>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

5. kolejka Premier League [16-18 wrzesień 2016]

Status
Zamknięty.
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik

Promocja w Sportingbet: Bonus powitalny 200PLN

Tydzień temu obserwowaliśmy derby Manchesteru, a już w piątek następny szlagier! Chelsea na Stamford Bridge podejmie Liverpool. Oba zespoły w formie, The Reds obecną kampanię zaczęli znakomicie. Kto w bezpośrednim pojedynku okaże się lepszy? A może podział punktów?
Zachęcamy do dyskusji i rzetelnych analiz popartych argumentami ;)

5xharoldx5 1,7M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Watford - Manchester United typ: BTS @1,95 Bet365
O gola dla Manchesteru United raczej można być spokojnym. Jeszcze nie mieli meczu bez strzelonej bramki i nie sądzę, by to im się miało przytrafić z Watfordem. Widzę też duże szanse na bramkę Watfordu. Oni w każdym meczu strzelali jakiegoś gola oraz tracili. Dobrze wyszedł im mecz z West Ham, który wygrali 4:2. Choć to dopiero początek sezonu, to Watford już miał okazję gościć czołowe ekipy jak Chelsea i Arsenal. Oba te mecze przegrali, ale gola strzelili i jednym i drugim. We wszystkich meczach Watfordu był BTS i z United też powinien być.

teamdoxpl 165

teamdoxpl

Użytkownik
Chelsea - Liverpool
Mój typ: Chelsea
Kurs: 2,30
Bukmacher: Fortuna

Uważam że to jest jeszcze trudniejszy mecz do typowania niż derby Manchesteru. Warto powiedzieć coś o absencjach. Nie zagra John Terry, więc obrona będzie składać się z Luiza i Cahilla. Jak to będzie funkcjonowało ? Trudno powiedzieć. Mecz ze Swansea Chelsea zawaliło. Ostatnio Liverpool jest w gazie. Tak szczerze to chciałbym aby mistrzostwo w tym roku zgarnęła któraś z tych drużyn. Na co dzień bardziej kibicuję Liverpoolowi ale w tym meczu widzę 3 pkt dla gospodarzy. Conte wie co poszło nie tak w meczu z Łabędziami, remis sprawił że the Blues spadli na drugą pozycję w tabeli, dotychczas pudło dzielili z Manchesterem City. Liverpool też wie że zgarniając trzy punkty ma szansę zrównać się z czołówką. Czeka nas emocjonujące starcie ale ja i tak myślę że jutro gospodarze zainkasują 3 pkt i nie będzie tutaj remisu. Dla mniej odważnych polecam Chelsea DNB.

pcsx4 340

pcsx4

Użytkownik
Chelsea wygra + obie strzelą @4.0 Bet365 ⛔

Obie drużyny są w gazie ale uważam, że na Stamford Bridge The Blues zgarną komplet punktów. Obie mocno ofensywne The Reds z Sturridgem, Firminio, Manem, Lallanom, a Chelsea: Hazard który wraca do swojej genialnej formy, znacznie skuteczniejszy niż w poprzednim sezonie Costa, William no i Oscar wiec potencjał z przodu jest do tego Liverpool bez Emre Cana wiec troche traca z tyłu ale niestety Chelsea dalej bez Zoumy, a do tego dochodzi brak Terrego, który doznał kontuzji w meczu z Łabędziami i na 99% w roli środkowych obrońców zobaczymy Cahilla do którego nie mam zbyt dużego zaufania + Luiz - jak dla mnie był to błąd ale niestety nie udało się kupic Koubaliego czy Stonsa to Conte wziął na ostatnia chwile co było, a szkoda bo Chelsea mogla miec solidna obronę no ale jest jest jeszcze Azpi + nowy nabytek Alonso wiec chociaż nie zobaczymy tej padaki Ivanovica. Przy tych kontuzjach środek obrony Chelsea to teraz ich najsłabszy pkt dlatego uważam, ze Liverpool na 100% coś tutaj wpakuje ale ostatecznie gospodarze powinni sobie poradzić. Wiadomo Liverpool 4:1 z Leicester, 4:3 z Arsenalem i remis z Totkami ale była też wpadka z Burnley, a na Stamford Bridge nie będzie łatwo, Chelsea pod wodzą Conte to już całkiem inny i dużo lepszy zespół niż w poprzednim tragicznym sezonie. Jak dla mnie to będzie tutaj jakieś 2:1, 3:2. Chelsea ma problemy z tyłu ale defensywa Liverpoolu tez potrafi puszczać sporo goli, a przy obecnej formie Hazarda i Costy bedzie im ciężko ich zatrzymać do tego dochodzi atut własnego boiska, typ ryzykowny bo bramkowy remis mnie tutaj nie zdziwi ale wiem, że Chelsea może wygrać ten mecz dlatego dzisiaj stawiam właśnie na nich. Polecam pakować też w BTS i Over dużo bezpieczniejsza opcja.

