Plan A na dzisiaj miałem taki, żeby zagrać wygrane Gorzowa i Tarnowa, ale kursy mnie bardzo rozczarowały, więc koncepcja uległa drobnej zmianie. Nawiasem mówiąc na sucho dzisiaj typuję wygrane Wrocławia
, Gorzowa
, Tarnowa
, Łodzi
, Daugavpils
, Lublina
. Kursy poza Wrocławiem mizerne.
Lebedev over 3,5 1,75
Łęgowik under 7,5 1,75
Lublin 1,12 sts
uffff... ????
Po jednym typie z każdej ligi, więc pozwoliłem sobie połączyć w jedno, bo bym pół dnia na forum spędził, a do pracy iść trzeba.
Mocno niedoszacowany Łotysz, który (o czym chyba oddsmakerzy zapomnieli) po pierwsze ma naprawdę ciekawy sezon, a po drugie jest nauczony z Dyneburga jeszcze jazdy na betoniku. Dodatkowo dzisiaj nie ma Milika przez co w składzie gości Woźniak i Jędrzejak,zatem jest realna szansa, że Andrzej pojedzie coś więcej niż raptem 3 biegi. A i w nich jest w stanie te 4 "oczka" ukulać. Przede wszystkim widać zaufanie do niego, skoro wystawiany jest pod "5", po drugie zaczyna z wewnętrznych, startować umie. Im dłużej o tym myślę, tym bardziej z kosmosu wydaje mi się ten kurs. Ba, poszedłbym również w jego wygrany bieg @2,70, ale nie ma co inwestować za dużo w jednego zawodnika.
Z Hubertem z kolei bukmacherzy przesadzili w drugą stronę. Jedzie z Gafurovem w parze, w 13 biegu. Wiadomo, przeciwnik nienajwyższych lotów,ale co takiego ten Hubert jak na razie osiągnął... No właśnie, niewiele. Grzeje ławkę od początku sezonu, więc niewiele wiadomo, ale jednak wiadomo, że się nie przebijał do składu. Nie wykluczam, że te 8 punktów ukula, ale powinien mieć z tym problem bardzo poważny.
Nad Lublinem nie ma się co rozpisywać. Nie dosyć, że faworyci tego pojedynku bezsprzecznie, to jeszcze gnieźnianom przez Terenzano wypadł Krcmar.