>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

5 kolejka PGE Ekstraligi - 21.05.2017

Status
Zamknięty.
radula 5,4K

radula

Użytkownik

Miejmy nadzieję,że pogoda będzie łaskawa i objedziemy komplet meczy w tej kolejce.
Pytanie nr 1 czy Toruń wygra pierwszy mecz w tym sezonie?
Czy Wrocławianie postawią się GKM na ich betonie?
Jak Byki z Leszna poradzą sobie w Gorzowie?
Jak Rybnik wypadnie na tle Falubazu?
Jakie wyniki obstawiacie? Kto Waszym zdaniem wygra?

ZACHĘCAM DO DYSKUSJI I PODAWANIA TYPÓW.

radula 5,4K

radula

Użytkownik
Mecz w Częstochowie i Rybniku odwołany z powodu przełożenia zawodów w Terenzano.

B 41,5K

bosky

Użytkownik
Plan A na dzisiaj miałem taki, żeby zagrać wygrane Gorzowa i Tarnowa, ale kursy mnie bardzo rozczarowały, więc koncepcja uległa drobnej zmianie. Nawiasem mówiąc na sucho dzisiaj typuję wygrane Wrocławia ✅ , Gorzowa ✅ , Tarnowa ✅ , Łodzi ✅ , Daugavpils ✅ , Lublina ✅ . Kursy poza Wrocławiem mizerne.
Lebedev over 3,5 1,75 ✅
Łęgowik under 7,5 1,75 ✅
Lublin 1,12 sts ✅ uffff... ????
Po jednym typie z każdej ligi, więc pozwoliłem sobie połączyć w jedno, bo bym pół dnia na forum spędził, a do pracy iść trzeba.
Mocno niedoszacowany Łotysz, który (o czym chyba oddsmakerzy zapomnieli) po pierwsze ma naprawdę ciekawy sezon, a po drugie jest nauczony z Dyneburga jeszcze jazdy na betoniku. Dodatkowo dzisiaj nie ma Milika przez co w składzie gości Woźniak i Jędrzejak,zatem jest realna szansa, że Andrzej pojedzie coś więcej niż raptem 3 biegi. A i w nich jest w stanie te 4 &quot;oczka&quot; ukulać. Przede wszystkim widać zaufanie do niego, skoro wystawiany jest pod &quot;5&quot;, po drugie zaczyna z wewnętrznych, startować umie. Im dłużej o tym myślę, tym bardziej z kosmosu wydaje mi się ten kurs. Ba, poszedłbym również w jego wygrany bieg @2,70, ale nie ma co inwestować za dużo w jednego zawodnika.
Z Hubertem z kolei bukmacherzy przesadzili w drugą stronę. Jedzie z Gafurovem w parze, w 13 biegu. Wiadomo, przeciwnik nienajwyższych lotów,ale co takiego ten Hubert jak na razie osiągnął... No właśnie, niewiele. Grzeje ławkę od początku sezonu, więc niewiele wiadomo, ale jednak wiadomo, że się nie przebijał do składu. Nie wykluczam, że te 8 punktów ukula, ale powinien mieć z tym problem bardzo poważny.
Nad Lublinem nie ma się co rozpisywać. Nie dosyć, że faworyci tego pojedynku bezsprzecznie, to jeszcze gnieźnianom przez Terenzano wypadł Krcmar.

Otrzymane punkty reputacji: +8
kielon89 98

kielon89

Użytkownik
K.Gomolski - Mat.Szczepaniak 2 @1.9
K.Pieszczek - M.Drabik +0.5/-0,5 typ:2 @1.62
AKO: @2.893 iforbet

Gomolski w parze z Oskarem takze bedzie tracil punkty Szczepaniak natomiast w parze z juniorem. U Drabika licze na 6 startow, 3 mozna zaapisac z urzedu w biegu junuirskim. Natomiast Pieszczek w parze z Predatorem gdzie bedzie mu punkty urywal.
N.Pedersen under 7.5 @1.85
Bieg juniorski: Wroclaw @1.25
AKO:mad:2.032 sts

Nicki to juz emerytura. Dzisiaj punkty zrobi jedynie na swoich juniorach, ktorych bedzie wozil w plot. W Grudziadzu w biegu juniorski jak nie bedzie defektow to 1:5 przy remisie mamy zwrot. Polecam tez Nicki under 1.5 wygranego biegu po @1.4 nie wiem, ktory bieg mialby wygrac. Dla mnie pefka.
A.Lebiedievs over 0.5 wygranego biegu @2.62 sts

Jak kolega wyzej. Adrzej dzisiaj na bank 4 starty bo jedzie w parze z juinorem do tego betonik mu sluzy. Kurs po podatku. Mozna probowac wg mnie.
Do tego dorzucam takie dubelki
Janusz Kolodziej over 9 @2
K.Pieszczek - A.Lebiedievs 0:4 typ:2 @1,72
AKO: @3,44 Betsson

Janek super forma u progu sezonu jest w stanie zrobic 10pkt nawet przy takim rywalu. Piter ostatnio niby lepiej ale dalej sie meczy. Po ciuhu licze na 6 startow. O lotyszu juz pisano taki handi jest troche za duze.
Iversen - Pedersen 1 @1.35
Okoniewski - Janowski 2 @1,72
AKO: @2.32 Unibet

Okon ostatnio w kiepskiej formie w meczu u siebie ze slaba Czestochowa 7pkt. W Rybniku (0,1). Dzisiaj rywal bardziej wymagajacy. Janos za to ostatnio kapitalna forma otarl sie o zwyciestwo w Warszawie i mimo ze na wyjazdach sporo traci to mam nadzieje ze nie spusci z tonu. Pedersen jak wyzej, Iversen dzisiaj w parze z Linusem takze bedzie mniej tych puntkow tracil ostatnio dobra forma licze na kolejny dobry start PUKa

Otrzymane punkty reputacji: +8
kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Przypominam, że to jest temat o Ekstralidze, a typy na Mateusza Szczepaniaka oraz wyżej na Łęgowika czy Motor Lublin oddajemy w innym temacie.