Over 2.5 + obie strzelą @1.95 Bet365 ✅
Obie strzelą @1.7 Bet365 ✅
Obie strzelą w drugiej połowie @2.75 Bet365 ⛔

@chibs jak grałem ten bet to było 4.0 i teraz jak patrze to też jest 4.0

To nie wiem czy tak coś źle zerknąłeś czy tak lata ten kurs.

brodaty-zolw 80,2K

brodaty-zolw

Forum VIP
Chelsea vs. Liverpool

5 kolejkę naszej ukochanej ligi zaczynamy od wielkiego szlagieru, która rozegra się na Stamford Bridge. Dziwne, że w piątek ale obie drużyny nie popisały się w poprzedniej kampanii i niestety brakuję ich w Europie w tym sezonie. Po pierwszych czterech kolejkach widać, że obie będą kandydowały do Top6. O formach obu drużyn nie ma co wspominać, bo wiele zostało już napisane przez obu kolegów. Ja przejdę do problemów obu drużyn w tyłach. Wielu mówi, że najgorsza linią w Liverpoolu jest obrona i trudno się z tym nie zgodzić skoro na LO gra Milner xD Jest jednak jeszcze inny powód a mianowicie brak Emre Cana. Młody Niemiec daję jakoś w odbiorze piłki, siłę oraz opanowanie przy rozegraniu. Niestety ale tego nie ma Henderson, który jest &quot;8&quot; a nie &quot;6&quot; a także Gigi oraz Adam. Brak nominalnego defensywnego pomocnika powoduje, że Liverpool ma problem i mimo 5 miejsca w lidze ma stracone aż 7 bramek po 4 kolejkach oraz brak czystego konta póki co. W Chelsea problem też jest duży. Conte zazwyczaj grał na 3 lub jak kto woli 5 obrońców a w Chelsea póki co gra na 4. Moim zdaniem tylko Azpi jest cokolwiek wart a reszta to &quot;laczki&quot;. Dzisiaj od początku ma zagrać David Luiz co nimi jest wzmocnieniem ale tak naprawdę dla &quot;The Reds&quot; powinien to być plus. Szybka trójka, która zostanie wystawiona w ofensywnej linii będzie się ciągle wymieniać pozycjami i myślę, że z łatwością pokręci byłego zawodnika PSG. Jak na moje zobaczymy dzisiaj bramki z obydwu stron a remis raczej nikogo nie zadowoli. Jak dla mnie BBTS i over 2.5 to najlepsze zdarzenie jakie można zagrać na ten mecz.
Over 2.5 + BTTS - 1.95/bet365 ✅

A za drobne proponuję zagrać Karny w dzisiejszym meczu. Linia na kartki wysoka, bo aż 5.5 co nie jest dziwne gdyż obie drużyny powinny walczyć na całej szerokości boiska. Jednak dlaczego karny? Sędziuje Pan Atkinson co mnie strasznie dziwi po wtorkowym spotkaniu Ligi Mistrzów, które sędziował. Karny z dupy, nie uznana bramka, która została prawidłowo zdobyta, potem brak karnego itd. Generalnie bardzo słaby występ, dzisiaj presja będzie jeszcze większa, wiec może jakiś karny z kapelusza? Już parę takich widziałem w tym sezonie Premier League, a przecież bardzo możliwy jest &quot;normalny&quot; karny, bo obie drużyny powinny walczyć na każdym metrze boiska. Polecam spróbować minimalną stawką.
Karny w meczu - TAK - 3.5.bet365 ⛔

Leicester vs. Burnley
Ja króciutko, bo czasu nie mam za bardzo. Gram dzisiaj przeciwko Lisom z dwóch względów. Po pierwsze Burnley przyjdzie dzisiaj do mistrza Anglii przede wszystkim się bronić a przecież drużyna Ranieriego średnio potrafi grać piłką. Burnley pokazało w meczu z Liverpoolem, że potrafi się bronić a piłki to oni wgl nie potrzebują żeby strzelać gole. Do tego Leicester dla mnie będzie drużyną jednego frontu i w LM będą grali świetnie a liga będzie uciekać i obudzą się dopiero w styczniu i wtedy będą walczyć o górną połowę. Pierwsza połowa to powinno być badanie terenu a brak gola w 1 połowie po takim kursie to spore Value. Jeżeli Lisy mają to wygrać to po męczarni w drugiej połowie i jakimś 1-0.
Under 2.5 - 1.93/winmasters ⛔
Burnley (+1.5) - 1.55/winmsters ⛔
1 połowa - LB = 0 - 2.96/winmasters ⛔ Bramka w doliczonym 1 połowy, szkoda

Tottenham vs. Sunderland

&quot;Koguty&quot; troszeczkę się spaliły w spotkaniu z Monaco na Wembley jednak nadal są kandydatem do wyjścia z grupy LM. Trzeba jednak patrzeć na rywali w Premier League, którzy troszeczkę zaczęli uciekać. W niedzielne popołudnie na White Hart Lane przyjdzie drużyna &quot;Czarnych Kotów&quot;, która zaczęła sezon jak co roku czyli bardzo słabo. Jak dla mnie faworyt jest tutaj tylko jeden i drużyna Tottenhamu po bolącej porażce w LM powinna odkuć się na drużynie Sunderlandu. Wszystkie argumenty piłkarskie wskazują na wygraną gospodarzy i miejmy nadzieję, że właśnie tak będzie.
Tottenham - 1.32/winmasters

Analizy do meczu Liverpoolu oraz Burnley potem ????

chibs 241

chibs

Użytkownik
@pcsx4
Ciekawy typ, kurs już ostro spadł na bet365 3.20.
Co do obrony Chelsea to pewnie Ivanovic zagra bo jak twierdzi sam Conte na konferencjach Alonso nie jest jeszcze gotowy do gry w pierwszym składzie.
Luiz zagra w pierwszym składzie - to jest niezły obrońca potrafi grać naprawdę dobre mecze ale też popełnia głupie błędy stosunkowo często przez co wyrobił sobie taką opinie jaką ma. Ja jednak liczę, że dzisiaj w swoim ponownym debiucie zagra dobry mecz. Bardziej obawiam się o Cahilla i Ivanovicza, którzy nie najlepiej radzą sobie z szybkim zawodnikami, zwłaszcza ten drugi a przecież Liverpool głównie takich zawodników posiada.
Nie mniej jednak uważam, że najważniejsze będzie to kto wygra środek pola, a tutaj liczę na Chelsea głównie z powodu Makale... yy Kante No i prawdopodobnym braku Emre Cana w Liverpoolu. Wystarczy sobie przypomnieć mecz LFC z Tottenhamem, gdzie w pierwszej połowie dominowali w środku pola to i gra się kleiła, później w drugiej połowie środek padł to i cały liverpool słabiej grał co skończyło się bramką Kogutów.
Myślę, że tutaj może być podobnie, poza tym Liverpool to strasznie nie równa ekipa, potrafią przegrać z Burnley 2:0 to czemu nie z Chelsea ?;)
Ja idę zdecydowanie w stronę gospodarzy.
Innym ciekawym betem na ten mecz jest over kartek. Mecz będzie toczył się w raczej szybkim tempie, powinny padać bramki to i kartki też będą.
Defensorzy Chelsea zwłaszcza Cahill/Ivanovic, którzy do szybkich nienależą pewnie będą musieli niekiedy uciekać się do faulu by zatrzymać rozpędzonych graczy The Reds. Sytuacja z drugiej strony wygląda podobnie - Jeśli Hazard wejdzie dobrze w mecz to można go tylko faulem zatrzymać. Dodatkowo dochodzi Diego Costa, który jest niemal pewniakiem do otrzymania ŻK

Moje typy:
Chelsea win 2,25
Over 5,5 kartek 1,83
Over 2,5 bramki 1,72

Edit @pcsx4
A no tak źle zerknąłem. Popatrzyłem na wyniki/powyżej 2,5

Otrzymane punkty reputacji: +3
robyert84 539

robyert84

Użytkownik
Chelsea vs. Liverpool
Liverpool over 4,5 rożnego
BET365 kurs 1.66
Zgadzam się z typami powyżej, myślę, że to Chelsea będzie dominować w tym meczu i że strzeli pierwsza bramkę, co spowoduje że goście będą musieli zaatakować. linia na rożne Liverpoolu stosunkowo niska i do zrobienia przez ekipę Klopa.
dodatkowo over 2,5 kartki Chelsea kurs 2 też wygląda ciekawie, wyżej kolega wymienił kilku zawodników których kartki nie powinny ominąć.

shakeyobody 2,1K

shakeyobody

Forum VIP
Chelsea - Liverpool​

Jak ktoś słusznie wyżej zauważył typowanie tego meczu jest dość ciężkie. Dla mnie mimo wszystko delikatną przewagę mają The Reds. Już nieraz pisałem o ich zdolności do ogromnej motywacji, szczególnie na te ważne mecze. Po ostatniej przejażdżce na Lester morale na pewno dopisują i szczerze powiedziawszy ich gra wygląda ciekawiej niż Chelsea. Jedynym mankamentem jest szwankująca obrona choć podopieczni Conte też średnio sobie z tym radzą. Ogólnie rzecz biorąc dorobek punktowy Chelsea jest według mnie nieadekwatny do gry. Z 4 dotychczasowych spotkań jedyne pewne zwycięstwo to to nad Burnley. Nie mówię, że w reszcie spotkań byli gorsi od przeciwników - chodzi mi o to, że mecze te mogły się skończyć na wiele różnych sposobów. Niezaprzeczalnym atutem Conte wydaje się być Costa strzelający jak na zawołanie i wracający do dawnego blasku Hazard. Niemniej jednak wciąż widzę Liverpool w roli delikatnego faworyta dlatego delikatnie zagram DNB. Mój główny typ na to spotkanie będzie oparty na statystyce co nie zdarza się zbyt często. Mianowicie w każdym z czterech spotkań Chelsea strzeliła gola po 75 minucie. Liverpoolowi udało się to raz. Jeśli podciągnąć pod to Dannyego Rose`a(72) i Chambersa(75) to wychodzi optymistyczne 3/4 w jednym przypadku i faktyczne 4/4 w drugim.
Gol po 74.59 @1.83⛔ Origi `81 ;///
Liverpool DNB @2.25✅✅
bet365

Otrzymane punkty reputacji: +1
kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Liverpool za Kloppa genialnie gra z ligowymi potentatami. Dość szybka piłka w tego typu spotkaniach, kreatywny atak i duży team spirit. Normalnie też szukałbym czegoś w ich stronę, ale nie teraz, gdy jest Conte. Włoch ma świetny bilans meczów w domu i jego Juventus, tak jak i teraz Chelsea, dąży do wygrywania meczów, nie czekając na rywala i nie narażając się przy okazji na egzekucje, tak jak to było za Mourinho, nawet w sezonie mistrzowskim. Starają się dominować i wykorzystywać potencjał swojego składu. Tak w niebieskim Londynie od dawna nie było, powiedziałbym nawet, że prawie nigdy. Ostatnim pomysłodawcą takiego stylu był Ancelotti, za którego zespołem tęsknią kibice.

Do formy wrócił Hazard, a przede wszystkim Costa i to jest ważny argument, jeżeli spojrzy się na środek obrony Liverpoolu. Skrtela nie ma już na Anfield, Sakho jest kontuzjowany, więc z zawodników, którzy są ograni, zostaje Levia i Matip. Spore szanse na występ ma Lovren, który ostatnio miewał problemy.

Chelsea po przyjściu Kante uzyskała balans, pozwalający jej przejść na pełnoprawne 4-3-3. Conte chciał już stworzyć taki Juventus, lecz nigdy nie dostał swoich wymarzonych transferów, jak Alexis czy Cuadrado. Ma jednak to czego chciał na Stamford Bridge i od początku przyjścia wiedział, jak i kim chce grać. W drugiej linii Matic jest ustawiony wyżej, tak jak i Oscar, który ma sporą swobodę. Z przodu Hazard, Willian i Costa - to jest ogromna siła rażenia, tym bardziej, że za plecami ma się tak wybitną 6-kę i b2b w postaci Serba.

Chelsea DNB @1,63 Unibet ⛔

1 93

180311

Użytkownik
Chelsea vs Liverpool

Ja się z Wami nie zgadzam. Chelsea jaka średnia była w tamtym sezonie tak i w tym jest. Mecz ze Swansea to potwierdził. Nie widzę innej możliwośći jak wygrana Liverpoolu.

Ofensywna formacja za napastnikiem - tutaj rządzą i dzielą zawodnicy z Merseyside. Mają taki ogromny potencjał, że to szok.

Na trzy ofensywne miejsca mają 5/6 graczy, którzy nie odstają od siebie umiejętnościami. Tak jak tydzień temu drużyna Kloppa zrobiła sobie festiwal strzelecki tak i tym razem takie coś przewiduję.

Chelsea nie ma argumentów by wygrać to spotkanie. Burnley, Watford, West Ham to rospiska The Blues. Watford jest cieniem samego siebie z poprzedniego sezonu, to samo tyczy się West Hamu. Fakt - ograli Burnley z którym Liverpool przegrało, ale to był wypadek przy pracy. Na cztery kolejki w bieżącej kampanii Liverpool dzielił i rządził w spotkaniach rozgrywanych. Mam nadzieję, że The Reds podtrzymają dobrą passe.

Liverpool @3.5

STAWKA: 500 ZŁ

DLA POTWIERDZENIA - ZAŁĄCZAM MINIATURKĘ

@edit: Lekko, łatwo i przyjemnie. LOKATA

Otrzymane punkty reputacji: +49
lukas88 582,1K

lukas88

Forum VIP
17.09.2016 g. 16.00 Manchester City- Bournemouth
Typ: 1 (-1,5) ✅ ✅ ✅
Kurs: 1,85
Pinnacle
Stawka 7/10

Cóż tu dużo pisać, City pod wodzą Guardioli z meczu na mecz gra coraz lepiej, tym razem na własnym podwórku podejmują Boruca i spółkę i nie spodziewam się innego wyniku niż wysokie zwycięstwo gospodarzy. W ubiegłym sezonie mimo średnich rozgrywek City dwukrotnie wysoko zlało drużynę gości. W tym sezonie City zupełnie odmienione, z pomysłem na grę, nowymi zawodnikami, którzy dają zespołowi dużo jakości: w bramce Bravo, w obronie Stones, w pomocy Gundogan, na skrzydle Sane czy Nolito. W tym meczu zabraknie Aguero, ale świetnie spisuje się też młody Ihenacho.
Zespół gości mimo kilku wzmocnień w postaci Wilshera, Ibe czy Ake zapewne będzie się bił w tym sezonie o ligowy byt, nie widzę przesłane aby mieli mocno postawić się zespołowi z Manchesteru, jak dla mnie pewne zwycięstwo gospodarzy.

Alternatywnie:
City- 2 ✅✅✅
Kurs: 2,49
Pinnacle
Stawka 5j

------------------------------------------------------------------------

17.09.2016 g. 16.00 Hull- Arsenal
Typ: 2 ✅✅✅
Kurs: 1,6
Pinnacle
Stawka 7/10

Arsenal to klasowa drużyna, która potrafi grać z Hull o czym świadczy H2H:
08.03.16 FAC Hull Arsenal 0 : 4
04.05.15 PL Hull Arsenal 1 : 3
20.04.14 PL Hull Arsenal 0 : 3
13.03.10 PL Hull Arsenal 1 : 2
17.01.09 PL Hull Arsenal 1 : 3

W tygodniu rozegrali niezłe spotkanie z PSG, spotkanie ułożyła szybko zdobyta bramka przez francuzów. Zespół Wengera po raz kolejny udowodnił iż brakuje mu typowej &quot;9&quot;. Nie do końca jestem przekonany czy Wenger dobrze zrobił wystawiając na środku pomocy Coquelina zamiast Xhaki oraz Alexisa na szpicy zamiast Giroud, i Iwobiego na skrzydle, ale nie ma co gdybać. Hull to beniaminek, który nie powinien sprawić wielkich kłopotów Kanonierom.

Alternatywnie:
Arsenal HT ✅✅✅
Kurs: 2,2
Bet 365
Stawka 4j

------------------------------------------------------------------------

17.09.2016 g. 18.30 Everton- M`borough
Typ: 2 (+1)
Kurs: 1,81
Pinnacle
Stawka 6/10

Typ na czuja i przerwanie serii, Everon 3 zwycięstwa z rzędu, goście na 4 mecze dwa remisy, zwycięstwo i porażka. Nie spodziewam się pogromu, liczę na stratę punktów niebieskich.

Alternatywnie:
Typ: X2
Kurs: 2,46
Pinnacle
Stawka 4j

Typ: 2
Kurs: 6,33
Pinnacle
Stawka 1j

Otrzymane punkty reputacji: +6
hohoho44 165

hohoho44

Użytkownik
co sądzicie o tym skromnym trebelku:
Leicester win 1.45
Manchester City win 1.28
Everton win 1.65
ako 3
✅✅✅ plus i był duży zapas goli ????
pierwsze dwa bez handi dla bezpieczeństwa, wiadomo Leicester bardziej niepewny. Everton wydaje mi się ,że u siebie powinien dać radę, goście nie są jakimś potentatem.
edit: ewentualnie Arsenal win zamiast Evertonu

