Buk : Tobet
To mój pierwszy post więc nie będę się rozpisywał :razz:
Moje 3 typy na dziś to:
Rubin Kazań - FC Kopenhaga poniżej 2,5 goli ----> 1,60
Rubin i Kopenhaga walczą o 2 miejsce. Mecz zapowiada się bardzo ciekawie lecz ciężko wskazać faworyta, dlatego zwróciłem uwagę na liczbę bramek.
Pierwszy mecz zakończył się skromnym zwycięstwem Kopenhagi, która wykorzystała atut własnego boiska. 1pkt. potrzebny Kopenhadze sprawia, że nastawi się ona na defensywę. Wg mnie będzie skromne 1:0 dla Rubina.
Kopenhaga - Rubin 1:0
Panathinaikos - Kopenhaga 0:2
Barcelona - Kopenhaga 2:0
Kopenhaga - Barcelona 1:1
Rubin - Barcelona 1:1
Panathinaikos - Kazan 0:0
Kazan - Panathinaikos 0:0 wyniki też wydają się przemawiać za tym typem
Glasgow Rangers - Manchester United poniżej 2,5 goli -----> 1,82
Bitwa o Anglię zapowiada się bardzo interesująco. Na pewno będziemy świadkami ostrej walki na boisku. Chodź kibicuję Manchesterowi, nie jestem przekonany, że da radę Rangersom i dlatego znowu stawiam na ilość goli.
MU w 2 meczach na wyjeździe nie stracił jeszcze bramki, lecz dzisiaj zagra bez Rio Ferdinanda i Vidica. Widoczny będzie zapewne też brak Fletchera w środku pola. 1pkt. da Manchesterowi awans a mając w zapasie mecz z Valencią ten punkt będzie chciał zdobyć dzisiaj. Zapewne defensywny styl i dobra forma Van der Sara sprawi, że nie ujrzymy dzisiaj zbyt wielu goli.
Inter Mediolan - FC Twente poniżej 3,5 goli --------> 1,40
Inter będzie chciał się przełamać po 2 porażkach z rzędu, lecz Twente nie ułatwi zawodnikom z Mediolanu zadania, gdyż samo walczy jeszcze o awans. Im dłużej na boisku będzie utrzymywał się remis tym goście będą czuli się pewniej i mogą pokusić się o niespodziankę. Inter zagra osłabiony brakiem kilku podstawowych zawodników co również może mieć wpływ na wynik w tym spotkaniu. Jeśli padnie szybko bramka dla Interu to mogę mieć kłopoty ????
Podsumowując
1,60
1,82
1,40
------------
4,04 x 20zl = 81,54zł
Proszę o opinie ???? i wyrozumiałość ????