>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

5. kolejka fazy ligowej Ligi Europy w sezonie 2025/2026 [27.11.2025]

ibis 2,2M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Zrzut ekranu 2025-11-10 o 08.25.09.png
Zrzut ekranu 2025-11-10 o 08.25.19.png

Nie masz konta w Betters, nic straconego - załóż je wchodząc na betters.pl lub klikając w baner i odbierz 310 PLN bonusu oraz Freebet 10 PLN bez depozytu na start
1000x200.png

stanley-63 1,8M

stanley-63

Typer
Dyscyplina ; Piłka nożna / Liga Europy
Godzina : 18:45
Spotkanie : AS Roma : Midtjylland
Typ : Midtjylland strzeli gola
Kurs : 1.60
Bukmacher : Superbet

Po 4 kolejkach aż trudno uwierzyć liderem z kompletem pkt jest przedstawiciel Danii Midtjylland , stosunek bramek to 11:3 i jak tu nie iść w przynajmniej jednego gola Duńczyków , co prawda grają dziś na Stadio Olimpico (Rzym) ale Midtjylland grało już w Tel Awiwie i wygrali 3:0 jakby tego było mało grali też na City Ground (Nottingham) i kolejna wygrana 3:2 , Roma z kolei po 4 kolejkach zaledwie 6 oczek i bramki 5:4 u siebie dwa mecze i dwie porażki z Viktorią Pilzno 1:2 i z Lille 0:1 , liczę i wierzę mocno że Midtjylland przynajmniej raz zdoła umieścić piłkę w bramce Romy !

Otrzymane punkty reputacji: +72
L 3,4M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Spotkanie: Zrinjski Mostar - Hacken
Bukmacher: Superbet
Typ: Hacken strzeli w obu połowach
Kurs: 3.70

Ciekawa para - obie ekipy dysponują podobnym potencjałem, chociaż nastawiam się tu po prostu na otwarte i ofensywne widowisko, bowiem obie ekipy nie mają na ten moment awansu i te punkty mogą ważyć. Faworytem bukmacherów są gospodarze, ale różnice są niewielkie, wręcz goście odnotowują tendencje spadkową. Bezpieczniejszą alternatywą będzie BTTS albo gol gości, sam po prostu licze na upolowanie dużego kursy. Kadrowo po obu stronach bez tragedii.

Pablito91 2,7M

Pablito91

Mistrz Typer EURO Niemcy 2024
GO Ahead poniżej 12.5 fauli @1.72 superbet

W 5 kolejce Ligi Europy zagrają Holendrzy Go Ahead Eagles z Niemieckim Stuttgartem. Obie drużyny mają po 6 punktów po 4 kolejkach i sąsiadują w tabeli. Faworytami są zawodnicy Stuttgartu, ale Holendrzy już sprawili niespodziankę. Pokonali Aston Villę oraz w Lidze piłkarzy Feyenoordu w lidze holenderskiej. Podoba mi się tutaj Typ na faule Holendrów. Tak przeglądam ich mecze i ostatnio stosunkowo mało faulują, grają czysto. Myślę, że 13 dzisiaj nie popełnią i na to tez liczę.

N 237,3K

nemsik

Użytkownik
GO Ahead poniżej 12.5 fauli @1.72 superbet

W 5 kolejce Ligi Europy zagrają Holendrzy Go Ahead Eagles z Niemieckim Stuttgartem. Obie drużyny mają po 6 punktów po 4 kolejkach i sąsiadują w tabeli. Faworytami są zawodnicy Stuttgartu, ale Holendrzy już sprawili niespodziankę. Pokonali Aston Villę oraz w Lidze piłkarzy Feyenoordu w lidze holenderskiej. Podoba mi się tutaj Typ na faule Holendrów. Tak przeglądam ich mecze i ostatnio stosunkowo mało faulują, grają czysto. Myślę, że 13 dzisiaj nie popełnią i na to tez liczę.
Na Betcliku ta sama linia po 1,95 bez podatku

Do góry Bottom