otobet 115

otobet

Użytkownik

Manchester City - Borunemouth
Zajmujący fotel lidera Manchester City podejmie dzisiaj zespół Artura Boruca Bournemouth. Początek sezonu w wykonaniu The Citizens jest bezbłędny. Na cztery rozegrane spotkania ligowe zdobyli komplet 12pkt. pokonując Sunderland, Stoke, West Ham oraz Manchester United. Drużyna Borunemouth sezon rozpoczęła od porażki z Manchesterem United i West Hamem. Następnie przyszedł remis 1:1 z Crystal Palace, natomiast w ostatniej kolejce przed przerwą reprezentacyjną przełamali się i zwyciężyli 1:0 z West Bromwich. Dzisiaj przed drużyną Wisienek ogromnie ciężkie zadanie, gdyż jadą na Etihad Stadium. W poprzednim sezonie zespół City dwukrotnie wygrywał 5:1 i 0:4. Dzisiaj piłkarze Guardioli muszą sobie poradzić bez wykartkowanego Aguero oraz Kompanyego, wobec tego znów w środku zobaczymy parę Otamendi-Stones. W ataku Aguero zastąpi zapewne młodziutki Iheanacho.
Man City (4-1-4-1): Bravo - Kolarov, Otamendi, Stones, Sagna - Fernandinho, Sane, Gundogan, de Bruyne, Sterling - Iheanacho
Bournemouth (4-4-1-1): Boruc - Daniels, Cook, Fracis, Smith - Ibe, Arter, Surman, Stanislas - King, Wilson
▶ Handicap 0:1
▶ Kurs : 1.60
▶ Otobet

teamdoxpl 165

teamdoxpl

Użytkownik
co sądzicie o tym skromnym trebelku:
Leicester win 1.45
Manchester City win 1.28
Everton win 1.65
ako 3
pierwsze dwa bez handi dla bezpieczeństwa, wiadomo Leicester bardziej niepewny. Everton wydaje mi się ,że u siebie powinien dać radę, goście nie są jakimś potentatem.
Myślę że można spróbować. Sam myślę nad takim AKO ale waham się nad Evertonem, kurs dość wysoki jak na mecz przeciw beniaminkowi. City i Leicester na pewno wygrają. Leicester musi zacząć wygrywać jeśli chce coś zacząć się liczyć, City czuje oddech na plecach przez rywali . Everton ? Chyba zaryzykuję, bo Everton gra na prawdę ciekawy futbol.
No i Arsenal warto też przemyśleć.

Jednak zdecydowałem się.
Manchester City - Bournemouth 1,27
Leicester - Burnley 1,46
Everton - Middlesbrough 1,63
Hull - Arsenal 1,62
AKO: 4,90 ✅ ✅ ✅
Stawka: 308
EWK: 1328,10
Bukmacher Fortuna
✅ ✅ ✅
Dlaczego tak ? No więc tak:
City - U siebie jest to piekielnie silna drużyna. Po tych 4 kolejkach możemy już mieć obraz tego w jakiej formie są poszczególne zespoły i trzeba przyznać że drużyna Guardioli pewnie wygrała derby, świetnie weszła w sezon. Wątpię żeby Pep pozwolił sobie na stratę punktów u siebie.
Leicester - Zawodzą. Dopiero 16 miejsce w tabeli, ostatnio bolesna przegrana na Anfield. Dobry występ w Lidze Mistrzów. Rywal idealny na zainkasowanie 3 punktów.
Arsenal - Giroud ponoć nawet nie pojechał na mecz. I bardzo dobrze. Arsenal musi się obudzić, tabela odjeżdża, z PSG zagrali przeciętne spotkanie. Hull u siebie jest całkiem niezłe, wygrali z Leicester, przegrali co prawda z United ale i tak jak na beniaminka spisują się nieźle. Stawiam na zwycięstwo kanonierów, zwłaszcza że absencje w drużynie gospodarzy są dość spore.
Everton - oglądam właśnie konferencję, słowa Ronalda Koemana dają wiarę w to że jego praca w Evertonie idzie w dobrym kierunku. W meczu z Sunderlandem dokonał świetnej zmiany w przerwie, co od razu podziałało na drużynę. Rywal też w miarę wygodny, the Toffies grają przed własną publicznością. Obserwuję Everton od pierwszej kolejki i na prawdę podoba mi się ich gra.
Taki o to kuponik na dzisiaj. Ryzykownie, no ale kto nie ryzykuje ten nie pije szampana.

Otrzymane punkty reputacji: +1
_beafraid 879

_beafraid

Użytkownik
Everton - Middlesborough -&gt; Everton win @1.6 oraz Everton (-1) HA @2.100 3:1
Gospodarze tego meczu, podopieczni Ronalda Koemana, kapitalnie rozpoczęli sezon: 3 wygrane i 1 remis, oglądałem ich mecz z Sunderlandem i wyglądali bardzo fajnie, szybka, ofensywna piłka, dobre skrzydła, z przodu Lukaku, defensywa wzmocniona, konkretna ekipa. W dodatku grają na swoim boisku. Co do rywali, beniaminek, który przed sezonem wzmocnił się dużą ilością grajków, ale czy dających odpowiednią jakość? Do tej pory spisują się dobrze, 9. miejsce w tabeli, ale nie mieli na swojej drodze mocnych rywali: Stoke, Sunderland, West Brom, Crystal Palace. Uważam, że ekipa Evertonu jest znacznie mocniejsza od M&#39;boro, w każdej formacji i dziś spokojnie to udowodni, zwyciężając co najmniej 2 bramkami.

