>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

5 kolejka fazy grupowej Ligi Mistrzów - 23.11.2011 - środa

Status
Zamknięty.
A 0

advocat

Użytkownik
Witam, przerwali mecz ZENIT APPOEL jezeli mialem na pierwszym kuponie podwójną szanse (0-0) i w pierwszej polowie byl remis (czyli zdarzenie weszło), a przerwano mecz w drugiej polowie to mam zaliczone? NA drugim kuponie natomiast miałem zwycięstwo Zenitu. Prosze o szybką odpowiedź, pozdrawiam! Bukmacher to fortuna
Robson // Już wznowiono ;)

raper 26

raper

Użytkownik
AC Milan - FC Barcelona
OVER 2,5 1,83 Betfair
Typowanie zdarzenia 1 x 2 jest bardzo trudne dlatego postawilem na over 2,5 dlaczego 2 ostanie mecze tych druzyn zakonczyly sie 4:2 i 2:2 poza tym druzyny wychodza w ofensywnych skladach oraz Milan jest skuteczna druzyna u siebie w lidze 15 goli w 6 meczach wciaz nie pokonani u siebie. Co odnosnie barcy chyba kazdy zna ich potencjal wystarzy dobre jedno podanie od kreatorow pola i jest brameczka wg mnie wg Barca po ciężkim meczu 2:1 ale over 2,5 najpewniejszy
✅✅✅ Over 2,5 juz po 31 min ;)

Otrzymane punkty reputacji: +2
audi-rs6 50

audi-rs6

Użytkownik
Ktoś dziś obstawił, że w meczu z Arsenalem Van Persie strzeli 2 bramki. Chylę czoła temu komuś. Brawo. Patrząc po 5 kolejkach niektóre drużyny grają kosmiczną piłkę (Barcelona Real) Od niektórych oczekuję się wiecęj ( 2 x Manchester). Wszyscy tak zachwalają United a jak dla mnie grają przeciętną piłkę z przeciętynymi drużynami.

bo86bo 13,4K

bo86bo

Użytkownik
Przecietna pilka oki ale zauwazcie znawcy,ze jes budowana nowa ekipa United, liczy sie awans dalej a z drugiego miejsca United moze trafic nienajgorzej chociażby na Leverkusen ;)
A wracajac na chwile do City przed nimi fajne mecze, w weekend LFC a po 3 dniach Arsenal ;) potem chyba Norwich i Bayern ;)
O United się nie bojcie, juz jak odchodzil Ronaldo mialo byc po MUFC a oni jednak ciagle sa na topie
Apropo kosmicznej pilki Barcelony i Realu powiem tak, Barca zawsze podstawowym skladem United rotuje i szuka ustawienia ;) Ja jestem zadowolony, jak tak ma wygladac kryzys i przecietnosc United to niech sie przeciwnicy boja o to jak to bedzie jak trafi sie forma.
Barca dzis zas kontrowersyjny karny i to nie moje zdanie a komentatora N.

river 148

river

Użytkownik
Przecietna pilka oki ale zauwazcie znawcy,ze jes budowana nowa ekipa United, liczy sie awans dalej a z drugiego miejsca United moze trafic nienajgorzej chociażby na Leverkusen ;)
Albo Barcelona i Real od ktorych MU w obecnej dyspozycji dostalby mocnego łupnia.

Apropo kosmicznej pilki Barcelony i Realu powiem tak, Barca zawsze podstawowym skladem United rotuje i szuka ustawienia ;)
Dobre. Barca dzis chocby bez Alvesa czy Iniesty. Owszem, nie grali bo po prostu nie mogli ale gdyby dzis byli w skladzie to zabrakloby miejsca czy to dla Fabregasa badz Thiago czy tez dla Puyola.
Na lawce caly mecz przesiedzial Pique, w drugiej polowie wszedl zazwyczaj grajacy w podstawowym skladzie Pedro.
Reansumujac. W pierwszej 11 nie wyszlo 4 podstawowych zawodnikow (Pique, Pedro, Alves, Iniesta) a Ty piszesz o jakims braku rotacji w Barcelonie.