---

U Drabika licze na 6 startow
Co Ci po tych 6 startach, jak w sts liczą tylko pięć pierwszych?

kielon89 98

kielon89

Użytkownik
Przypominam, że to jest temat o Ekstralidze, a typy na Mateusza Szczepaniaka oraz wyżej na Łęgowika czy Motor Lublin oddajemy w innym temacie.
---

Co Ci po tych 6 startach, jak w sts liczą tylko pięć pierwszych?
Bet zagrany w iforbet, moj blad juz poprawione. Zagrane mam w AKO niby jak mam to podzielic?
Edit: juz ktorys raz piszesz te same typy pod moimi.

robson_26 612

robson_26

Forum VIP
GKM - Sparta - 1 ⛔
Stal - Unia L. - 1 ✅
@1,83
iforBet
Tylko dwa mecze żużlowej niedzieli, ale za to bardzo ciekawie się zapowiadają. W Grudziądzu jadą dla Golloba, więc mobilizacja pełna. Specyficzny tor powinien pomóc gospodarzom w wywalczeniu 2 pkt., zwłaszcza biorąc pod uwagę osłabienie wrocławian.
W drugim meczu będziemy oscylowali blisko remisu. Gospodarze na pozycjach seniorskich mają niewielką przewagą, z kolei goście lepiej wyglądają na juniorce. Zadecyduje atut własnego toru, dlatego stawiam 47:43 na win Stali.

rivaldinho 240

rivaldinho

Użytkownik
16:30 GKM Grudziądz - Sparta Wrocław
Kto lepszy? (A.Łaguta-T.Woffinden) (handicap -0.0/+0.0) [2] 1.65 forbet ⛔
Najlepiej punktujący w meczu: Tajski @ 2.65 forbet ⛔

Dla mnie zdecydowanie perelka, Tajski w wysokiej formie, na trasie fruwa jak w czasach kiedy zdobywal MS, to moze byc znowu jego sezon.
przed rokiem tutaj swietnie spasowany, 12+1 (3,2,3,2,2*,0)
Artiom to zawsze zagadka.. raz pojedzie pod komplet, raz nie zrobi 5 punktow.
Tajski pewniak i ponizej pewnego poziomu nie zejdzie..
Dla mnie dzis na poziomie 12-13 punktow w 6 startach.
Powodzenia.
-----

15 bieg zdecydowal o porazce obu betow, szkoda.
Sprtanie szacun !

Gucci Mane 30,1K

Gucci Mane

Forum VIP
Hit kolejki w Gorzowie. Niepokonana Stal podejmuje u siebie Unię, która chyba dla większości fanów żużla jest kandydatem do mistrzostwa. Buki dość mocno faworyzują tu gospodarzy, ale moim zdaniem robią to zbyt mocno. Mimo, że kibicuję Stali, to uważam, że większe szanse na 2 punkty mają przyjezdni z Leszna. Dlaczego?
Stal ma swoje problemy kadrowe. Nie ma Kasprzaka, który co prawda średnio wszedł w sezon, ale jednak to nadal krajowa czołówka. Za niego pojedzie Sundstroem, którego zakontraktowano w pośpiechu na miejsce kontuzjowanego DJ KK507. Jeździł już w Stali i coś tam czasem pokazał, ale dla mnie to nie jest zawodnik na ten poziom. Kolejna rzecz, to zawieszenie Czerniawskiego. Wydaje mi się, że w dotychczasowych startach zrobił lepsze wrażenie od Karczmarza. Nie będę komentował samego zawieszenia, bo to dla mnie paranoja, ale mimo wszystko uważam to za osłabienie gorzowian. Z konieczności debiut ligowy zaliczy Szczotka lub Nowacki. To dobrze zapowiadający się żużlowcy, ale nie wydaje mi się, żeby któryś z nich uniósł presję takiego spotkania w swoim pierwszym meczu. Tym bardziej, że Unia ma obecnie najlepszą parę juniorską w ekstralidze. Inny wynik niż 1-5 w drugim biegu będzie dużą niespodzianką. Co do Unii. Prawdziwy dream-team bez dziur w składzie. Każdy z tych zawodników potrafi przywozić duże zdobycze w Gorzowie. Sama Unia wie jak wygrywać na Jancarzu i myślę, że dziś taki wynik wchodzi w grę. Stal jest liderem, a sezon biegnie bardzo szybko. Jeśli Leszno chce wygrać rundę zasadniczą, to dziś powinni zgarnąć 2 punkty dla siebie.
Unia Leszno @ 2.70 - Unibet
Unia Leszno +4.5 @ 1.80 - Unibet

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom