Aston Villa- Crystal Palace
Typ x2
Kurs1,90
Bukmacher: William Hill
Witajcie, to moj pierwszy post na forum, wiec mam nadzieje, ze nie walne zadnej gafy. Od razu mowie, ze jestem kibicem Aston Villi, i dzis na tym meczu pojawie sie na trybunach, ale mam zle przeczucie odnosnie meczu na Aston Park. Moim typem remis badz wygrana Crystal Palace po ostatnim gwizdku. Dzis w druznie prawdopodobnie w bloku obronnym zagra nowy nabytek Lenglet, a druzynie gosci po meczach miedzynarodowych wypadnie Marc Guehi i Jefferson Lerma z powodu urazu. Jest to duza strata dla druzyny przyjezdnej, ale mimo to sklaniam sie ku wywiezeniu punktów z Birmingham. Druzyna gosci potrafi grac na wyjazdach, czesto kreuje sporo sytuacji jak na druzyne z tego regionu tabeli, nie raz potrafila postraszyc faworyzowana druzyna w lidze. w Tym sezonie chocby w meczu z Brentford oddala 15 strzalow, z czego 5 w srodek bramki i pechowo zremisowala mecz wyjazdowy. W meczu u siebie z Wolves oddala 16 strzalow, z czego 11 w swiatlo bramki! Potrafi grac ofensywnie, z czym Aston Villa sobie nie koniecznie radzi, klub z Birmingham lubi dominowac przeciwnika, ktory gra za podwojna garda, Crysta Palace taka druzyna nie jest. Podsumowujac, widze tutaj ciekawy mecz, zakladam rowniez duza ilosc rzutow roznych, i kurs chocby 1.90 na over 4.5 dla Palace tez jest warty grania. Pozdrawiam i prosze o wyrozumialosc, mam nadzieje, ze podalem regulaminowego bukmachera, gdyz do Polskich nie mam dostepu.