Barca dzis zas kontrowersyjny karny i to nie moje zdanie a komentatora N.
Ktorego? Jagody, Kalinowskiego? Bo co jeden to lepszy.
Jak juz piszesz o kontrowersjach to szkoda, ze nie widzisz spalonego przy pierwszej bramce MU...

Robson// Panowie i po co te wycieczki osobiste znowu? który klub lepszy, ktorego mniej sędzia skrzywdził itp. To się staje strasznie nudne już. Jak macie dyskutować to na poziomie także uprzedzam przed konsekwencjami w razie co ;)

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Dosłowny koniec przedostatniej kolejki LM. Awans wywalczył APOEL, a tak komentuje to ich taktyk:

Teraz jestem najszczęśliwszym człowiekiem na świecie. Osiągnęliśmy coś o czym trzy miesiące temu nawet nie mieliśmy prawa marzyć. To ukoronowanie naszych wysiłków i nagroda dla wszystkich ludzi pracujących w klubie.

Nadal mamy cele i motywację. W lecie powiedzieliśmy sobie, że pokażemy na boisku na co nas stać. Zasłużenie zapewniliśmy sobie awans na kolejkę przed końcem. To, że jesteśmy wśród 16 najlepszych drużyn w Europie motywuje nas jeszcze bardziej.

Naszym celem jest zapewnienie sobie pierwszego miejsca w grupie i dobry występ w Nikozji w meczu z Szachtarem. Nie chcieliśmy czekać do końca, dlatego zależało nam na zapewnieniu sobie awansu już dzisiaj. Jestem bardzo dumny z moich zawodników. Zagrali świetnie i wierzę, że zasłużyli na szacunek przeciwników.

Teraz będziemy świętować ten cudowny wieczór nie tylko z naszymi, ale ze wszystkimi kibicami na Cyprze.
Wielki sukces, niestety, ale Wisła w życiowej formie nie miałaby w tej grupie wiele do szukania.

Wielki comeback Bayeru Leverkusen daje im stuprocentową szansę na awans. Wystarczy ograć Genk i wychodzą z pierwszego miejsca!
Valencia czy Chelsea? Sprawa otwarta, jeśli Valencia strzeli bramkę i przykładowo zremisuje 1-1 to ona awansuje, więc presja jest na The Blues a Valencia jedzie tam z sercem i ambicją.

Tabele UEFA, po zakończeniu całej kolejki

Teoretyczne szanse na awans ma Borussia. Musiałaby jednak ograć Marsylię kilkoma bramkami i liczyć ze Arsenal wygra w Grecji. Szanse na awans zerowe wg mnie, trzeba było grać, teraz już kalkulacje nie mają sensu.

Czy Porto zrewanżuje się Zenitowi i awansuje dalej? Bardzo bym chciał i myślę ze nie zmarnują oni takiej szansy. Dopiero w 80&#39; minucie Hulk dał im prowadzenie w Doniecku i tak naprawdę, byli te 10 minut od odpadnięcia z LM.

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Przecietna pilka oki ale zauwazcie znawcy,ze jes budowana nowa ekipa United, liczy sie awans dalej a z drugiego miejsca United moze trafic nienajgorzej chociażby na Leverkusen
Już kiedyś też tak trafili &quot;nie najgorzej&quot; na Bayer w półfinale ????. Moim skromnym zdaniem jak MU poważnie myśli o dalszej grze w LM to maja trochę pecha bo Hiszpanie, Niemcy i Inter z Włoch zajmą pierwsze miejsca, co daje 5 drużyny które Anglikom zagrażają.

Już tego nikt pewnie nie pamięta :-(, starte czasy...

Najbardziej rozczarowało mnie Chelsea bo to im kibicuje, spodziewałem się że mogą Ballackowi na koniec kariery sprezentować wiosnę w LM, ale myślałem że oni sami nie będą mieli problemów z wyjściem z grupy. Ogólnie taka ta Angielskie dziś jest najlepsza, że Arsenal wyjdzie z pierwszego, MU i CFC dalej przejdą z drugiego, a może niekoniecznie razem, drużyna która jedzie całą Barclays Premier League (MC) dostała lanie jak leciało. Ale to dobrze bo może się w końcu obudzą i przestaną kupować piłkarzy w supermarkecie tylko zaczną szkolić i budować drużyny w oparciu o piłkarzy przywiązanych do barw, a nie do pieniędzy.

K 0

kajo261

Użytkownik
Leverkusen już awansował. Nawet przy porażce z Genk i remisie w Londynie, po stworzeniu tabelki między 3 drużynami mają najlepszy bilans bezpośrednich meczy. Z kolei Chelsea MUSI wygrać u siebie z Valencia ponieważ po wczorajszej kanonadzie na Mestalla, ma gorszy bilans od Nietoperzy. Nie wiem jak wy, ale ja czuję niespodziankę. Może się zdarzyć, że w następnej fazie zobaczymy tylko jedną angielską drużynę. Nie pamiętam kiedy ostatnio było tyle niewiadomych przed ostatnią kolejką w fazie grupowej. Praktycznie tylko w grupie H najciekawsze wydarzenia są już za nami. W każdej innej odbędą się spotkania decydujące o awansie.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Leverkusen jeszcze nie awansował.
Chelsea 2:0 Bayer, Bayer 2:1 Chelsea
Valencia 3:1 Bayer, Bayer 2:1 Valencia
ich grupa:
Tabela grupy E
Przy porażce z Genk i remisie na Stamford wychodzi Chelsea oraz Valencia. Bilans bramkowy lepszy mają od Bayeru i w meczach bezpośrednich również są góra.
Chyba że coś źle liczę? Ale wątpię

bo86bo 13,4K

bo86bo

Użytkownik
Słuchajcie mówicie o kosmicznej Barcelonie ale w każdym meczu grała niemal podstawa nawet w meczu z BATE, kłócić się nie będę a z formy United jako jej wieloletni kibic jestem zadowolony bo wiem z doświadczenia,że główną formą United ekspoduje na przełomie stycznia... do tego Barcelonę czeka KMŚ... nie panikujcie, United awansuje to nie chłopaczki a doświadczona ekipa...
Inter nie jest tą samą drużyną co za Mou, najbardziej obawiałbym się Realu ;)
Ale to dobrze bo może się w końcu obudzą i przestaną kupować piłkarzy w supermarkecie tylko zaczną szkolić i budować drużyny w oparciu o piłkarzy przywiązanych do barw, a nie do pieniędzy.
To własnie robi United i dlatego jestem spokojny bo jak nóż na gardle to lecą podstawowe argumenty a na Basel gotowy będzie Vidic i Rooney, pewnie United zagra 4-4-2 i zapewni sobie awans a co do kolejnego przeciwnika to co za różnica, czy teraz czy później Bayern, Real czy Barcelona... moim zdaniem teraz lepiej bo nit nie będzie miał nic pewnego w lidze i będą musieli dzielić skład na wszelkie rozgrywki

K 0

kajo261

Użytkownik
Przy remisie Chelsea i Valencii i porażce Leverkusen z Genk o awansie decyduje bilans bezpośrednich meczów między tymi 3 drużynami. Tworzymy nową tabele w której nie uwzględniamy wyników z Genk:
1. Leverkusen- 6 pkt. 2-0-2
2. Valencia- 5 pkt. 1-2-1 (ale lepszy bilans bramkowy od Chelsea)
3. Chelsea- 5 pkt. 1-2-1

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom