maciuniuniu
Użytkownik
Tak jak mówi Ramzesa. Teraz jest over 1.5 kartki po @2.1 także to też nie wygląda źle.
pewnie jeden z nich nie zagra,On i tak byl "doubtfull" wiec liczylem sie z tym, ze nie zagra, ale przez ostatnia godzine patrze i nie wierze...kursy z 1,80 poszly w gore na 2.33...cos jest nie tak, taki skok musi byc czyms spowodowany, choc jeszcze nie wiem czym ???? ...
10min temu o0,5 @1.40 był na betano, zagrałem pod limit i zmienili na o1,5Na bet365 nie ma opcji barca over0, 5 kartki????
nigdzieA gdzieś znajdę jakiś wyższy kurs na kartkę Neymara?
uni daje 2,35 na ten overTak jak mówi Ramzesa. Teraz jest over 1.5 kartki po @2.1 także to też nie wygląda źle.
betsson. kurs 7.0 ????nigdzie
trochę samozaorankoReal z szansą na 1 miejsce więc Bayern nie powinien chcieć zostać na 2 dlatego moim zdaniem warto wejść dzisiaj w Bayern. Shakal może i są w małym kryzysie, ale na Rostov to i tak nawet w małym kryzysie powinni ogarnąć. Może niepokoić fakt, że grają w ziemnej strefie no i Atletico się męczyło, ale wygrana 5:0 w pierwszym meczu też o czymś świadczy.
Co do kartek to typów nie neguję, ale już nie raz się przejechałem. Przy typowaniu weście pod uwagę 2 czynniki: sędzia i niekorzystny wynik. W takim układzie nie zawsze się czyszczą. A rozmowy, że ktoś coś podał na ogólnym to już w ogóle śmiech. Takich forów na całym świecie są setki więc myślicie, że ktoś to przeczytał i dlatego zmienił linię ? Po prostu mają własne analizy, świetnych analityków, czytają różne fora... Czasami bywa też tak, że specjalnie się wspiera jakieś "masówki" żeby jeszcze podkręcić i obniża się kursy, albo zmienia linie. A dla zwolenników teorii spiskowych - czasami piszecie totalne bzdury o ustawianiu meczy na poziomie LM i pomyślcie jak to trudno zrobić w porównaniu do ustawienia JEDNEGO sędziego ?
Dla mnie kartki to zabawa po 10zł na bet. Zresztą pewien specjalista od kartek z tego forum takimi właśnie gra stawkami. Okoliczności boiskowe oraz sędzia potrafią zatrzymać takie strategie choć oczywiście widziałem wiele razy jak się czyścili i jak 20 razy faulowali i nic to np. zrobili rękę. Trzeba być więc pewnym, że zespół będzie prowadził wysoko, że sztab klubu będzie chciał takiego wyczyszczenia no i sędzia np. zamiast zaplanowanej żółtej nie pokaże czerwonej.
na bet 365 czerwona liczy sie za dwie zolte wiec niech pokazujeTrzeba być więc pewnym, że zespół będzie prowadził wysoko, że sztab klubu będzie chciał takiego wyczyszczenia no i sędzia np. zamiast zaplanowanej żółtej nie pokaże czerwonej.
Mnie raczej o to chodziło, że sztab klubu planując taką strategię i wiedząc, że sędzia może się wkurzyć za coś takiego i dać czerwoną wstrzyma się przed czyszczeniem i nie będzie żadnej.na bet 365 czerwona liczy sie za dwie zolte wiec niech pokazuje
przynajmniej jest tak jesli chodzi o ogolna liczbe kartek w meczu.orientuje sie ktos czy napewno tak samo licza przy liczbie kartek druzyny ?