Bordeaux/Paris Saint Germain
Paris Saint Germain kurs: 1,962 buk: Pinnacle
(edit po meczu: PSG zagrało świetny mecz, to wreszcie była drużyna jakiej się oczekuje. Cieszę się, że "wrócili" w momencie jak na nich zagrałem.)
powyżej 2,25 goli kurs: 2,020 buk: Pinnacle
1/2 stawki (edit po meczu: Bordeux zagrało po prostu fatalnie, nie byli w stanie strzelić niczego, bliżej do zdobycia co najmniej jeszcze 3 goli była drużyna paryska)
Zdecydowałem się jednak po analizie spotkania zagrać ten mecz, oczywiście bez szaleństwa ze stawkami. Typy są trochę pod prąd, niezgodne z H2H, a nawet z ostatnią formą PSG. Do typu na gości przekonało mnie spojrzenie na tabelę - po 4 kolejkach są na 4 miejscu, jak czegoś szybko nie wymyślą będą systematycznie spadali w dół. Ostatnia wygrana 2:0 z beniaminkiem powinna dać do myślenia całej ekipie z Paryża. Dwa gole w czasie doliczonym i to u siebie to jakaś masakra. Uważam, że już nie będzie żadnego odpuszczania, będą grali na 200% możliwości. Ibra, Cavanii - mają klasowych wybitnych zawodników i w końcu powinno to zaskoczyć. Mam nadzieję, że nastąpi to dzisiaj. Typ overowy też pod prąd, w meczach tych drużyn rzadko padają overy, ale... No właśnie, może czas na przełamanie. Bordeaux na pewno zwietrzyło szansę, w PSG są osłabienia. Z kolei PSG z powodów opisanych powyżej, mam nadzieję, że będzie walczyło do upadłego i nie zadowoli się 1 strzelonym golem. To skłania ku BTSowi, ale zazwyczaj wolę grać pow 2,25g zamiast BTSu, bo w razie czego mogę stracić tylko połowę stawki, a jak PSG zachciało by się strzelić 3 gole ( w co osobiście wątpię) to typ też wejdzie. To wszystko w moim przekonaniu pozwoli na wejście typu pow 2,25 goli. Jak bym miał się pokusić o CS to bym obstawił 1:2. Typ trochę pod prąd, trochę wbrew logice więc grać bardzo symbolicznie.