Witam Panów.
Poprzednia kolejka 3 typy na zielono zobaczymy jak będzie podczas 5 kolejki. Co do derbów Liverpoolu to uważam, że będzie to bardzo pasjonujące spotkanie. Patrząc na top 4 po 4 kolejkach jestem miło zaskoczony. Wygląda na to, że w tym sezonie więcej niż 2 drużyny mają szansę na tytuł.
Everton - Liverpool
Patrząc na grę Evertonu jestem miło zaskoczony. Widać, że Ancelotti po pierwszym sezonie gdzie Everton nie błyszczał poukładał drużynę tak, że obecnie mogą oni bez problemu walczyć o top4. Ten kto śledzi naco dzień wie, że tym razem Everton ma realne szanse aby wygrać derby. 5 ostatnich meczy Evertonu pokrywa mój bet.
Co do Liverpoolu dla mnie największym argumentem przemawiającym za moim typem jest brak w bramce Alissona. Adrian to nie ta sama półka co Alisson. Poza tym obrona Liverpoolu w ostatnich meczach preferuje wesołą obronę...Ciężko mi uwierzyć aby to spotkanie zakończyło sumą bramek poniżej 2.
BTS tak plus powyżej 2,5 bramki kurs 1,75 STS // wynik końcowy 2:2
Newcastle - Manchester United
Sroki w tym sezonie moim zdaniem mają zapewniony miejsce w top10, a może i wyżej. Co do United to gdyby w poprzedniej kolejce Lamela też obejrzał czerwo to nie wydaje mi się aby aż taki pogrom był ekipy z Old Trafford. Mimo wszystko uważam, że ten mecz nie będzie spacerkiem dla ekipy z Manchesteru. Nie jestem pesymistycznie nastawiony do tej drużyny po protu od odejścia SAFa tylko Mourinho był tym trenerem, który mógł wyciągnąć tą drużynę z niebytu. Poza tym patrząc na najbliższe mecze United ciężko dostrzec słabą drużynę.
17.10 wyjazd Newcastle
20.10 wyjazd z PSG
24.10 u siebie z CFC
28.10 u siebie z RB Lipsk
1.11 u siebie Arsenal
4.11 wyjazd z Istanbul BB
7.11 wyjazd Everton
BTS tak i powyżej 2,5 bramki kurs 2,05 STS // wynik końcowy 1:4
Newcastle handi +0,5 kurs 2,15 STS // wynik końcowy 1:4