G 370

golkiper

Użytkownik
17.09. godz. 16:00, The Hawthorns
WEST BROMWICH ALBION - WEST HAM UNITED
Przewidywane składy:
WBA: Foster - Galloway, Evans, McAuley, Dawson - Yacob, Fletcher, Chadli, Gardner, Phillips, Rondon
West Ham: Adrian - Byram, Reid, Ogbonna, Masuaku - Kouyate, Noble, Antonio, Lanzini, Payet - Zaza
za goal.pl
West Ham 2,75
West Ham x2 1,47
West Ham DNB 1,92
Óni
dziś na The Hawtorns pojedynek WBA i Mlłotów. Rewelacja tamtego sezonu, podopieczni Bilicia, słabo zaczęli sezon, szczególnie ostatni mecz z Watfordem u siebie, to katastrofa, frajerska gra w obronie i wysoka porażka. Jakościowo lepszy zespół ma West Ham. Podpoieczni Pulisa grają typowy kick and run, jedna z najbardziej topornie grających zespołów w PL. Wiadomo, że u siebie są nieprzyjemni, jednak indywidualności (pomimo dużych osłabień) są zdecydowanie po stronie Młótów, dziś na 9 zadebiutuje ZAZA, który jest mocno niedoceniany szczególnie przez pajacowanie na Euro, jednak ja uważam go za dobrego napastnika. Do tego stałe fragmenty Payeta, mocne skrzydła, tylko obrona musi się bardziej postarać, Adrian zagrać lepiej niż ostatnio i spokojnie są w stanie wygrać na wyjeździe dzisiaj. Myślę, że są głodni punktów i wejdą dziś na pełnej mobilzacji, szczególnie w defensywie. Widzę tu value w tych kursach i gram w stronę The Hammers.

H 902

hank

Użytkownik
Granie na Leicester, po takim kursie, jest delikatnie mówiąc, nie najlepszym pomysłem. Ta drużyna najlepiej czuje się w grze z kontry, gdzie mogą wykorzystać szybkość swoich graczy, a dziś Burnley tak grać im nie da, bo odda piłkę i zmusi gospodarzy do klepania w pozycyjnym. Nie mówię że nie wygrają, bo potencjałem ludzkim gości przewyższają, ale mi to wygląda na męki, i po tym kursie to jest nie do gry. Mi tutaj bardziej wqygląda na under2,5.

under 2,5 bet365 2,0⛔

Popieram za to tym na Everton, Koeman ogarnął ten burdel który zastał po poprzedniku, Everton w końcu broni i przez to wygląda jak drużyna a nie zbieranina facetów nieźle kopiących piłkę. Everton co prawda stracił na widowiskowości, ale nie o to w piłce chodzi. Własny stadion, lepsi piłkarze to składniki do tego sukcesu, a klucz to cierpliwość.
Everton 1,63 bet 365✅

A no i hc -1,5 MC (1,7)✅ lub MC over 2,5 (1,9)✅, róznica klas, będą skuteczni to wejdzie, nie ma niby Sergio, ale Iheanacho co gra to strzela, o sytyuację się nie martwię.

buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP
Leicester - Burnley

Stawiam przeciwko Leicester. Lisy grały w tygodniu w LM. Wiele drużyn bez doświadczenia ma kłopoty z łączeniem gry w lidze z grą w Europie. Myślę, że na ten sezon priorytetem jest LM i jak najlepsze pokazanie się europejskiej publiczności. W lidze w tym sezonie będzie bardzo ciężko coś zwojować przy tak mocnej czołówce. Poza tym ten kurs - 1,45. Jak dla mnie to za mało. W tym sezonie Leicester to będzie taki mocny średniak, a jak na średniaka takie kursy to zbyt nisko. Leicester i Burnley to dwie drużyny, które preferują podobny styl gry, czyli granie z kontry. W tym spotkaniu raczej na pewno to gospodarze będą mieć inicjatywę. Goście to zespół, który stawia na defensywę. W Championship byli pod tym względem mistrzami.

Warto też zagrać na rożne Leicester. Jeśli ten mecz będzie wyglądał tak jak się tego spodziewam, to gospodarze będą siedzieć na gościach i bombardować ich bramkę. Przeciwnicy Burnley w ostatnich meczach robili na nich odpowiednio 9, 9, 12 i 4 rożne. Jeśli Leicester nie strzeli szybko kilku bramek to jest spora szans, że typ wejdzie.

Leicester - Burnley +1,25 @ 1,943 Pinnacle ⛔ 3:0
Leicester - Burnley gospodarze over 6 rożnych @ 1,86 Marathonbet ✅ 7 rożnych

Manchester City - Bournemouth

City jest od początku sezonu w gazie i nie zanosi się, żeby zatrzymali się na Bournemouth. W poprzednim sezonie dwa razy wysoko pokonali Wisienki. Teraz kurs na over jest bardzo niski, co ma swoje uzasadnienie. Ja to odpuszczam i gram na bramkę City w obu połowach, kurs już wygląda bardzo dobrze. City to ofensywnie usposobiony zespół, w szczególności u siebie i tak jest od wielu lat. Od początku gospodarze powinni zaatakować rywala.

Man City - Bournemouth gospodarze strzelą w obu połowach @ 1,79 Unibet ✅ 4:0

Everton - Boro

Tak jak pisałem wcześniej, będzie typ w stronę Boro. Dziś w Premier League wszyscy faworyci jak jeden mąż wygrali swoje spotkania. Januszowe kupony są o włos od wygranej, dlatego przewiduję niespodziankę na Goodison Park. Poza tym Everton ma dobrą serię - nie przegrał od początku sezonu. Jak na tą drużynę są to wyniki nieco powyżej średniej ich możliwości. Warto dodać, że oprócz Tottenhamu nie grali z nikim mocnym. Boro to nie są chłopcy do bicia. Mają skład, żeby powalczyć o miejsca w okolicach 10-12.

Everton - Boro +0,5 @ 2,45 Pinnacle

Otrzymane punkty reputacji: +5
1 93

180311

Użytkownik
Manchester City vs Bournemouth
Typ: wynik do przerwy i ilość goli: CITY &amp; over 1.5
Kurs: 2.87
Stawka:500​

Zespół z Etihad Stadium jest w gazie (4M - 4Z - 12PKT) . W poprzedniej kolejce rozprawili się z rywalem zza miedzy gdzie strzelili dwa gole pierwszej połowie. Na dotychczasowe kolejki tylko z Sunderlandem nie strzelili więcej niż dwóch goli w pierwszych 45 minutach. W środku tygodnia rozprawili się gładko w Lidze Mistrzów z Borussią Mönchengladbach także wygrywając pierwszą część spotkania różnicą dwóch bramek.

Na Etihad przyjeżdża według mnie rewelacja poprzedniego zespołu, ale właśnie... poprzedniego.W tym sezonie zespół powinien zaliczyć duży regres co świadczy chociażby o wynikach w pierwszych kolajkack. Moim zdaniem gra im się nie &quot;klei&quot; i nie widzę żadnych argumentów by The Cherries mogliby zagrozić chociażby remisem w pierwszej połowie

O 16-tej na pewno na boisku nie zobaczymy piłkarzy:
Manchester City:
- Sergio Aguero - zawieszenie,
- Fabian Delph - kontuzja,
- Fernando - kontuzja,
- Kompany - braki fizyczne po kontuzji,
- Silva - kontuzja mięśnia,
A.F.C. Bournemouth:
- Mings - kontuzja kolana

Pomimo braków w kadrze City powinno gładko poradzić sobie z przeciwnikiem. Na każdą pozycję mają wartościowych piłkarzy, którzy nie odstają umiejętnościami poierwszej jedenastce

można grać śmiało jeszcze:
CITY HT/FT @1.72
CITY WIN Obie połowy @2.37

wszystkie typy z BET365

@EDIT: OCZYWIŚCIE MINIATURKA ZAŁĄCZONA

Otrzymane punkty reputacji: +23
1 93

180311

Użytkownik
Everton F.C. vs Middlesbrough F.C.
zakład: HT &amp; BTS
typ: REMIS I TAK
kurs: 8.5
stawka: 100zł​

Sobotnią serie spotkań zakończymy w niebieskiej części Merseyside.
Everton zadziwia i to bardzo, ale jednak z czterech pierwszych czterdziestu pięciu minutach spotkań zanotowali 3 remisy. Boro tyczy się to samo. Obie drużyny strzelili w pierwszch połowach w dwóch spotkaniach. Dziś liczę na otwarty prowadzony w dobrym, szybkim tempie pojedynek

TYP jest taki bardziej na &quot;czuja&quot;, ale w ten weekend dwa typy na dwa podawane na plus, mam nadzieję, że ten także

ALTERNATYWNE TYPY:
BTS @1.95
Everton strzeli w obu połowach @2.5
Pierwsze 10 minut: powyżej 0.5 RR @1.53

wszystko w BET365

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom