

Newcastle – Norwich City ✅✅✅
Typ: 1
Kurs: 1,72
Buk: Bwin

Tottenham – QPR

W derbach Londynu spotkają się Tottenham wraz z QPR. Wyraźnym faworytem bukmacherów są tutaj Koguty, wg mnie trochę niesłusznie. Gra zespołu pod wodzą AVB nie wygląda za ciekawie. Od początku sezonu piłkarze mają kłopot ze skutecznością. Bilans Tottenhamu po czterech meczach to 1-2-1. Porażka na inaugurację z Newcastle 1:2, później dwa remisy u siebie ze słabymi zespołami West Bromwich i Norwich, i wreszcie pierwsze zwycięstwo z sezonie z równie słabym Reading na wyjeździe. Jak na taki zespół jak Tottenham i rywali, których miał, to Koguty powinny mieć nieco więcej punktów niż tylko 5. Ponadto w czwartek odbył się mecz Ligii Europejskiej, w którym to zremisowali bezbramkowo z Lazio. Ważne jest, że grali podstawowym składem i na pewno działa to na niekorzyść Kogutów, bo mieli tylko trzy dni odpoczynku. Kontuzjowani są Scott Parker (0/0), Heurelho Gomes (0/0), Jake Livermore (3/0), Benoit Assou Ekotto (3/1) oraz Younes Kaboul (1/0). Zagrożony jest występ Emmanuela Adebayora (2/0). Do gry powinien być gotowy Kyle Naughton (1/0), który nabawił się kontuzji w meczu z Lazio.
QPR, jak wszyscy wiemy, zaszalał na rynku transferowym. Jak na razie transfery nie procentują, bo zespół spisuje się słabo – dwa remisy z Norwich 1:1 i Chelsea 0:0 oraz porażki ze Swansea 0:5 i Man City 1:3. Piłkarze jeszcze chyba nie zgrali się wystarczająco – zobaczymy jakie będą wyniki po jeszcze kilku meczach. W obozie QPR prawdziwy szpital, a w szczególności w obronie - Anton Ferdinand (4/0), Fabio (4/0), Armand Traore (1/0) oraz Stephane M’bia (0/0). Niezdolni do gry są również Samba Diakite (2/0), Adel Taarabat (1/0) i Andrew Johnson (2/0). To nie napawa optymizmem, chociaż w napadzie QPR ma kim straszyć, bo jest Bobby Zamora, Djibril Cisse, Ji-Sung Park czy Shaun Wright Phillips. Na pewno ostatni remis z Chelsea podbudował Rangersów i będą chcieli oni urwać chociaż jeden punkt.
Miałem tutaj pograć 2DNB po kursie 5,00, ale wobec osłabień w defensywie QPR chyba zrezygnuję (jeszcze się zastanowię co do tego typu ???? ). Na ten mecz proponuję inny typ BTS. Uważam, że obie drużyny stać na co najmniej jedną bramkę. Tottenham ma kim postraszyć w ataku, do tego jeszcze kontuzje obrońców. QPR też ma szanse na bramkę, bo z przodu posiada wartościowych graczy. Zapewne Koguty będą większość czasu w ataku pozycyjnym, a QPR będzie starało się kontratakować, a ma kim to robić, bo są szybcy Park Ji-Sung i Wright Phillips.

Tottenham – QPR ✅✅✅
Typ: BTS
Kurs: 1,70

Typ: 2 handicap (0:2) ✅✅✅
Kurs: 1,57

Co do hitów tej kolejki, to odpuszczam. Totalnym no betem jest wg mnie spotkanie Liverpool - Man United. Jak napisał bo86bo:
Liverpool u siebie na 5 ostatnich spotkań wygrał 4, raz remisując. United ostatni raz wygrało na Anfield w grudniu 2007 po bramce Teveza.
Niby ostatnie sezony Liverpool cieniuje, ale zawsze mocno spina się na mecz z Diabłami. United teoretycznie są lepsi, ale jakoś nie mogą tak długi czas wygrać na wyjeździe.
Man City - Arsenal też odpuszczam, bo tutaj także może się wszystko zdarzyć.

groven 2,2K

groven

Forum VIP
Jedyny godny typ zagrania dzisiaj to - Newcastle. Gospodarze zaczynają mieć lepszą sytuację kadrową, a najlepszą informacją jest to, że do gry wrócił Cheik Tiote, również Papiss Cisse wyleczył przeziębienie i jest gotów. Ostatni mecz ligowy Newcastle z Evertonem był chyba najlepszym spotkaniem Srok w tym sezonie, które dotąd grały wyjątkowo bezbarwnie. Powoli Newcastle się rozkręca i wchodzą na właściwe tory. Newcastle tylko raz przegrało z ostatnich 12 meczów na St.James&#39; Park. Są dziś faworytem i w „ptasich derbach” oczekuje się, że Sroki rozdziobią Kanarki i zainkasują trzy punkty. Ekipa Norwich pozostaje bez zwycięstwa, choć w ostatnim meczu wyjazdowym zagrali dobrze przeciwko Tottenhamowi. Jakoś nie wierzę w 2 dobre spotkania z rzędu. bułeczka oraz k42a opisali ten mecz, więc nie będę dublował info.
Do gry dzisiaj zdolni są Papiss Cisse i Demba Ba.. a to może oznaczać tylko jedno..
Newcastle United - Norwich City
Typ: handicap : 0-1.5 (wygrana gospodarzy)
Kurs: 3.05

rifraf7 246

rifraf7

Użytkownik
Tottenham - QPR
Całe spotkanie bardzo dobrze opisane powyżej przez użytkownika Bułeczka, więc nie będę się powtarzał tylko dołączę swoje przemyślenia. Osłabienia duże w obronie gości, ale rezerwa w tej kwestii nie prezentuje się najgorzej, problemem może być zgranie, ale przy tylu transferach podstawowy skład też nie jest jakoś super zgrany. Tottenham ograł tylko Reading, chyba pierwszego kandydata do spadku, więc wielkiej chwały im to nie przynosi. Gra Kogutów nie zachwyca. Podeszli też na poważnie do LE, co może być widać dzisiaj. Transfery QPR jak na razie nie przyniosły oczekiwanego rezultatu (poza bramkarzem), jednak wydaje się, że kwestią czasu jest kiedy to odpali. QPR z Chelsea nie grało może porywająco, ale solidnie i wcale nie byli gorsi. Tottenham mi się nie podoba, QPR powoli zaczyna coś grać, kursy ciekawe, więc próbuję w stronę gości.
Tottenham - QPR +1 (AH) 2,08 Pinnacle zwrot
Co do meczu Newcastle to też myślę, że wygrają spokojnie. Od siebie na ten mecz proponuje:
Cisse to score and Newcastle to win 2,75 WilliamHill ⛔
Man City - Arsenal
Zaraz po głównej atrakcji dnia będziemy mieli również bardzo elektryzujące starcie. City ostatnio trochę spuściło z tonu, ale dalej potencjał jest ogromny. Arsenal wydawało się, że po stracie Persiego i Songa mogą mieć problemy, ale oni po raz kolejny jak feniks z popiołów się podnoszą się i prezentują świetny futbol. Wynik tego meczu jest sprawą otwartą, choć faworytem jest City. W kadrze Obywateli jest Aguerro i dzisiaj powinien pojawić się na boisku, zabraknie tylko Richardsa i Nasriego, ale przy tak szerokiej kadrze to i tak nie ma większego znaczenia. W Arsenalu brak nowych kontuzji prócz Szczęsnego. Zapowiada nam się więc świetny spektakl. Oba zespoły grają w tym sezonie bardzo czysto. Arsenal ma dotychczas tylko 2 kartki, City 4. Trochę wpływ na to miały transfery, czyli odejście Jonga i Songa, którzy zazwyczaj w takich spotkaniach byli pewniakami do kartek. Sędzią tego spotkania będzie Mike Dean, który w tym sezonie pokazał 5 kartek w 3 spotkaniach.

Liczba kartek (Azjan) under 5 1,975 Bet365 ✅

skeleton 729

skeleton

Użytkownik
Typ: X (zakład dwustronny - zwrot w przypadku wygranej gości)
Kurs 2.05
Bukmacher: Bwin
Piłkarską niedzielę zaczynamy szlagierem na Anfield. Spotkanie drużyn, których kibice delikatnie mówiąc, nie przepadają za sobą. Miejsca w tabeli obu zespołów przed tym meczem nie mają znaczenia, gdyż na ten mecz zyskują dodatkową motywację, aby pokonać odwiecznego rywala. Jednak delikatną przewagę widzę dzisiaj po stronie Czerwonych Diabłów. Mimo, że zabraknie w ich składzie Rooney&#39;a i Young&#39;a, w dalszym ciągu mają po swojej stronie więcej indywidualności, które mogą przesądzić o zwycięstwie. Mam tutaj na myśli m.in. van Persiego, Kagawę czy Naniego. Ponadto dużo lepiej zaczęli sezon, wygrywając 3 z 4 spotkań. Dużo odmienne nastroje panują w ekipie dzisiejszych gospodarzy, którzy fatalnie zaczęli rozgrywki, 2-krotnie remisując i przegrywając. W tych spotkaniach strzelili zaledwie 3 bramki, a stracili aż 8. Osobiście wątpię aby taka forma wystarczyła do zwycięstwa z tak wymagającym rywalem. Z drugiej strony natomiast zespół ManU z pewnością nie można uznać za faworyta dzisiejszego spotkania, dlatego w dzisiejszym szlagierze typuje remis w zakładzie dwudrogowym.

omlygoryl88 121

omlygoryl88

Użytkownik

W dzisiejszym meczu spotkają sie dwaj odwieczni rywale United i Liverpool. Liverpool w tym sezoni nie wygrał jeszcze żadnego spotkania i jest 18 w tabeli. W tym spotkaniu czeka ich bardzo trudna przeprawa. Kibice na Anfield Road z pewnościa będa spragnieni zwycięstwa zwłaszcza w derbowym pojedynku. Drużyna Sir Alexa Fergusona dobrze radzi sobie w tym sezonie. Myśle jedanak że będzie to wyrównane spotkanie obfitujące w dużą ilośc akcji. Ofensywa Czerwonych diabłów spisuje sie w tym sezonie bardzo dobrze. Ostatni raz United wygrało z Liverpoolem na ich stadionie w 2007 roku 1:0 dlatego nie zaryzykuje typu na Manchester.
Moje propozycje:
Remis 3.30⛔
Bts 1.70✅
Over 2.5 1.87✅
Van Persie strzeli 2.40✅

Otrzymane punkty reputacji: +1
nole 6,1K

nole

Forum VIP
Jedno czego jestem pewny mecz będzie ostry i stąd moje typy:
Liverpool powyżej 1.5 kartki - kurs na Bet365 urósł do 1.72 - polecam!
W 4 spotkaniach tego sezonu zawodnicy Rodgersa zebrali już 9 żółtych i 1 czerwoną kartkę, co obok AV jest najgorszym wynikiem w lidze // Jajo
zagralem rowniez ten typ.
zmianiles ten typ na zielony dlatego bo weszlo?
Liv dostal dopiero jedna czerwona kartke...to sie inaczej liczy?

bo86bo 22,3K

bo86bo

Użytkownik
zagralem rowniez ten typ. zmianiles ten typ na zielony dlatego bo weszlo? Liv dostal dopiero jedna czerwona kartke...to sie inaczej liczy?
w Bet365 czerwona równa się 2 żółtym czyli zakład został pokryty od razu ;)

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Tottenham powyżej 1,5 kartki @2,50 bet365 ⛔

Tottenham pod wodzą Villasa-Boasa popada powoli w irytacje. Ostatnio zagrali porządnie z Reading, lecz to obecnie chyba najsłabsza ekipa BPL. Mecz z QPR będzie małymi derbami Londynu. Goście mają czym straszyć, a defensywa Tottenhamu nie jest tak efektywna jak w sezonie 2010/2011. W Tottenhamie nie zobaczymy Benoita Assou Ekotto oraz Younesa Kaboula. Goście także osłabieni, ale nie zabraknie największych gwiazd, jeśli chodzi o przód (z tyłu niezdolny do gry jest choćby Anton Ferdinand).
Koguty zagrały w czwartek w LE i to jakim składem. Będzie widać ciut zmęczenia.
W tym sezonie w czterech kolejkach złapali już m.in. dwie czerwone. QPR ma kim atakować, kurs wysoki, typ realny.

mlodywilc 569

mlodywilc

Użytkownik
Dzisiaj mielismy idealną okazję obserwowania jak wypaczac wynik spotkania. Manchester United... ups, przepraszam, oczywiście powinno byc Mark Halsey zdobywa Anfield dla Manchesteru United. NIesamowita dominacja Liverpoolu w pierwszej połowie, i gdzies do 70 minuty spotkania. Póxniej brakło sił, ale sposób gry gospodarzy jaki dzisiaj ogladalismy jest na prawdę rewelacyjny. Widac juz efekty pracy Rodgersa. Dominowac czerwonych diabłów grając w osłabieniu? Godne podziwu. Bardzo imponuje mi młodzież The Reds. Suso, Sterling pokazali dzisiaj wielkie umiejęności. Szkoda mi Liverpoolu, ale myslę, że to ich jeszcze bardziej zmobilizuje. Jeszcze raz brawa dla Liverpoolu i sędziego. Swoja robotę wykonał rewelacyjnie, ale tylko jesli jego celem było wygranie meczu ManU.

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Man City - Arsenal
over 2,5 gola
kurs 1,61
bet 365
Ogladajac ostanie spotkania obydwu druzyn mozna dostrzec, ze maja bardzo duzy potencjal ofensywny. Typuje, ze dzisiejszy mecz bedzie bardzo otwarta, szybka angielska pilka. Arsenal w ostatnich meczach udowodnil, ze po slabym paczatku sezonu jednak zamierza dalej walczyc o najwyzsze cele i przyjezdza do Manchesteru jako ekipa chcaca walczyc o 3pkt. To nastawienie i motywacja powinno wystarczyc, aby zdoyc bramke.
City natomiast jak na Mistrza przystalo jestem pewien, ze zrobi wszystko, aby wygrac przed wlasna publicznoscia mecz, bo jak sytuacja w tabeli pokazuje potrzebuja punktow.
Mam nadzieje, to bedzie otwarty, ciekawy mecz z duza iloscia goli.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom