Villarreal vs Panathinaikos /
Villarreal wygra @ 1,90 betfan
Witam, ja dziś zdecydowanie gram Villarreal.
Sytuacja żółtej łodzi jest lekko mówiąc zła i nie mówię tutaj o sytuacji w grupie. Villarreal znów zmieniło trenera, tym razem postawili na kogoś kto zna tą drużynę jak mało kto, kogoś za kogo Villarreal grało swój świetny futbol. Mowa oczywiście o Marcelino. Wszyscy liczą, że drużyna i zawodnicy moreno czy parejo odżyją bo kto jak kto, ale Marcelino działa na nich chyba tak motywująco jak mało kto, jeśli chodzi o dotychczasowych trenerów. Grają u siebie, sytuacja w grupie jest nieciekawa i dziś trzeba wygrać, aby być spokojnym o awans. Pierwsze spotkanie przegrali 2:0 w Grecji, ale tutaj widzę zupełnie inne spotkanie, szczególnie że na ławce już zasiada ktoś inny. Co ciekawe, dla Marcelino motywacja jest jeszcze większa i mała chęć zemsty z tyłu głowy na pewno jest. Mam na myśli oczywiście starcie Marsylii i właśnie Panathinaikosu, który to przecież wyrzucił Marsylię z gry w Lidze Europy a trenerem Marsylii wtedy był właśnie Marcelino. Dziś to on może ich wyrzucić z dalszej gry w Lidze Europy. Dziś jest idealny dzień na wreszcie lepszy mecz żółtych, tym bardziej że grają przed własną publicznością. Nie uważam to oczywiście za żaden pewnik do mocarnej gry, ale ja spróbuję.