Slava vs Milan /
Milan -1 @ 1,51 betclic
Witam, lecimy dalej z piłką, oby dalej z powodzeniem. Krótko, ponieważ czas goni.
Tutaj różnica klas, nawet Milan w przeciętnej formie nadal jest znacznie lepszą ekipą i nie ma co się oszukiwać, Milan musi punktować za 3 w takich spotkaniach. Dziś wyjdą i pewnie wygrają po nasennym spotkaniu z Juve, z którego tak na prawdę Milan wyszedł bardziej przegrany niż wygrany bo to Juve było znacznie bardziej zadowolone z tego punktu bo składem przyjechali jakim przyjechali.
Man City vs Feyenoord /
City -1 @ 1,53 betclic
Wiele osób się boi tego spotkania, natomiast ja osobiście bez wahania gram minimum dwubramkowe zwycięstwo gospodarzy.
Pora na przełamanie, jest do tego świetna okazja, jest różnica klas między ekipami i ona dziś będzie widoczna na boisku. Holendrzy przyjechali do miernej Girony i mimo tego że wygrali to spotkanie to nie zasłużyli na to nawet w najmniejszym procencie. Girona dominowała ich przez większość czasu i tam spokojnie mogło się skończyć 5-3 jeśli by tylko wykorzystywali swoje stuprocentowe sytuację. Dziś City stworzy sobie mnóstwo okazji, jestem przekonany co do tego i myślę że spokojnie pokryją hc.
Barcelona vs Brest /
Barca -1 @ 1,49 betclic
Flick był wściekły na zawodników za stratę punktów z Celtą a bardziej za to w jaki sposób te punkty stracili. Dziś wszyscy liczą na 100 bramek Roberta, ale ja się skupiam na samej Barcelonie, która gra u siebie i na pewno będzie dominować a o wykończenie się nie martwię mimo braku Yamala.
Nie zgotują sobie piłkarze Barcelony już takiego piekła w szatni i myślę że dadzą radę Francuskiej ekipie, tym bardziej że z jedną w tym sezonie już przegrali.